Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yine battım

Nolongerus3d

Member
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine. Meditasyonlarımı ve demonlarla iletişimlerimi ve yakınlığımı arttırdığım halde yine düşüyorum. Yine içimi gereksiz aptal saptal sıkkınlıklar kaplıyor, devamlı negatifi düşünüyorum ve onu çekiyorum. Azıcık bile pozitif olmak için ne yapabilirim arkadaşlar. Fenalık geldi artık.

YONE666 said:
lavenderblonde said:
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine. Meditasyonlarımı ve demonlarla iletişimlerimi ve yakınlığımı arttırdığım halde yine düşüyorum. Yine içimi gereksiz aptal saptal sıkkınlıklar kaplıyor, devamlı negatifi düşünüyorum ve onu çekiyorum. Azıcık bile pozitif olmak için ne yapabilirim arkadaşlar. Fenalık geldi artık.

Bazen takıntılarımız ve abartmamiz hayatımızın önüne geçer. Durumları kendi kafamızda kurarız.
Bunu bende çok yapıyordum. Ama zamanla kendinle barismayi öğreniyorsun. Bu hayat aptal şeyler için üzülmeye değmez 🥀

Unutmayın. En karanlık günde dahi bir umut ışığı vardır. Her zaman ve sonsuza dek...

Kibar beyefendi Yone
Sadece kuruntulardan bahsetmiyorum. Gelecek kaygısı bu ülkede çok önemli bir problem haline geldi artık. İşverenler cahil ve barbar, halk çok zorba ve tehlikeli. Bir kişi değil hepsi.
Tüm bunların içinde canının sıkılmaması elinde değil.
En karanlık günde dahi bir umut ışığı vardır. Her zaman ve sonsuza dek
Bunun tartışmalı olduğunu düşünüyorum ama yine de genel olarak doğru olabilir
Teşekkür ederim efendim

Tekrar kalkın.

Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsanız başarana dek bunu yapmalısınız.

lavenderblonde said:
Kibar beyefendi Yone
Sadece kuruntulardan bahsetmiyorum. Gelecek kaygısı bu ülkede çok önemli bir problem haline geldi artık. İşverenler cahil ve barbar, halk çok zorba ve tehlikeli. Bir kişi değil hepsi.
Teşekkür ederim efendim
Esenlikler,

Evet 29 mayısta sırf bu yüzden intihar etme düşüncesi çok yoğundu bende. Ama endişelenmeyin bir şekilde bir umut buluyor insan sadece bulasıya kadar çok yıpranıyor o kadar. Umut verme veya yenileme adına söyleyeceğim tek şey şu: Cahillere karşı bir inat ile yaşamınızı sürdürmeye devam edin çünkü siz yaşamaya devam ettikçe nefret söylemleri ve kudurmaları aslında kendilerinin düşük bilinçli kafalarının içerisindeki inanç savunma mekanizmasının zayıflığını ortaya koyuyorbu da zaten onların sizden daha düşük bir bilinçte olduğunun bir kanıtı. Sevinmelisiniz çünkü onlar gibi de olabilirdiniz.

Ama tabi kendinizi hem ifşa etmek sizin ölümüzede sebep olabilir bu yüzden kendinizi biraz maskeleyin.

İyi günler.

Baroness Blossom said:
lavenderblonde said:
Kibar beyefendi Yone
Teşekkür ederim efendim
Esenlikler,

Evet 29 mayısta sırf bu yüzden intihar etme düşüncesi çok yoğundu bende. Ama endişelenmeyin bir şekilde bir umut buluyor insan sadece bulasıya kadar çok yıpranıyor o kadar. Umut verme veya yenileme adına söyleyeceğim tek şey şu: Cahillere karşı bir inat ile yaşamınızı sürdürmeye devam edin çünkü siz yaşamaya devam ettikçe nefret söylemleri ve kudurmaları aslında kendilerinin düşük bilinçli kafalarının içerisindeki inanç savunma mekanizmasının zayıflığını ortaya koyuyorbu da zaten onların sizden daha düşük bir bilinçte olduğunun bir kanıtı. Sevinmelisiniz çünkü onlar gibi de olabilirdiniz.

Ama tabi kendinizi hem ifşa etmek sizin ölümüzede sebep olabilir bu yüzden kendinizi biraz maskeleyin.

İyi günler.

Evet 29 mayısta sırf bu yüzden intihar etme düşüncesi çok yoğundu bende. Ama endişelenmeyin bir şekilde bir umut buluyor insan sadece bulasıya kadar çok yıpranıyor o kadar.
Hukuk, ekonomi, eğitim falanın olmadığı gibi halkımızda da insanlık yok. Hepsinde bulunan tek şey uy3şturucu, şiddet ve taciz ve benzerleri. Türkiye artık sarıklıların ele aldığı bi yer. Daha da kötüye gideceğiz zaten

lavenderblonde said:
Hukuk, ekonomi, eğitim falanın olmadığı gibi halkımızda da insanlık yok. Hepsinde bulunan tek şey uy3şturucu, şiddet ve taciz ve benzerleri. Türkiye artık sarıklıların ele aldığı bi yer. Daha da kötüye gideceğiz zaten

E nolmuş yani ? Kendi ayaklarına sıkıyorlar işte. Ayrıca şunu unutmayın ki geçiş dönemlerindeyiz yani kimin ileriye doğru devam edeceğini kimin geçmişte kalacağını bellirliyor. İçimden bir ses sadece Türkiye'de değil aynı zamanda tüm dünyada bazı değişikliklerin ve olayların olacağını söylüyor.

Yüksek Rahip bir vaazda şunları demişti :
İnsanların en aptalca arzuları, bir yalanlar manzarasında "mümkün" olmak üzere. Gerçek Kova Çağı başlamadan önce bir arınma dönemi olacak.

Düşmanın deyimiyle "Goyim" veya Andrapoda, her zamanki gibi tüm bu "yeni gelişmelerin" "öncülüğünü" yapacaktır. Daha iyi bir yaşam yaratmak için ölçülü veya akıllıca kullanılabilecek tüm bu araçlar, birçok kişi tarafından kötüye kullanılacak ve kontrol edilemeyen içsel durumlarının ateşine düşecektir.

Kitlesel aldatmaca çağı ile Kova çağı arasında, Kali kılıçlarını sallayacak ve bu özellikleri taşıyanların O'nun tarafından disipline edilmesi gerektiğinden birçok kişinin kafası yere düşecek.

-High Priest Hooded Cobra
Bence biz SSler olarak yapmamız gerekenleri yapalım ve olacakları keyifli bir şekilde seyir edelim. Bakalım ne olucak.

İyi günler.

Meditasyonlarda gelişimin ve Tanrılarla yakınlaşmanın, ne olursa olsun, benliğinizde bulunan birtakım problemleri mucizevi bir şekilde çözmeyeceğini bilmelisiniz. Bu, diğer her şeyde olduğu gibi, yine çaba gerektirecektir. Zira ruhani gelişim her şey değildir ve her ne kadar zihinsel gelişim ile bağlantılı olsalar ve birbirlerini etkileseler de; ikisi de ayrı ayrı zaman, çaba, odak ve gelişimin sağlanması için gerekli olan her şeyi isteyecektir.

Yaşadığınız problemler, forumdaki agresif üslubunuzu da açıklıyor ve gördüğünüz gibi bunun kimseye bir faydası olmamasını geçelim, size de zarar veriyor. Belki üslubunuz sebebiyle aldığınız sert tepkiler, değişim yaratmak için gereken sebepleri yaratmış olabilir. Mevcut konumunuz ne olursa olsun, değişimi başlattığınız ve gerekenleri yaptığınız sürece, zaman içerisinde durumunuz iyiye gidecek ve her şey iyi olacak.

Ne yapacağınıza gelince, benim önerim direkt güzel bir felsefe kitabı almanız ve yavaş yavaş okumanız. Stoacı filozofların eserlerini, hem kendi ilkelerinizden şaşmayacak hem Satanik filtreden geçirecek hem de belki günümüze göre anlamsız kalmış kısımlarını es geçecek şekilde, size fayda getirmesi amacıyla okuyabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back