Esenlikler,
Ben ve eşim Yüksek Rahip Hooded Cobra ile proton üzerinden konuşmuştuk, kendisine durumu açıkladık. O da bunu yapabileceğini söyledi ama şunu belirtmeliyim ki bu kesinlikle 'oldu bitti' denilebilecek bir süreç değil bizim sürecimiz en az 4 ay sürdü diye hatırlıyorum bu yüzden ne kadar erken iletişime geçerseniz sizin için o kadar iyi olur. Gezegenlere, günlere,saatlere belki de dakikalara önem vermelisiniz yanlış bir şey ilişkinizi etkiler bu konuda Yüksek Rahip kesinlikle çok katı bunu belirtmek isterim. Sizin yapacağınız tek şey vermek istiyorsanız eğer kendi isimleriniz istemiyorsanız eğer takma isimleriniz ve sonrasında sitede olan yazının kendi yapabileceğiniz kısımlarını kendiniz için ya da Yüksek Rahibin sizin için belirlediği günlerden birinde yapmanız. Kendisi size sürecin sonunda bir evlilik cüzdanı(?) bilemedim ne denir buna (marriage declaration) iletiyor. Onun haricinde iyi düşünmeniz gereken bir süreç bu, çünkü ayrılık yok. Satanik ruhlar sonsuza kadar bağlıdır. Ek olarak eklemeliyim ki evlendikten sonra Tanrıların kesinlikle bize karşı daha da yardım etme isteğinde olduğunu gördüm ( ilişkimiz ve bireysel ilişki hatalarımız hakkında). Şimdiden çok mutlu olun Sevgili Götterdamerung ve sevgili eşiniz. Herhangibir özel sorunuz ya da merak ettiğiniz bir şey varsa özelden yazabilirsiniz.