Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

islam ve kurban

nov4

New member
Esenlikler, öncelikle forumda yeniyim başka bir din hakkında yazmak yasak mı bilmiyorum o yüzden affedin. İslam'dan yıllardır nefret eden biri olarak bayramlarından da hep nefret etmişimdir. Ön denememden mı yoksa yoksa devam eden bir sorununuzun mu bilmem kurban bayramlarını hep vahşet olarak tüketin. Et yerim ancak bu hayvanlar yemek için değil de bir tanrı için kurban edilmek garibime gidiyor, bir alınan tanrısı için kanlı kurbanlar bırakmak normal mi yoksa tamamen ön yargımdan mı böyle düşünüyorum? Kurban Bayramı'nda bu saçma düşünceler ve adetlerden uzaklaşıp ayrılmadan kendi inancıma ait olmak için neler yapmak?

Çeviriyi açık unuttuğumdan sanırsam kelimeler karışmış kusura bakmayın ben bile zor anladım okurken

Sonlara doğru yazınızı pek anlayamadım ama ben de bu tür bayramlardan nefret ediyorum. "SS" ismini kullandığımız zamanlarda, "Siz kedi kesiyorsunuz, siz şöylesiniz" derlerdi. Ama kendileri, ismi bile garip olan Kurban Bayramı’nı kutlayıp normalleştiriyorlar.

Esenlikler, öncelikle forumda yeniyim başka bir din hakkında yazmak yasak mı bilmiyorum o yüzden affedin. İslam'dan yıllardır nefret eden biri olarak bayramlarından da hep nefret etmişimdir. Ön denememden mı yoksa yoksa devam eden bir sorununuzun mu bilmem kurban bayramlarını hep vahşet olarak tüketin. Et yerim ancak bu hayvanlar yemek için değil de bir tanrı için kurban edilmek garibime gidiyor, bir alınan tanrısı için kanlı kurbanlar bırakmak normal mi yoksa tamamen ön yargımdan mı böyle düşünüyorum? Kurban Bayramı'nda bu saçma düşünceler ve adetlerden uzaklaşıp ayrılmadan kendi inancıma ait olmak için neler yapmak?
Yarın düşmana çok büyük psişik enerji gidecek; arap dininin egemen olduğu büyük coğrafyayı düşünürsek...

Sonlara doğru yazınızı pek anlayamadım ama ben de bu tür bayramlardan nefret ediyorum. "SS" ismini kullandığımız zamanlarda, "Siz kedi kesiyorsunuz, siz şöylesiniz" derlerdi. Ama kendileri, ismi bile garip olan Kurban Bayramı’nı kutlayıp normalleştiriyorlar.
Bir tanrı için kanlı kurbanlar vermek garibime gidiyor, normal mi yoksa ön yargımdan mı böyle düşünüyorum, bayramda saçma düşünceler ve adetlerden uzaklaşıp kendi inancıma odaklanmak için ne yapabilirim diye sordum fakat Alizade konu başlığı açmış gibi gözüktüğü için anlaşılmıyor.

Bir tanrı için kanlı kurbanlar vermek garibime gidiyor, normal mi yoksa ön yargımdan mı böyle düşünüyorum, bayramda saçma düşünceler ve adetlerden uzaklaşıp kendi inancıma odaklanmak için ne yapabilirim diye sordum fakat Alizade konu başlığı açmış gibi gözüktüğü için anlaşılmıyor.
Bizde böyle şeyler yok diye biliyorum. Forumda bile, açıklamada kanlı kurbanlar vermediğimiz yazıyor. Hatta en ufak bir canlıya bile böyle bir girişimde bulunmamızın, Tanrılara karşı hakaret olduğunu düşünüyorum. Neden bizden böyle bir şey istesinler ki?
Siz, diğer insanların ne yaptıklarını önemsemeyin; sadece kendinize ve çalışmalarınıza odaklanın. Yine de bu düşünce sürekli aklınıza geliyorsa, boşluk meditasyonu yapabilir ya da sevdiğiniz insanlarla vakit geçirerek biraz kafa dağıtabilirsiniz.

Bir tanrı için kanlı kurbanlar vermek garibime gidiyor, normal mi yoksa ön yargımdan mı böyle düşünüyorum
Garip ve pis gelmesi oldukça normal. Güçlü olan kimse neden başkasının kanına ihtiyaç duysun ki. Ayrıca Zevizm'i bir de bu yönden seçtiğini hatırlıyorum.
kendi inancıma odaklanmak için ne yapabilirim diye sordum
En basitinden al. Uyumadan önce aura temizleme yapabilirsin, boşluk meditasyonu için zaman ayırabilirsin. Tüm gününün bu bayramımsı şey için geçeceğini düşünmüyorum.

Kurban korban zaten pislik kelimesi, yavudilere ait, pislamda yavudiligin muadili işleri güçleri kurban vermek, ZEUS Tanrımıza şükürler olsun hiç bulaşmadım bu konuda vicdanım rahat, hala dahada bu konuda gerek ailem çevrem olsun, sürekli bana kurban kes özellikle ailem, ZEUS baba kanlı kurban istemiyor, et yiyecekseniz kendiniz için bir hayvan keser yersiniz, fakat hayvana eziyet vermeden keseceksiniz, bunu TANRI için değil kendi beslenmeniz için, sonuçta hayvanlar kesiliyor et yemek için, bu etler ağaçta yetişmiyor, aslında hayvanlarada üzülüyorum onları kesip yiyoruz en azından bunu en aza indirmek lazım, az et yesekte yaşarız beslenme sadece et değilki, bakla giller burday bitkiler vs vs çok , mezbalarda hayvanlarin nasıl kesildiğini görseniz üzülürsünüz, bari kesiyorsunuz eziyet vermeyin, tabi kurban için demiyorum kendi ihtiyacımız için keserken bile eziyet vermeden kesmek gerekir, Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back