Fırtına
New member
Esenlikler dilerim, yolda yeni birisiyim; normalde meditasyonlarım ve çalışmalarımın tekrarı üzerinde bir stabilite elde etmiştim. Buna rağmen dikkat dağıtıcılardan arınmak adına Agni Shakti Mudrası uyguluyordum. Geçirdiğim bu hafta dahil olmak üzere, muhtemelen sonraki üç hafta gözümü açtığım gibi geceye kadar çalışmak/bir şeyler hakkında düşünmek zorunda kalıyorum. Ders çalışıyorum, üzerime iş atılıyor onları hallediyorum falan fistan. Psikolojik olarak da pek iyi olduğumu söyleyemeyeceğim, hafiften bir kaybolmuş gibiyim. Muhtemel hayata dair geçirdiğim yeni değişimlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu üç hafta boyunca; meditasyonlara fazla üzerine düşerek yapamıyorum/yapamayacağım. Özellikle hatha yoga gibi daha bedensel pratiklere şu sıralar gerçekten ne özel alanım var. Ne de zamanım oluyor. 40 Günlük meditasyon programını uyguluyordum. Bitmesine az kalmasına rağmen bu duruma girdiğim için biraz mutsuzum AMA -sorumun başladığı yer burası- sabah ve gece olmak üzere; AT, KA, BM, Çakra Döndürme yapsam en azından stabiliteyi korumuş olabilir miyim? Daha sonrasında kaldığım yerden devam etmek isterim açıkçası. Yükseliş bin gün, düşüş bir gün sürer diye bir deyiş vardır. En baştan başlamam gerekir diye bir korktum. Cevaplar için teşekkür ederim.