Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adalet

Xerxes547

Member
Son zamanlarda belirli olaylar yaşadım iş konusunda, bunun için adalet istiyorum ama ne büyü yapabilecek ne güç nede mantalite var.
Benim bildiğim ama aklıma gelmeyen bir adalet çalışması vardı, o nedir tam olarak ve nasıl yapılır?
Birde şimdi bu çalışmayı yapıcam ama ya haksız taraf bensem boşuna uğraşmak istemiyorum tavsiyeniz nedir?
Esenliklerle

Neredeyse üç yıldır buradasınız ve bu süre boyunca kendinizi geliştirmeniz için gereken her türlü bilgi, yönlendirme ve imkân size sunuldu. Ama siz bu üç seneyi arada bir uğrayıp, size hiçbir faydası olmayacak şeylerle oyalanarak geçirdiniz.

Eğer hâlâ büyü yapacak güce sahip değilseniz, bunun sorumluluğu sadece size aittir. Çünkü üç yıl boyunca defalarca uyarıldınız, hem de birçok kişi tarafından.

Ayrıca şunu da bilmeniz gerekir: Büyü yapmak için bireysel güç gerekir. Sahip değilseniz yapacağınız çalışmanın da fazla bir etkisi olmaz. Bu tür işler laçkalıkla değil, ciddi bir irade ve emekle yürür.

İsterseniz adalet için bir Tanrı ritüeli yapabilirsiniz. Fakat siz kendiniz için hiçbir çaba göstermiyorken, Tanrıların sizin yerinize bir şey yapmasını bekliyorsanız, size söyleyebileceğim bir şey kalmıyor.

Umarım bu söylediklerim bir şeyleri fark etmenize sebep olur ve en azından bugün, kendiniz için bir adım atmaya başlarsınız.

Eğer bu iradenizi ve kararlılığınızı Tanrılara gösterirseniz, onlar da size yardımcı olacaklardır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back