MaxineWinner
New member
Normalde yüksek rahibe leydu Maxine’e hayran olduğum için ileride onun ismini taşımak istiyordum ama Farsça Ferengis ismi de var
şdjfljdsjfşdsfljdsljfsjd off buna bittim
şdjfljdsjfşdsfljdsljfsjd off buna bittim
bu arada sims2 ne askm dinazor musun lejfjefeajfkeajdşajflkjsş
İlerde böyle ruloya dönüştürülse keşke.
İncilsu ve Tevroş’un da böyle rulosuna ihtiyacımız var.İlerde böyle ruloya dönüştürülse keşke.
İyiki Amerikan İngilizcesine özenen ergenler yerine Britanya İngilizcesi çalışıyorum.
Lsndkdjdjdjdjdhjssk
Profil resmine bayıldım.
KANSOWMDOWMODKWODMWOKDOWKSOQMSOWKSOKWOSKWOSMAOOS notedLsndkdjdjdjdjdhjssk
Abla lütfen melis ve sevgilisinin bağırarak kavga ettiği videoya da bir şey yap. Bi de ayçaliçe burger king de ekonomik menü yerken emreye yakalanmıştı ya hani sonra duygu abla bi kahve yapıyım falan diyodu onlara da bi şey bul lütfeeen
Bünyamin Ne Yahu?n*tanyahu:
View attachment 7275
Dlndkdjdhdlsdjdk Chloe favorimkonustugum cocuk yahudi cikinca forumdaki kizlarla verdigimiz tepki
View attachment 7278
Cenabı Elohim’i sana emanet ediyorum.ortamda din konusu acildigi an soyle bi etrafima bakip musluman kaynadigini gorunce benim yok olus ve dunya üzerinden silinis:
View attachment 7308
UTCUXDXGİTCVİGFCUVGİFUCİVGGİCVHKJGCVGİJVGGVİGJVJ JGCenabı Elohim’i sana emanet ediyorum.![]()
Yeni erana bayıldım
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan