Giulia Tofana
Member
ruyalarimi cok kafaya takiyorum su aralar, aslinda uzun zamandir denebilir. bazen yalnizca ruya gormek icin gunde 15 saat uyudugum oluyor. ruyamdayken farkli bircok sey goruyorum, ama bir tanesi aklima takiliyor. surekli bir agac goruyorum, olu bir agac. aylardir devam eden bir ruya bu denebilir. agacin ici tamamen bombos kurumus gitmis, ve ben her yerde o agaci ariyorum. bir sehir var ve ben o sehirde yolu tam olarak biliyorum gidip agaci buluyorum. her seferinde ulasip bir seyleri anlayacagim an uyaniyorum. agacin ustunde runler kazili ama tam hangileri oldugunu asla cikaramiyorum. ayrica agacin icindeki boslukta benim bir voodoo bebegim var yani resmen benim aynim. hep o agaca donup hep bir seyler anlamaya calisiyorum. ruyamda tekrar ediyorum: beni buradan alacaklar, burada bulusacagiz, buraya gelecekler. ayrica ruyamda az cok benlik algim var. ilk sefer gordugumde sehirde agaci cok zor bulmustum ama dun gece gordugumde yolu hemen buldum. agaci ruyada cok kutsal bir sey olarak goruyorum ayrica. bulunca ona dokunup hissediyorum icine falan girip enerjisini hissediyorum. dun gece olmadi ama bazi zamanlar agaca vardigimda birkac kisinin benim icin gelmek uzere olduklarini biliyor oluyorum. tam geleceklerken uyaniyorum. yani hicbir sekilde boyle bir sey izlemedim duymadim da bilinc altima girmis olamaz ve aylardir ayni ruyayi gorup duruyorum artik sinirlerim bozulmaya basladi. gelecek kisileri de hem taniyorum hem tanimiyorum. herhangi bir tahmini, bilgisi olan var mi?