Bu gün aklıma bu konu geldi, daha doğrusu annem ekonomiyle ilgili podcast gibi bir şey dinliyordu oradan çağrışım yaptı.
Şimdi şöyle Google'a bir baktım hem y@hudilikte hem hıristiy@nlıkta faize iyi balıkmıyor, isl@mın bu konuda ne dediğini zaten biliyoruz. Ben açıkçası
ekonomiden pek anlamadığım için direkt olarak astrolojik bakımdan ortaya ne çıkaracağını düşndüm.
Aklımda akrep enerjileri çaktı. Mesela faizi kişisel olarak en çok mafyatik tipler, tefeciler kullanıyor. Karmik olarak ortaya en çok ne çıkarttıysak o enerjilerle tekrar reankarne oluyoruz. Şimdi tefeciler insanların zor durumlarından faydalanarak kendilerine kazanç sağlıyorlar. Ortaya ne çıkarıyorlar? Mağduriyet olabilir, korku olabilir yani insanları negatif etkileyen enerjiler ortaya çıkarılmış oluyor. Bu durumda faiz bireysel olarak kullanıldığında yanlış oluyor.
Genele yayıp bankalar üzerinden düşünmeye çalıştım ama bir sonuca vardım desem yanlış olur çünkü burada ortaya ne çıkıyor anlayabilmiş değilim ama belki bireysel olarak ne geçerliyse toplumsal olarak o geçerli oluyor olabilir.
Risk evet, ekonomi dediğim gibi Akrep ve Boğa aksı ve para da akrep boğa olarak çalışıyor. Parayı vermeden alamazsınız, risk almadan da bunu yapamazsınız. Boğanın stabilitesi ve maddi güvencesine erişmek için Akrep gibi belirli şeyleri feda etmeniz, belirli acıları çekip arınmanız gerekiyor. Bu parayı kriptoya basın demek değil-Dediğim gibi ekonomiden anlamıyorum- ama para, vermeden alabileceğiniz bir enerji değil bu yardım yapmak bile olabilir ailenize, sevdiklerinize de harcamak olabilr.