Herainette New member Joined Jul 4, 2024 Messages 82 Aug 27, 2024 #1 Templum Aeternum tam olarak nedir ?
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,860 Location The Earth Aug 27, 2024 #2 Herainette said: Templum Aeternum tam olarak nedir ? Click to expand... Ömrü hayatımda ilk kez duyuyorum. Click to expand...
Herainette said: Templum Aeternum tam olarak nedir ? Click to expand... Ömrü hayatımda ilk kez duyuyorum.
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 1,571 Aug 27, 2024 #3 Başka bir kitapçı Satanizm oluşumu, İslam'dan çıkan yeni ateist olmuş ergenler için bir tür "özgürlük" mekânı oluyor. Bizler ile hiçbir ilgisi yok. Yakın zamanda bu tür grupları kapsayan bir makalemiz yayınlanacak, böylelikle tüm bu sorular yanıtlanacak. Click to expand...
Başka bir kitapçı Satanizm oluşumu, İslam'dan çıkan yeni ateist olmuş ergenler için bir tür "özgürlük" mekânı oluyor. Bizler ile hiçbir ilgisi yok. Yakın zamanda bu tür grupları kapsayan bir makalemiz yayınlanacak, böylelikle tüm bu sorular yanıtlanacak.
Herainette New member Joined Jul 4, 2024 Messages 82 Aug 27, 2024 #4 Sonne said: Başka bir kitapçı Satanizm oluşumu, İslam'dan çıkan yeni ateist olmuş ergenler için bir tür "özgürlük" mekânı oluyor. Bizler ile hiçbir ilgisi yok. Yakın zamanda bu tür grupları kapsayan bir makalemiz yayınlanacak, böylelikle tüm bu sorular yanıtlanacak. Click to expand... Heyecan ile bekliyorum zaten ilk baktığım yer spiritüelsatanizm.org oldu. Teşekkürler ^^
Sonne said: Başka bir kitapçı Satanizm oluşumu, İslam'dan çıkan yeni ateist olmuş ergenler için bir tür "özgürlük" mekânı oluyor. Bizler ile hiçbir ilgisi yok. Yakın zamanda bu tür grupları kapsayan bir makalemiz yayınlanacak, böylelikle tüm bu sorular yanıtlanacak. Click to expand... Heyecan ile bekliyorum zaten ilk baktığım yer spiritüelsatanizm.org oldu. Teşekkürler ^^
Xerxes547 Member Joined Oct 15, 2022 Messages 209 Aug 27, 2024 #5 Bizzat Şeytan ve Lilith gelse mala anlatır gibi satanizm anlatsa umursamazlar. Onlar bizi führer hayranı cahil ergen olarak görüyor. Esenliklerle [Moderatör Notu: Allah ismini çalıntı olsa bile kullanmayın, zira karışıklık yaratabilir.]
Bizzat Şeytan ve Lilith gelse mala anlatır gibi satanizm anlatsa umursamazlar. Onlar bizi führer hayranı cahil ergen olarak görüyor. Esenliklerle [Moderatör Notu: Allah ismini çalıntı olsa bile kullanmayın, zira karışıklık yaratabilir.]
Herainette New member Joined Jul 4, 2024 Messages 82 Aug 30, 2024 #6 Xerxes547 said: Bizzat Şeytan ve Lilith gelse mala anlatır gibi satanizm anlatsa umursamazlar. Onlar bizi führer hayranı cahil ergen olarak görüyor. Esenliklerle [Moderatör Notu: Allah ismini çalıntı olsa bile kullanmayın, zira karışıklık yaratabilir.] Click to expand... Denedim aslında anlatmayı ama dediğin gibi...
Xerxes547 said: Bizzat Şeytan ve Lilith gelse mala anlatır gibi satanizm anlatsa umursamazlar. Onlar bizi führer hayranı cahil ergen olarak görüyor. Esenliklerle [Moderatör Notu: Allah ismini çalıntı olsa bile kullanmayın, zira karışıklık yaratabilir.] Click to expand... Denedim aslında anlatmayı ama dediğin gibi...