Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Psikiyatrist ve gizlilik

Geçmiş olsun, piskiyatrist benim bildiğim ilaç yazar, piskolog nasıl davranacağını söyler istersen birde piskologla görüş bu yeni duruma seni alıştırmak için sana nasıl davranacağını söyler, ne yapacağını söyler piskolog insana akıl verir, piskiyatrist işin o kısmıyla pek ilgilenmez ilaç yazar, sana tavsiyem birde piskologla görüş bir yol haritası oluştursun, seni savcılığa gitmeye hazırlasın o piskolojiye seni hazırlasın tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler.

Şunu açıklama ihtiyacı duydum, piskiyatriye karşı olduğumu daha önce yazmıştım, ben şahsen kendim gene karşıyım fakat herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ihtiyacı olan gider ihtiyaç varsa giden gider, fakat şu var piskiyatrist ilaç yazar ilacı keser dozuna karar verir piskiyatrist terapi yapmaz, yanlışım olabilir daha iyi bilen varsa düzeltir, terapiyi insana moral motivasyonu piskologlar verir bu işin eğitimini piskologlar almıştır, onun için bu arkadaşın bundan sonra gideceği yer piskolog, bende bunları 3 ay önce öğrendim
Güzel yazılarınız için teşekkür ederim AydınlıkYol Bey, dikkate alacağım. Sağolun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back