Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Yardım edin

tesmeh

New member
Merhabalar ben genç bir kardeşinizim 1 hafta önce rüyamda zeusu gördüm araştırırken size denk geldim bir zevist olmak istiyorum ama teknik anlamda hiçbir bilgim ve deneyimim yok basit bir meditasyona bile dayanamıyorum ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin

Merhabalar ben genç bir kardeşinizim 1 hafta önce rüyamda zeusu gördüm araştırırken size denk geldim bir zevist olmak istiyorum ama teknik anlamda hiçbir bilgim ve deneyimim yok basit bir meditasyona bile dayanamıyorum ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin
Burayı bulduysanız elbet bir sebebi var, eğer inanç bakımından buraya ısındıysanız Adanma Ritüeli'ni gerçekleştirmelisiniz. Bu noktada arzu bakımından daha arzulu hissedeceksiniz çünkü az ya da çok Zeus'un enerjilerini deneyimleyeceksiniz. Eğer kafa karışıklıklarınız var ise ve meditasyon yapmakta zorlanıyor iseniz, şimdilik Forum'da ve sitemizde daha çok vakit geçirip Temel Meditasyon ve Aura Temizliği gibi basit meditasyonlara içinizden geldikçe başlayabilirsiniz. Fakat bu meditasyon pratiklerini sözde dinlerin pratikleri ile karıştırmayın, bunlar birer armağandır. Yapılmadığı takdirde 'günah' olan uygulamalar değildir. Acele etmeyin ve Zeus'u öğrenip anlamanın tadını çıkarın, Esenlikler.

Teşekkür ederim adanma ritüelini öğrendim şuan yapamam ailem görebilir diye astral olarak yapmak varmış tabili ben astrale çıkacak seviyede değilim en azından beklemem sorun teşkil edermiş çünkü rüyalarım yaşadıklarım artmaya başladı zeus yada baphomet görünümlü varlıkları rüyamda hep görmeye başladım bir yandan korkuyorum öbür yandan içim içimi yiyor bir yandan kafaya taktığım için belkide bu rüyaları görüyorum diye düşünüyorum ne yapmalıyım abi/abla

Teşekkür ederim adanma ritüelini öğrendim şuan yapamam ailem görebilir diye astral olarak yapmak varmış tabili ben astrale çıkacak seviyede değilim en azından beklemem sorun teşkil edermiş çünkü rüyalarım yaşadıklarım artmaya başladı zeus yada baphomet görünümlü varlıkları rüyamda hep görmeye başladım bir yandan korkuyorum öbür yandan içim içimi yiyor bir yandan kafaya taktığım için belkide bu rüyaları görüyorum diye düşünüyorum ne yapmalıyım abi/abla

Merhaba, bu süre zarfında meditasyonlara da başlayabilirsin istersen.

Buraya küçük bir link bıraktım. Buna tıklayarak 40 günlük meditasyona ve 40 gün sonrasında nasıl devam edebileceğine dair bilgiler bulabilirsin.

Merhaba, bu süre zarfında meditasyonlara da başlayabilirsin istersen.

Buraya küçük bir link bıraktım. Buna tıklayarak 40 günlük meditasyona ve 40 gün sonrasında nasıl devam edebileceğine dair bilgiler bulabilirsin.
Teşekkür ederim bende doğru bir meditasyon programı arıyordum çok sağolun

Öncelikle çok yeni olduğunuz için kendinizi bunaltmayın.

Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, sitemizdeki makaleleri ve forumumuzdaki vaazları okumak ve kendinizi zorlamayacağınız şekilde meditasyon yapmaktır.

Üstte dediklerimi yeterli süre boyunca yaptıktan sonra, sonraki aşamanın ne olduğunu zaten biliyor olacaksınız.

Şimdiden hoş geldiniz ve aklınıza takılan herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back