Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Medya da melezliğin güzellemesi

taylorswift_13

New member
Merhaba geçen seneden beri aklımda olan bir şeyden bahsetmek istiyorum.

Burdaki yazıları okurken insanların kendi ırklarıyla soyunun devam etmesi gerektiğini, melez ırk olmasının onların ruhani gücünü azalttığını okuduğumu hatırlıyorum (güncel bakmadım) ve şöyle bir şey var ben küçükşüğümden beri Fantastik diziler filmlee izlemeyi çok severim ve 2020den beri de örneğin Netflix de bir sürü fantastik, sihirli içerik izliyorum

ve bir an bişey fark ettim nerdeyse hepsinde ana kahraman hep melez oluyor Yarı insan Yarı cadı
yarı melek yarı insan hep iki farklı şeylerin birleşimi oluyor ve dizide de bu melez olma durumu sayesinse daha güçlü olduğuna değiniyor

VE BEN SONRADAN BURDA YAZILARI OKUDUKTAN SONRA FARK ETTIM bunlar zaten y*hudilerin yaptığı diziler ve normalde insan ruhuna zararlı olan melezliğü güzelliyorlar -tabi ben de burdaki yazıları okumadan çok beğeniyordum bu durumu - neyse yani çok şaşırdım

Evet, haklısınız. Daha fazla bilgi için ToZ'a bağlı olan bu siteyi okuyabilirsiniz:

Evet, haklısınız. Daha fazla bilgi için ToZ'a bağlı olan bu siteyi okuyabilirsiniz:
teşekkürler

Merhaba geçen seneden beri aklımda olan bir şeyden bahsetmek istiyorum.

Burdaki yazıları okurken insanların kendi ırklarıyla soyunun devam etmesi gerektiğini, melez ırk olmasının onların ruhani gücünü azalttığını okuduğumu hatırlıyorum (güncel bakmadım) ve şöyle bir şey var ben küçükşüğümden beri Fantastik diziler filmlee izlemeyi çok severim ve 2020den beri de örneğin Netflix de bir sürü fantastik, sihirli içerik izliyorum

ve bir an bişey fark ettim nerdeyse hepsinde ana kahraman hep melez oluyor Yarı insan Yarı cadı
yarı melek yarı insan hep iki farklı şeylerin birleşimi oluyor ve dizide de bu melez olma durumu sayesinse daha güçlü olduğuna değiniyor

VE BEN SONRADAN BURDA YAZILARI OKUDUKTAN SONRA FARK ETTIM bunlar zaten y*hudilerin yaptığı diziler ve normalde insan ruhuna zararlı olan melezliğü güzelliyorlar -tabi ben de burdaki yazıları okumadan çok beğeniyordum bu durumu - neyse yani çok şaşırdım
Taylor gentile mi?

Bunlar biraz da Aristokrasi karşıtlığından kaynaklanıyor. Misal Harry Potter'a bakalım, Safkan ailelerden gelen kişiler bariz şekilde daha iyi büyücülerdir; daha doğrusu bu ailelerden iyi büyücü çıkma ihtimali çok daha yüksektir. Mudblood ya da Melezlerde ise 100'de 1 gibi küçük bir oranla Hermione Granger gibi zeki tipler çıkar. Oysa serideki en iyi ve pırıl pırıl kişiler Albus Dumbledore gibi melez propagandacısı kişilerdir. Ana karakter bile melez sayılır, hatta en süper Aristokrat kötü kalpli büyücünün ruhunun bir parçasını kendinde taşıyacak kadar da kuvvetli bir elemandır.

Mesela Titanik'teki Rose'un nişanlısı da Aristokrat karikatürü gibi bir şeydir, bize kötü olarak yansıtılır ama koca filmdeki en aklı başında yahut 'gerçekçi' hissettiren herif de kendisi. Popüler kültürde Aristokrasiye karşı böyle bir nefret var, ilk başta aslında yozlaşmış Aristokrasiye karşı bir eleştiri olarak görülüyordu fakat artık bokunu çıkardılar affedersiniz. 40 yıl özel eğitimler almış, 1000+ kitap okumuş, dünyayı değiştirecek icatlar bulmuş Aristokrat adam kötü ama ayak takımı halkın seçeceği 30 IQ'luk Pigme süper yönetici çünkü çoğunluk seçti, yaşasın demokrasi. Bunu söyleyince "Ama demokraside halk özgür seçim yapıyor!" diye karşılık alıyoruz, fakat öyle mi? elbette hayır, Yahudiler toplum mühendisliğinde ve aptal halkı yönlendirmekte gayet başarılı oldukları için yeterli ekipman ve bütçe ile bırakın 30 IQ'luk Pigmeyi, Nil nehrinden çıkarılacak Afrika Sülüğünü bile aday gösterip seçtirtebilir ve ABD başkanı falan yapabilirler.

Melezlik ise o aptal halkı yaratmakta bir numaralı tercihtir. Hayvanlarda bile melez canlılar hor görülür, Katırlara falan bakın mesela. Ya da süper K-9 köpekleri ile gariban Sivas kangalları çiftleştirilmez, Tanrılar korusun bit falan kapar sonra. Ama insanlar? Etiyopyalı Mamadou ile İngiltereli Elizabeth'in çiftleşmesinde hiç bir sıkıntı yok! bit falan da kapmaz zaten.

öyle olduguna dair bir dey okumustum yabancı forumda oyle diye biliorm ama yani bilgili birinin verdiği cevabını doğru kabul edin ,

(bilen birisi acıklarsa sevinirimm)
Taylor Swift y@hudilerden yardım almadan servet yapan (bildiğim kadarıyla) güçlü bir kadın bence.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back