Siz de bilirsiniz ki Magnum Opus'u tamamlamak, veya sizin amacınız olan bir Tanrı/ça olmak, yıllar alır. Belki de hayatlar boyu veya binlerce yıl meditasyon yapmayı gerektirir, bunda hepimiz hemfikiriz. Bu durumda acelecilik fayda getirmez.
Bu sebeple odak kendinizi geliştirmek olmalıdır, Tanrı olmak değil. Ruhunuz gerçekten arı mı, çakralarınız açık ve güçlü mü, astral duyularınızı ne kadar geliştirdiniz? Belli
bir seviyeye gelmeden bunları düşünmenin boşa vakit harcamak olduğunu düşünüyorum.
HPS Maxine gibi bilgili olmak istiyorum.
Yüksek Rahibe Maxine, binlerce kitap okumuş eski bir Mensa üyesiydi ve IQ'su 150'nin üzerindeydi. Siz çok gençsiniz ama Leydi Maxine dünyada 60-70 yıl yaşadı, Tapınağımızı kurduğunda muhtemelen 35-40 yaşını aşmıştı. Aynı zamanda kadim bir ruhtu. HP Cobra, O'nun bir
Pythia olduğundan şüphe duymadığını söyledi.
Kadim bir ruhsanız ruhunuza kazılı olan, geçmiş yaşamlarınızdan geleni içinde barındıran bir bellek vardır. Meditasyon yaptıkça öz farkındalığınız artacak, titreşim seviyeniz yükselecek. Bununla birlikte gelişmiş bir üçüncü gözünüz ve algılama kabiliyetiniz olacak.
Logos ile açıklanamayanı algılamaya başlayacaksınız.
Tanrılardan da öğreneceksiniz. Tanrılardan öğrenecek seviyeye gelmek için çaba gerekiyor ve o durumda bile Tanrılardan öğrendiğimiz bilgi ancak bizim seviyemize göre bize veriliyor.
Vaktinizi Thoth'un Kütüphanesinde, forumlarda veya ToZ'a bağlı diğer sitelerde geçirmeye çalışın. HPler ve diğer bilgili üyeler tarafından 2002'den beri bu sitelerde sürekli bir şeyler yazılıyor, Tapınağın bilgisinde hudut yok. Mitoloji öğrenin, bilgelerin yazdıklarını okuyup üzerinde düşünün... Sınır yok.