Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk Konusunda

Zakkum_13

New member
Esenlikler Zevist kardeşlerim. Oldukça sevdiğim ve hatta aşık olduğumu diyebileceğim bir Pagan kız bana yakın bir dönemde h*istiyan olduğunu söyledi. İlişkimiz boyunca ve de öncesinde onu birçok kez Zevizm'e davet etmiş ve ona birçok konuda yardımcı olmuştum. Dün gece böyle düşünüyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim fakat sabaha doğru dayanamadım ve katliam kitaplarındaki cani emirleri gösterdim ve biraz tartıştık. Normalde bu şahsın özgür iradesi ile yolumuzu seçmesini isterdim fakat bu gidişle bir köle olacak. Şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tanrılara danışmayı düşünüyorum bu konuda. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tavsiyeleriniz nedir?

Kendi haline bırakın. Kimseyi zorla bir yola çekemezsiniz. Sizi anlıyorum ama bu şekilde Zevizmin de ismini o kişinin bakış açısından kirletmiş olursunuz. Ve yapabileceğiniz en büyük kötülük bu olur. Her çiçeğin açma zamanı farklıdır. 💫

Esenlikler kardeşim,
Yaşadığın durum oldukça karmaşık ama bir o kadar da öğretici. Sevdiğin birinin ışığı sırtını dönmesini izlemek elbette acı verir. Fakat şunu unutmamalısın: her ruh, kendi yolunu kendi seçer. Ne kadar emek verirsen ver, birini inançla birleştirmek senin elinde değil — bu, onun içindeki Tanrısal kıvılcımın kendi uyanışıyla olur.

Sen üzerine düşeni yapmışsın. Yol göstermiş, bilgiyi paylaşmışsın. Bundan sonrası onun seçimidir ve bu seçim, seni aşağıya çekmemeli. Tartışma, delil gösterme, ikna etmeye çalışma... Bunlar bazen sadece karşındakinin direncini artırır. Biz kölelikten kurtarırız ama kurtuluşu istemeyen birine zorla özgürlük verilemez.

Tanrılara danışman çok yerinde olur. Kendi enerjini korumanı öneririm. Onun gidişi senin ışığını söndürmemeli

Zeus'un ışığı yolunu aydınlatsın.

Esenlikler Zevist kardeşlerim. Oldukça sevdiğim ve hatta aşık olduğumu diyebileceğim bir Pagan kız bana yakın bir dönemde h*istiyan olduğunu söyledi. İlişkimiz boyunca ve de öncesinde onu birçok kez Zevizm'e davet etmiş ve ona birçok konuda yardımcı olmuştum. Dün gece böyle düşünüyorsa artık görüşmememiz gerektiğini söyledim fakat sabaha doğru dayanamadım ve katliam kitaplarındaki cani emirleri gösterdim ve biraz tartıştık. Normalde bu şahsın özgür iradesi ile yolumuzu seçmesini isterdim fakat bu gidişle bir köle olacak. Şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tanrılara danışmayı düşünüyorum bu konuda. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tavsiyeleriniz ne
Gereken bilgiyi paylaşmışsın yani yapman gerekeni yaptın. Bence biraz zamana bırak. Sonra yürütemezseniz ayrılırsınız.

Kimseyi zorla dine sokucak değiliz. Ve aynı zamanda bir hristiyanınla beraber olmanız uygun olmayacaktır.

resim_2025-06-13_170155812.png

😔

İnsanların özgür iradesi vardır ve eğer bir seçim yapıyorlarsa, bunu değiştirmek onların sorumluluğudur.

Siz yapabileceğiniz kadarını yapmışsınız, gerisi kişinin kendi seçimidir.

Eğer bu kişi size zarar verecekse veya sizi Zevizm'den uzaklaştıracaksa, iletişimi kesin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back