Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Evlilik Öncesi ve Sonrası

Merhaba değerli arkadaşlar, Eylül ayında evleneceğim eşim SS, nikah öncesi ve sonrasında nasıl bir süreç ilerletmeliyiz? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum iyi günler
Adınıza çok sevindim, dilerim ki ömürler boyu mutlu olur ve çevre faktörlerin sizi üzmesine izin vermezsiniz. Evlilik gerçekten de her iki taraf için de çok büyük bir sorumluluk. Tek önerim ise, artık ailenizin sadece eşiniz olduğunun ve diğer hiçbir insanın (anne babanız olsa bile) dedikleri ya da yapmanızı istedikleri şeylerin çekirdek aile olarak yapmak zorunda olmadığınız ve bunların sizin isteğiniz olmadığının farkında olmanız olur. Çoğu kadın ve erkek SS olsun veya olmasın bunu anlamakta zorluk çekiyor. Bu yüzden özellikle bunu belirtmek istedim.

Biz bir yıldır evliyiz, eşimin annesi ciddi anlamda her şeye karışmayı çok seven ve başkalarını aşağıladığında kendinin yükseldiğini sana biri. Maalesef ki bu tarz insanlar yakınınız olduğunda, bir anda hayatınızdan çıkartamazsınız. Neyse ki eşimin tutumları ve benim taviz vermemem sayesinde onun bu davranışını biraz azaltabildik, bana karşı da saygı duymasını sağladık. Özellikle bu tarz konularda dikkatli olmanızı öneririm çünkü evliliğinin temel taşını sarsan en büyük nedenler bunlar.

Esenlikler,
Ben ve eşim Yüksek Rahip Hooded Cobra ile proton üzerinden konuşmuştuk, kendisine durumu açıkladık. O da bunu yapabileceğini söyledi ama şunu belirtmeliyim ki bu kesinlikle 'oldu bitti' denilebilecek bir süreç değil bizim sürecimiz en az 4 ay sürdü diye hatırlıyorum bu yüzden ne kadar erken iletişime geçerseniz sizin için o kadar iyi olur. Gezegenlere, günlere,saatlere belki de dakikalara önem vermelisiniz yanlış bir şey ilişkinizi etkiler bu konuda Yüksek Rahip kesinlikle çok katı bunu belirtmek isterim. Sizin yapacağınız tek şey vermek istiyorsanız eğer kendi isimleriniz istemiyorsanız eğer takma isimleriniz ve sonrasında sitede olan yazının kendi yapabileceğiniz kısımlarını kendiniz için ya da Yüksek Rahibin sizin için belirlediği günlerden birinde yapmanız. Kendisi size sürecin sonunda bir evlilik cüzdanı(?) bilemedim ne denir buna (marriage declaration) iletiyor. Onun haricinde iyi düşünmeniz gereken bir süreç bu, çünkü ayrılık yok. Satanik ruhlar sonsuza kadar bağlıdır. Ek olarak eklemeliyim ki evlendikten sonra Tanrıların kesinlikle bize karşı daha da yardım etme isteğinde olduğunu gördüm ( ilişkimiz ve bireysel ilişki hatalarımız hakkında). Şimdiden çok mutlu olun Sevgili Götterdamerung ve sevgili eşiniz. Herhangibir özel sorunuz ya da merak ettiğiniz bir şey varsa özelden yazabilirsiniz.
Tabii ki gayet açıklayıcı oldu düşüncenize saygı duyuyorum, uzun zamandır birlikte yaşıyorduk evlilik adı konmamıştı bu sefer olacak. İkimizde hazırız çocuk yapmayı düşünüyoruz.

Biz bir yıldır evliyiz, eşimin annesi ciddi anlamda her şeye karışmayı çok seven ve başkalarını aşağıladığında kendinin yükseldiğini sana biri. Maalesef ki bu tarz insanlar yakınınız olduğunda, bir anda hayatınızdan çıkartamazsınız. Neyse ki eşimin tutumları ve benim taviz vermemem sayesinde onun bu davranışını biraz azaltabildik, bana karşı da saygı duymasını sağladık. Özellikle bu tarz konularda dikkatli olmanızı öneririm çünkü evliliğinin temel taşını sarsan en büyük nedenler bunlar.
Maalesef Türkiyede ailelerde evleniyor dediklerinizi bizzat yaşamadım ama çevremizde çok gördük, eşler aileden de öte olmalı sizi de tebrik ederim evliliğiniz bereketli olsun.

Aha karadenizli!! dlkjfdsjfşjfslkflsjşf

25 Ekim Cumartesi günü her şey cok iyi ama 26 Ekim Pazar da yapabilirsiniz nikah eğer saat sekizden önce kıyılacaksa daha iyi olur Pazar günü yapmanız.

Hattaha saat de vereyim

26sında yapacaksanız
-05.08 uygun ama o saate olmayacağını farz ediyorum
-11.00 civarı uygun
-saat 15.30 gibi uygun

25inde yapacaksanız
-22.30 çok çok iyi

her şey gönlünüzce olsun<3 Bu arada saatleri şehirden şehre en değişmeyecek şekilde vermeye çalıştım. Bu arada saatlere uymak isterseniz imzanın atılma zamanını denk getirirseniz iyi olur,ya da nikah sonrası bir yere gidip bir şeyler yenecekse onu da denk getirebilirsiniz<3
Çok sağolun not aldım eşimle hemşeriyiz :)

Eşinizin annesi Cevriye Hanım olabilir mi? 😳

Maalesef Türkiyede ailelerde evleniyor dediklerinizi bizzat yaşamadım ama çevremizde çok gördük, eşler aileden de öte olmalı sizi de tebrik ederim evliliğiniz bereketli olsun.
Teşekkür ederim, sizlerinde mutluluğunuz daim olsun 😊

Eşinizin annesi Cevriye Hanım olabilir mi? 😳
Dizide yaşamıyoruz, değil. Dizilere bu kadar takıntılı olmanızı önermem. Açıkçası komik geliyor ve bu yüzden böyle yapıyorsanızda değil, benim açımdan rahatsız edici oluyor.

Dizide yaşamıyoruz, değil. Dizilere bu kadar takıntılı olmanızı önermem. Açıkçası komik geliyor ve bu yüzden böyle yapıyorsanızda değil, benim açımdan rahatsız edici oluyor.
Bağımlısı oldum, kendimi âdeta orada hissediyorum 😓

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back