Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorular

Aratos666

New member
1. Cilt bakımı, botoks, göbek eritme gibi işlemler yaptırmak nasıl görülüyor?

2. Ünlü bir insanı kendime çekme şansım var mı?

1- Makyaj antik Mısırda çok yaygın kullanılıyordu. HPS Lydia makyaj hakkında bir şeyler yazmıştı. Fakat ben çoğu kadının buna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Doğuştan gelen ve kişiyi rahatsız eden kusurlar için estetik müdahaleyi destekliyorum.

Göbek eritme... Yalnızca spor salonuna yazılın.

2- Yalnızca fotoğrafına sahip olduğunuz birbirini kendinize aşık etmeye çalışmayın. Zaman kaybı olacaktır.

1- Makyaj antik Mısırda çok yaygın kullanılıyordu. HPS Lydia makyaj hakkında bir şeyler yazmıştı. Fakat ben çoğu kadının buna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Doğuştan gelen ve kişiyi rahatsız eden kusurlar için estetik müdahaleyi destekliyorum.

Göbek eritme... Yalnızca spor salonuna yazılın.

2- Yalnızca fotoğrafına sahip olduğunuz birbirini kendinize aşık etmeye çalışmayın. Zaman kaybı olacaktır.
Burnumu yaptırmayı düşünüyorum.

Aşk değil de aralarına katılmak ve iş yapmak dost olmak istediğim insanlar var. Bunu nasıl yaparım?

Aşk değil de aralarına katılmak ve iş yapmak dost olmak istediğim insanlar var. Bunu nasıl yaparım?
Gavurların network tabir ettiği durum yani. Sanırım önce o ortamlara girmek gerekiyor. Bol şans💗

Burnumu yaptırmayı düşünüyorum.
Doğumdan gelen her özelliğim kusursuz değil fakat ben kendimi hala fazlasıyla seviyorum. İyi bir estetik cerrahı bulduğunuzdan emin olun, Aratos666.

Amacınız iş için ortaklar bulmaksa bunun için yeni insanlarla tanışıp aynı zamanda sahip olduğunuz bağları korumak dışında yapabileceğiniz pek de bir şey yok.

İş hayatında bir yerlere gelmekte çevre önemlidir. Dayınızın Ankara'da olmasından bahsetmiyorum. Gerçekten işinizde size ortak olabilecek ya da işinize yatırım yapabilecek birini bulabilirsiniz.

Bol şans dilerim.

İşte bu durumları hem fiziksel hem ruhani olarak nasıl planlarım?
İşinize yatırım yaptırmak için nasıl bir olumlama kullanacaksınız veya hangi rune buna uygun enerjileri ruhunuza çağıracak?

Bunun üzerine ilerlemek mantıklı değil, maddi olarak ilerlemeniz gerekli gibi gözüküyor, sizce? Bazı şeylerde maddesel adımlar atmalısınız.

Dost edinmekten de bahsettiniz aşk büyüsü için kullanılan runeler ilişkinizi geliştirmeye de işe yarar.

İyi akşamlar.

Sonne beye sormak istiyorum. Fiziksel(geçinecek kadar para kazanıp artan para ile ticaret vs) olarak ve ruhani olarak para ve çevreyi nasıl yaparım?

Lord Ipos yani Anubis sadece cesaret ve karizma için çalışıyor. Harika! Giyim,kuşam, meslek vs ile Zevist olmayanlardan daha iyi olmalıyım.

Sonne beye sormak istiyorum. Fiziksel(geçinecek kadar para kazanıp artan para ile ticaret vs) olarak ve ruhani olarak para ve çevreyi nasıl yaparım?
Paranızı nasıl kullanacağınız ve artıracağınız konusunda birçok yol vardır; ancak herkes için geçerli tek bir yöntem yoktur. Bu nedenle, kendi yeteneklerinize ve eğilimlerinize uygun olan yollar üzerinde yoğunlaşmalısınız.

Gerekli çevreyi edinme konusunda aktif olmalı, ilgili alanlardaki insanlarla tanışmalısınız. Unutmayın, yalnızca oturup birkaç mantra titrettiğinizde, konuşmak istedikleriniz gelip kapınızı çalmayacaktır.

Bunun yanı sıra, paranızı artırmak için para büyüsü yapabilir, çevrenizdeki insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilmek adına auranızı programlayarak spesifik kişiler üzerine büyü yapabilirsiniz. Bu konular forumlarda defalarca tartışıldı; arama özelliğini kullanarak ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back