Cidden aşırı tatlı bu arada, baykuşları oldu mu olası çok seven biriyim yani fotoğraftaki bu baykuşu tatlı bulmamam mümkün olamazdıView attachment 6933
arkadaslar ya stolas asiri tatli degil mi sizce de? biliyorum normalde boyle gozukmuyordur ama bu cizimi cok seker. cok guvenli, huzurlu bi vibe veriyor ayrica. taci falan var kekim mekim her seyim![]()
Stolas'ın güzel, uzun, koyu kahverengi kıvırcık saçları ve mavi gözleri vardır. Kanatları krem rengindedir ve altın süslemelere sahiptir. Kanatları bir Griffin'in kanatlarına benzer.
Hakaret olduğunu bilmiyordum, gözüme sevimli bir kuş gibi gelmişti. Siz fırın emojisi gönderince ben de mesajınızı okumadan en son yayınladığınız bu mesajınıza göndermiştimStolas, bir Daemon'dur.
ToZ'daki tasviri şu şekildedir:
![]()
S'den Z'ye Demon'lar – Spiritüel Satanizm
S'den Z'ye Demon'lar ve isimleri, yönettikleri şeyler ve uzmanlıkları ve rütbeleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için tıklayın!apolloabove.org
Gods S - Z - JoS Wiki
joswiki.org
Bu konudaki görsel, Ars Goetia tarzında bir tasvirdir ve Stolas'a HAKARETTİR!
Troll olmadığınıza emin misiniz?
Troll falan değiliz, Yahudilerin saçmasapan hakaret görsellerini mi takip edelim nereden bileceğiz bunun hakaret olduğunu? Benim gözüme sevimli bir baykuş olarak göründü sevimli buldum bunu mesaj olarak yazdım. Hani ben nereden bilebilirim bir baykuş resminin bir Tanrıya hakaret olabileceğini yani? Maelstorm Bey sağ olsun bilgi verdi artık gerçeği biliyorum. Bilgimiz yok diye troll mü olduk bunu anlamadım?Troll olmadığınıza emin misiniz?
Cidden aşırı tatlı bu arada, baykuşları oldu mu olası çok seven biriyim yani fotoğraftaki bu baykuşu tatlı bulmamam mümkün olamazdıKeşke gerçek olsa yaa aşırı tatlı
Düşünsenize masanızın üzerinde yürüdüğünü, paytak paytak çok sevimli olurduu.
tabi ki bu stolasin normal gorunumu degil, ben sadece dusmanin bile stolasi korkunc cizememesini cok seker buldum.Bu görseli nereden buldunuz tam olarak? Birkaç y@hudi işi "demon çağırma ve büyü" kitabında böyle çizimler görmüştüm.
Tanrılar insanlara kendi suretlerini vermişlerdir. Alegorik bile olsa bir tanrının böyle çizilebileceğini düşünmüyorum. En fazla yanında niteliklerini temsil ettiği hayvanlarla ya da hayvanların belirli vücut özellikleriyle kendilerini gösterirler diye biliyorum.
dusman bile stolasi korkunc cizemiyor. mesela astarteyi cizimleri de yanlis, kendisi inanilmaz etkileyici bir tanrica. asmodeus da ayni sekilde cok yakisikli, hic de uc kafali degil. benim burada hosuma giden sey stolasin hala cok tatli cizilmesi. dusman bile onu bozamiyor. yoksa herkes farkinda stolasin boyle gozukmediginin, ben de dahil. farkindayim merak etmeyin.Stolas, bir Daemon'dur.
ToZ'daki tasviri şu şekildedir:
![]()
S'den Z'ye Demon'lar – Spiritüel Satanizm
S'den Z'ye Demon'lar ve isimleri, yönettikleri şeyler ve uzmanlıkları ve rütbeleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için tıklayın!apolloabove.org
Gods S - Z - JoS Wiki
joswiki.org
Bu konudaki görsel, Ars Goetia tarzında bir tasvirdir ve Stolas'a HAKARETTİR!
kardesim bi post attik herkes bi anda limclemeye basladi. gercekten stolasin boyle gozukmedigini bilmedigimi mi saniyorsunuz? stolas tatli ve sempatik bir tanri evet, guclu oldugunu da biliyorum ama. ki kendisiyle de astarte ile oldugu kadar olmasa da calisiyorum, kendisi bana astroloji konusunda cok yardimci oldu. sakin olun en iyi zevist sizlersiniz arkadaslar, tanrilar en cok sizi seviyorTroll olmadığınıza emin misiniz?
kimse kimseyi bu sekilde lincleyemez. ozellikle latife yaptigimizi bildikleri icin, duzgun tepki vereceklerdir. sonucta kendileri son derece bilge, asla kibirle dolu degiller.Yeminle ben gerizekalı mıyım postun adı falan stolas, ben de hiç işaret yoktu diyorum kendime sinir oldum şu anda.. ZehraM'nin kötü niyeti yoktur bu postu paylaşmakta diye düşünüyorum. Tüm topluluk troll olmadığım halde artık troll olarak bilecek. Neyse kusuruma bakmayın, ZehraM de kendi açıklamasını yapacaktır.
Bu kurtarır gibi. Ayrıca kimse ilan etmedi sadece soruydu. Tek bir kişinin şüpheli bulacağı türden bir durum değil.dusman bile onu bozamiyor.
tabi ki bu stolasin normal gorunumu degil, ben sadece dusmanin bile stolasi korkunc cizememesini cok seker buldum.
Bu mantık yanlış zira "çizilemiyor" gibi bir durum söz konusu değil.dusman bile stolasi korkunc cizemiyor. mesela astarteyi cizimleri de yanlis, kendisi inanilmaz etkileyici bir tanrica. asmodeus da ayni sekilde cok yakisikli, hic de uc kafali degil. benim burada hosuma giden sey stolasin hala cok tatli cizilmesi. dusman bile onu bozamiyor. yoksa herkes farkinda stolasin boyle gozukmediginin, ben de dahil. farkindayim merak etmeyin.
Ney neyi kurtarıyor anlamadım? Hayırdır siz kimsiniz de kimi yargılıyorsunuz haddinizi bilinBu kurtarır gibi. Ayrıca kimse ilan etmedi sadece soruydu. Tek bir kişinin şüpheli bulacağı türden bir durum değil.
sizin supheli bulmaniz cok da onemli mi sizce? sizin gozunuzde kurtarip kurtarmamasi benim icin hicbir sey degistirmiyor. ben tanrilara hesap veririm, sizlere degil. zevist kardeslerim, gercekten uzdunuz beni, bir aile oldugumuzu saniyordum? foruma yazmaya devam edecegim. troll olup olmadigimi dusunmenizin pek de bir onemi yok gibi, ne dersiniz? benim amacim bilgi edinmek. kendimi gelistirebildigim surece ben kendimi kurtaririm arkadaslar. ama bu zorbalama hevesiyle siz kurtarir misiniz orasi tartisilir. birbirimize saygili davranalim, ayni taraftayiz.Bu kurtarır gibi. Ayrıca kimse ilan etmedi sadece soruydu. Tek bir kişinin şüpheli bulacağı türden bir durum değil.
ayrica kendi aramizda birbirimi yersek ve birlesemezsek nasil dusmana karsi koyacagiz? yahudiler cok basarili bir sekilde birlesiyorlar, haberiniz olsun. bakin, yillar boyunca nasil da sumuk gibi birbirlerine yapistilar. dogrunun isiginda biz de kenetlenelim. bizzat din kardeslerimizi linc ederek bir yere varamayiz.sizin supheli bulmaniz cok da onemli mi sizce? sizin gozunuzde kurtarip kurtarmamasi benim icin hicbir sey degistirmiyor. ben tanrilara hesap veririm, sizlere degil. zevist kardeslerim, gercekten uzdunuz beni, bir aile oldugumuzu saniyordum? foruma yazmaya devam edecegim. troll olup olmadigimi dusunmenizin pek de bir onemi yok gibi, ne dersiniz? benim amacim bilgi edinmek. kendimi gelistirebildigim surece ben kendimi kurtaririm arkadaslar. ama bu zorbalama hevesiyle siz kurtarir misiniz orasi tartisilir. birbirimize saygili davranalim, ayni taraftayiz.
maelstorm bey lutfen bir daha bir yanlisimi gordugunuzde daha kibar bir sekilde belirtin, rica ediyorum. bu sekilde pat pat karsinizdaki kisiyi suclamaniz o kisiye dogruyu ogretmekten ziyade karsinizdaki kisiyi kirabiliyor. zevist kardeslerime karsi kalbimde sevgi besliyorum, ayni davranislari sizden de gormek istiyorum. kaba bir sekilde dogru bilgiyi kafamiza kakmaniz bir ilerleme saglamiyor. size saygi duyuyorum, bu davranisinizi da yahudilere olan ofkenize veriyorum. henuz ogrenme surecinde oldugumu bilmenize ragmen bu sekilde ustume gelisinizi yanlis ve uzucu buluyorum.Bu mantık yanlış zira "çizilemiyor" gibi bir durum söz konusu değil.
Forumda Stolas'ın Zevistler tarafından yapılan tasvirlerine bakarsanız, bu görselin ne kadar aşağılayıcı olduğunu göreceksiniz.
Bu bir düşman tasviridir ve düşman, daima Tanrılarımızı aşağılama çabasında bulunur.
Başka bir yanlış mantık da, "çizimleri yanlış" ifadesinde. Çizimleri zaten yanlış, düşmanın Astarte'yi çok güzel bir Tanrıça olarak mı çizmesini bekliyordunuz veya Asmodeus'u çok yakışıklı bir adam olarak mı tasvir edeceklerdi? Düşman bunu yapmaz. Astarte'nin veya Asmodeus'un Goetia çizimlerine bakan bir Zevist dehşete düşer ve düşmanın ne kadar aşağılık eylemlerde bulunduğunu bir kez daha anlamış olur.
"Ah, ama düşman onca kötülüğüne rağmen hâlen Stolas'ı 'çok tatlı' bir baykuş olarak çizmiş." gibi bir mantık bizim tolere edebileceğimiz bir şey değildir zira bu düşmanın bir tasvirine karşı sempati oluşturur. Stolas'ın yüceliğini takdir etmek için çok daha iyi yollar vardır.
Size önceki konularda defaatle belirttiğim gibi, düşmanın ŞAKASI YOKTUR ve Centiller olarak düşmana gösterdiğimiz tolerasyonun her zerresi, kendimize yaptığımız bir ihanettir. Evrenin en yüce varlıklarından birinin baykuş formuna sokulması kesinlikle kabul edilebilir değildir zira baykuşun ruhani anlamda temsil ettikleri, düşmanın bu bağlamdaki tasviriyle alakasızdır.
Ayrıca buradaki baykuş tasviri dahi baykuşların yozlaşmış bir görünümüdür, baykuşlar bundan daha güzel gözükür. Goetia tasvirlerinde başka hayvanlar da kullanılır ve o hayvan tasvirleri de, o hayvanların gerçek güzelliklerinden oldukça kopuk bir şekildedir.
Eğer yukarıdaki tasviri "tatlı" buluyorsanız, o zaman durumun ciddiyetine dair zihinde yeterli anlayış oluşmamış demektir.
Burada da bu anlayışı oluşturmak elzemdir, aksi taktirde yolun ilerleyen aşamalarında büyük problemler çıkacaktır.
Böyle bir niyette değilim. Bahsettiğim şey sizin açınızdandı, benim yaptığım ise sadece sizden bir açıklama talep etmekti.Ney neyi kurtarıyor anlamadım? Hayırdır siz kimsiniz de kimi yargılıyorsunuz haddinizi bilin
Kimsenin bundan farklı düşünmediğine eminim. Paylaşımınızın şüpheli olduğunu kabul ediyorsanız benim açımdan bir problem yok.ayrica kendi aramizda birbirimi yersek ve birlesemezsek nasil dusmana karsi koyacagiz? yahudiler cok basarili bir sekilde birlesiyorlar, haberiniz olsun. bakin, yillar boyunca nasil da sumuk gibi birbirlerine yapistilar. dogrunun isiginda biz de kenetlenelim. bizzat din kardeslerimizi linc ederek bir yere varamayiz.
siz de benim amacimin asla bu olmadigini kabul ediyorsaniz, benim icin de bir sorun yok.Kimsenin bundan farklı düşünmediğine eminim. Paylaşımınızın şüpheli olduğunu kabul ediyorsanız benim açımdan bir problem yok.
Beni değil, topluluğu kastettiniz sanırım.siz de benim amacimin asla bu olmadigini kabul ediyorsaniz, benim icin de bir sorun yok.
Umarım kullandığınız üslubu düzeltirsiniz. Forumda başka insanlar "Troll olmadığınızdan emin misiniz?" yazılı mesajınızı görüp troll olduğumuzu düşünebilirlerdi. Diğer zevistlerin gözünde yanlış bir algı oluşturabilirdiniz. Kullandığınız mesaj diline dikkat ederseniz bir daha kimseyle sorun yaşamazsınız diye düşünüyorumBöyle bir niyette değilim. Bahsettiğim şey sizin açınızdandı, benim yaptığım ise sadece sizden bir açıklama talep etmekti.
herkesi kastediyorum. kimse kimseyle bu uslupla konusamaz, istedigi kadar ruhani gucu olsun. bir yanlisim varsa duzgun bir sekilde belirtilir. ki ben yanlisimi kabul ediyorum, lutfen siz de ediniz. birbirimize destek olalim bu ogrenme yolculugunda. eminim ki maelstorm bey de zamaninda benim gibi en bastan baslamistir, hepimiz gibi. kimse anne karnindan her seyin en dogrusunu bilerek dogmadi. kaldi ki bazi seyleri yanlis bilmem cok dogal, zira yillar boyunca insa edilen bu manipulasyonlar kolayca kirilmiyor. kalp kirmanin anlami yok.Beni değil, topluluğu kastettiniz sanırım.
Düşmanla ilgili diğer hususlarda Zevist kardeşlerimize en büyük özenle açıklamaları yapıyoruz.
Düşmanla ilgili diğer hususlarda Zevist kardeşlerimize en büyük özenle açıklamaları yapıyoruz.
Belirttiğim gibi Tanrılarımıza olan hakaretlere zerre toleremiz yoktur.
Niyetinizin kendi içerisinde iyi olduğunun farkındayım, "Düşman her şeye rağmen Stolas'ı korkunç çizmeyi bile becerememiş." derken de burada ne demeye çalıştığınızı da gayet iyi anlıyorum ve de bu konunun anlık yükselen tansiyonu sebebiyle bunlar geri planda kalmış olabilir ama Zevizm'deki bazı konular hassastır ve bunları açıklamanın daha yumuşak bir yolu yoktur. Belirttiğim gibi, düşmana gösterilen her sempati, kendimize olan ihanetimizdir.
Size en ekstrem sorularda bile büyük bir anlayış ve "kibarlık" gösterebilirim ama düşman konusunda size "anlayış" göstermem sizin yararınıza olmayacaktır. Dolayısıyla bazı hususlarda duyguları bir kenara bırakıp, girdilerin anlamına bakmanız daha iyi olacaktır. Size gösterdiğim kibarlık, düşmanın tuzaklarına düşmemeniz için verdiğim uyarılardadır.
Konuyu biraz daha genişletmek gerekirse, Centil ırkların bu durumda olmasının sebebi, Yahudiler tarafından yönetilmeye boyun eğmelerindedir. Düşmana sempati gösterin, onlara boyun eğin, ardından birkaç yüzyıl bekleyin ve neler olabileceğini görüyorsunuz. İnsanlığı Tanrılardan kopardılar, gezegeni sefilliğe sürdüler ve insanlığın kıymet gösterdiği ne varsa ayaklar altına aldılar. Düşman işte budur, düşmanla ilgili gizemli, sempati gösterilebilecek veya anlaşılmayacak bir şey yoktur.
Ayrıca ek bir not olarak da belirtmek gerekirse, burada kimseye "troll" muamelesi yapmıyoruz ve yapmayız da. Hakeza biri gerçekten trollük yapsa dahi, biz yine o konuda açıklama geçeriz zira troll bireylerin oluşturduğu kafa karışıklığını temizlemek gerekir. Burada yazdığımız çoğu şey sadece size, ona ya da şuna değildir; bu konuları okuyan tüm Zevistleredir.
Paylaşımın kendisi yöneltilen basit bir sorudan daha düşündürücü gözüküyor. Sorun olarak nitelendirebileceğim bir şey göremiyorum, aksine duruma erkenden açıklık getirerek olası tepkiler yığının önüne geçtiğime şüphem yok bile diyebilirim. Böyle konuştuğunuza göre belli ki kimseyle ciddi anlamda sorun yaşamamışsınız. Eğer yanlış algılardan bu denli korkuyorsanız bu doğrultuda davranmak önceliğiniz olmalı. Hatırlatmak istedim.Umarım kullandığınız üslubu düzeltirsiniz. Forumda başka insanlar "Troll olmadığınızdan emin misiniz?" yazılı mesajınızı görüp troll olduğumuzu düşünebilirlerdi. Diğer zevistlerin gözünde yanlış bir algı oluşturabilirdiniz. Kullandığınız mesaj diline dikkat ederseniz bir daha kimseyle sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum
Bu açıklama konuyu iyi bir sonuca bağlıyor, umarım yararlı olur.Düşmanla ilgili diğer hususlarda Zevist kardeşlerimize en büyük özenle açıklamaları yapıyoruz.
Belirttiğim gibi Tanrılarımıza olan hakaretlere zerre toleremiz yoktur.
Niyetinizin kendi içerisinde iyi olduğunun farkındayım, "Düşman her şeye rağmen Stolas'ı korkunç çizmeyi bile becerememiş." derken de burada ne demeye çalıştığınızı da gayet iyi anlıyorum ve de bu konunun anlık yükselen tansiyonu sebebiyle bunlar geri planda kalmış olabilir ama Zevizm'deki bazı konular hassastır ve bunları açıklamanın daha yumuşak bir yolu yoktur. Belirttiğim gibi, düşmana gösterilen her sempati, kendimize olan ihanetimizdir.
Size en ekstrem sorularda bile büyük bir anlayış ve "kibarlık" gösterebilirim ama düşman konusunda size "anlayış" göstermem sizin yararınıza olmayacaktır. Dolayısıyla bazı hususlarda duyguları bir kenara bırakıp, girdilerin anlamına bakmanız daha iyi olacaktır. Size gösterdiğim kibarlık, düşmanın tuzaklarına düşmemeniz için verdiğim uyarılardadır.
Konuyu biraz daha genişletmek gerekirse, Centil ırkların bu durumda olmasının sebebi, Yahudiler tarafından yönetilmeye boyun eğmelerindedir. Düşmana sempati gösterin, onlara boyun eğin, ardından birkaç yüzyıl bekleyin ve neler olabileceğini görüyorsunuz. İnsanlığı Tanrılardan kopardılar, gezegeni sefilliğe sürdüler ve insanlığın kıymet gösterdiği ne varsa ayaklar altına aldılar. Düşman işte budur, düşmanla ilgili gizemli, sempati gösterilebilecek veya anlaşılmayacak bir şey yoktur.
Ayrıca ek bir not olarak da belirtmek gerekirse, burada kimseye "troll" muamelesi yapmıyoruz ve yapmayız da. Hakeza biri gerçekten trollük yapsa dahi, biz yine o konuda açıklama geçeriz zira troll bireylerin oluşturduğu kafa karışıklığını temizlemek gerekir. Burada yazdığımız çoğu şey sadece size, ona ya da şuna değildir; bu konuları okuyan tüm Zevistleredir.
kimse bir seyden korkmuyor emin olun. aciklik getirmek yerine isleri biraz daha karistirdiginizi dusunsem de kendinizce dogru olani yaptiginiz icin size tepki gosterecek degilim. konuyu uzatip da huzursuzlugu devam ettirmenin bir mantigi oldugunu dusunmuyorum. herkes herkesi anladi bence.Paylaşımın kendisi yöneltilen basit bir sorudan daha düşündürücü gözüküyor. Sorun olarak nitelendirebileceğim bir şey göremiyorum, aksine duruma erkenden açıklık getirerek olası tepkiler yığının önüne geçtiğime şüphem yok bile diyebilirim. Böyle konuştuğunuza göre belli ki kimseyle ciddi anlamda sorun yaşamamışsınız. Eğer yanlış algılardan bu denli korkuyorsanız bu doğrultuda davranmak önceliğiniz olmalı. Hatırlatmak istedim.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan