Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrıça olmayı olumlamak?

CatDoll

Member
Serbest bir çalışma yapıp ''Benim için mümkün olan en kısa zamanda tanrılığa erişiyorum.'' ya da ''Tanrıça olma sürecim sağlıklı bir biçimde hızlanıyor.'' gibi bir olumlama yapabilir miyim sizce? Biliyorum çalışıp sabretmek gerekiyor ama bu işe yarar mı sizce?

Serbest bir çalışma yapıp ''Benim için mümkün olan en kısa zamanda tanrılığa erişiyorum.'' ya da ''Tanrıça olma sürecim sağlıklı bir biçimde hızlanıyor.'' gibi bir olumlama yapabilir miyim sizce? Biliyorum çalışıp sabretmek gerekiyor ama bu işe yarar mı sizce?
Onu herkes olumluyor, o senin elinde olan birşey zaten Tanrı /ça olacaksın

Bu tarz bir çalışma birden fazla etken yüzünden başarısızlığa mahkum olacaktır. İnsanın apotheosis süreci tümevarım şeklinde, damlaya damlaya göl olur mantığıyla ilerler. Bir çukura yavaş yavaş su dökerseniz en sonunda bir gölet elde edersiniz fakat o suyu bir anda boca ederseniz göletin kalıcı olmama ihtimali ortaya çıkar. Kaldı ki konu Tanrılık olduğunda evrenin yapısı da bir kişinin o suyu bir anda boca etmesine izin vermez. Siz süreci hızlandırmak istiyorsunuz fakat bu zaten meditasyon yapıldığı takdirde ivmelenerek hızlanan bir süreç.

Bu tarz bir çalışma birden fazla etken yüzünden başarısızlığa mahkum olacaktır. İnsanın apotheosis süreci tümevarım şeklinde, damlaya damlaya göl olur mantığıyla ilerler. Bir çukura yavaş yavaş su dökerseniz en sonunda bir gölet elde edersiniz fakat o suyu bir anda boca ederseniz göletin kalıcı olmama ihtimali ortaya çıkar. Kaldı ki konu Tanrılık olduğunda evrenin yapısı da bir kişinin o suyu bir anda boca etmesine izin vermez. Siz süreci hızlandırmak istiyorsunuz fakat bu zaten meditasyon yapıldığı takdirde ivmelenerek hızlanan bir süreç.
Şımarıklık gibi gelecek ama çok küçük yaşta Paganizmle tanıştım ve Pagan olmam da bir gün bile sürmedi, yani meditasyon altyapım vardı adanmadan önce (her gün yapılması gerektiğini buradan öğrenmiştim) yapıyordum meditasyon bir sürü de şey yaşadım ama artık bunlar beni şaşırtmıyor (cidden zor durumlarımda tanrıladran gelen işaret ve yardımlar hariç,her seferinde ilk defa olmuş gibi seviniyorum) ileriye gitmem gerekiyor, hissediyorum ama ne yapmam lazım bilemiyorum. HPS Maxine gibi biligili olmak istiyorum.

Haritam ruhani gelişimi destekliyor bu arada ama yeni bir şey buluyormuşum gibi hissetmiyorum. Bilginin tamamına nasıl erişeceğim, böyle bir potansiyelim var mı ondan da emin değilim. Tanrılar uzmanlık alanlarını böyle mi seçiyor? Ben tanrılığa ulaşsam uzmanlık alanımı seçer miyim kendisi mi gelişir?

Şımarıklık gibi gelecek ama çok küçük yaşta Paganizmle tanıştım ve Pagan olmam da bir gün bile sürmedi, yani meditasyon altyapım vardı adanmadan önce (her gün yapılması gerektiğini buradan öğrenmiştim) yapıyordum meditasyon bir sürü de şey yaşadım ama artık bunlar beni şaşırtmıyor (cidden zor durumlarımda tanrıladran gelen işaret ve yardımlar hariç,her seferinde ilk defa olmuş gibi seviniyorum) ileriye gitmem gerekiyor, hissediyorum ama ne yapmam lazım bilemiyorum. HPS Maxine gibi biligili olmak istiyorum.

Haritam ruhani gelişimi destekliyor bu arada ama yeni bir şey buluyormuşum gibi hissetmiyorum. Bilginin tamamına nasıl erişeceğim, böyle bir potansiyelim var mı ondan da emin değilim. Tanrılar uzmanlık alanlarını böyle mi seçiyor? Ben tanrılığa ulaşsam uzmanlık alanımı seçer miyim kendisi mi gelişir?

Uzmanlık alanı diye bir şey yoktur. Tanrılar, sandığınızdan daha mükemmel varlıklardır.

Bu konular karışık olduğu için değinmeyeceğim fakat Tanrı ile Daimon arasındaki farkı anlamanız gerekiyor.

Herşey bu kadar basit olsaydı bu asırlar gerektiren bir süreç olmazdı. Biraz daha bilgi edinin.

Siz de bilirsiniz ki Magnum Opus'u tamamlamak, veya sizin amacınız olan bir Tanrı/ça olmak, yıllar alır. Belki de hayatlar boyu veya binlerce yıl meditasyon yapmayı gerektirir, bunda hepimiz hemfikiriz. Bu durumda acelecilik fayda getirmez.

Bu sebeple odak kendinizi geliştirmek olmalıdır, Tanrı olmak değil. Ruhunuz gerçekten arı mı, çakralarınız açık ve güçlü mü, astral duyularınızı ne kadar geliştirdiniz? Belli
bir seviyeye gelmeden bunları düşünmenin boşa vakit harcamak olduğunu düşünüyorum.
HPS Maxine gibi bilgili olmak istiyorum.
Yüksek Rahibe Maxine, binlerce kitap okumuş eski bir Mensa üyesiydi ve IQ'su 150'nin üzerindeydi. Siz çok gençsiniz ama Leydi Maxine dünyada 60-70 yıl yaşadı, Tapınağımızı kurduğunda muhtemelen 35-40 yaşını aşmıştı. Aynı zamanda kadim bir ruhtu. HP Cobra, O'nun bir Pythia olduğundan şüphe duymadığını söyledi.

Kadim bir ruhsanız ruhunuza kazılı olan, geçmiş yaşamlarınızdan geleni içinde barındıran bir bellek vardır. Meditasyon yaptıkça öz farkındalığınız artacak, titreşim seviyeniz yükselecek. Bununla birlikte gelişmiş bir üçüncü gözünüz ve algılama kabiliyetiniz olacak. Logos ile açıklanamayanı algılamaya başlayacaksınız.

Tanrılardan da öğreneceksiniz. Tanrılardan öğrenecek seviyeye gelmek için çaba gerekiyor ve o durumda bile Tanrılardan öğrendiğimiz bilgi ancak bizim seviyemize göre bize veriliyor.

Vaktinizi Thoth'un Kütüphanesinde, forumlarda veya ToZ'a bağlı diğer sitelerde geçirmeye çalışın. HPler ve diğer bilgili üyeler tarafından 2002'den beri bu sitelerde sürekli bir şeyler yazılıyor, Tapınağın bilgisinde hudut yok. Mitoloji öğrenin, bilgelerin yazdıklarını okuyup üzerinde düşünün... Sınır yok.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back