Pammy hanım karşılıktan ziyade şöyle bir durumum var, şimdi ben gerçekten size TANRI adına yemin ederim kanter için de bu söz artık klasik oldu, ama bu bir gerçek tozun kumların molozların için de çalışıyorum, haliyle bu beni bazen sinirlendiriyor, isyana sevk ediyor diyorumki, ben Şeytana inisiye olmuş bir adamım şu halime bak diyorum, inisiye olmayanlar denizlerde plajlarda gününü gün ediyor eğleniyor vs, paramda var ben şahsen kendim bu tür eğlencelere alışkın değilim, konuyu dağıtmadan ruhaniyette buradaki arkadaşlardan geri kaldım, yaptığım meditasyonlardan randıman alamıyorum, kendimi yanlız ötelenmiş bazı konularda bilgisiz, ortada bırakılmış gibi isyankârlık hissediyorum, hall osiriste okuduğum kadarıyla daha etkili yöntemlerin olduğu anlatılıyor, hele benim durumum da olan bir kişi için bu çok önemli para hiç gözümde değil, paramı kendi kurtuluşum tabiki dünya ya ve insanlığa faydalı olmak için de, paramı bu ruhaniyette yolunda harcamayacaksam heleki bu etkili yöntemler daha istikrarlı ve etkili sonuç verdiği takdirde, bu bana misliyle dönecek hem ruhani hem maddi,çünkü kendimi yılgın bitkin hissediyorum, en azından orda bir etkili bir program verirler bana uygularım, bu kötü durumdan yine kendi çabamla kendi kazançcımla çıkarım, Osiris salonu hakkındaki bütün yazılanları okuyorum, denemekte fayda varsa deneyecez, herkes iyi olmak ister ilerlemek ister, 2 yıldır doğru düzgün ilerleyemedim, şartlarım ağırdı kimse kimsenin ne çektiğini nasıl bir hayat yaşadığını bilmez belki sizde hayatta yoruluyorsunuzdur, onun için daha iyi bir hayatım olsun istiyorum, bunun için ne gerekiyorsa yaparım, bana daha etkili bir program gerektiğine kanaat ettim, yılların birikmiş karması var, bundan ötürü cevabınız için teşekkür ederim