Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yeni bir kullanıcının soruları

hesap

New member
Öncelikle herkese merhaba başlıkta belirttiğim üzere yeni bir kullanıcıyım hatalarımı mazur görün.Daha önce spirütalizmle ilgili bir şey ararken bu foruma denk geldim forumda SS hakkında biraz araştırma yaptım daha sonrasında hiç bir ritüel yada meditasyon yapmama rağmen hayatım biraz değişmeye başladı kendimi daha tuhaf hissediyorum daha hiç olmamasına rağmen bir vizyon aldım oldukça tuhaf bir histi enerjimin büyük bir kısmını elimde toplayıp bi yerde depoluyordum arkamdan bir seste tufan kopmadan önce enerjini depola sonra bunu yapamıyacaksın tarzı bir şey söylüyordu birinci sorum bunun anlamı ne ikincisi ise belki bende bir gün bu yola gidebilirim ancak bildiğiniz üzere oldukça zor bir karar yanlış yolu seçersem sonsuza kadar yanmak gibi bir ihtimal var ben nasıl doğru yolu bulacağım SS nin doğru yol olduğunu nerden anlayacağım yaptığım adanma ritülei ile şeytana ruhumu satmadığımı,onun benim ruhumu köleleştirmeyeceğini nerden bileceğim ölümden sonrası için nasıl emin olacağım yani gerçeği nasıl göreceğim?

Telefon dokunmatiği tam algılayamadığı ve elimde terleme sorunu olduğu için yazıları düzgün yazamıyorum kusura bakmayın.

şeytana ruhumu satmadığımı,onun benim ruhumu köleleştirmeyeceğini nerden bileceğim ölümden sonrası için nasıl emin olacağım yani gerçeği nasıl göreceğim?
Lord Zeus'un ruhunuza ihtiyacı olmadığından emin olabilirsiniz<3

Yanlış yolu seçersem sonsuza kadar yanmak gibi bir ihtimal var
Yanacağını nereden biliyorsun, belki sonsuza kadar cha cha dansı yaptıracaklar?

Gerçeği nasıl göreceğim?
İşe doğru sandığın çoğu şeyin aslında yalan olduğunu öğrenerek başlayabilirsin.

Bu bağlantıdaki yazıları oku, öğrenecek çok şeyin var dostum.

Lord Zeus'un ruhunuza ihtiyacı olmadığından emin olabilirsiniz<3
Kusura bakmayın biraz tepkisel yazmışım, kaba bir davranış mazur görün lütfen ama bi diğer seçeneklere bakın bir de buraya bakın ne demeye çalıştığımı anlayacaksınız. Köleleştirecek yer burası değil. Tam tersi biz kendimizi tanrılığa ulaştırmak için çalışıyoruz,ruhumuzu geliştirip güçlendiriyoruz. Siteyi okuyun lütfen

yanlış yolu seçersem sonsuza kadar yanmak gibi bir ihtimal var
Böyle bir ihtimal yoktur, olamaz. Yahudi'nin yalanları yüzünden insanlığı yaratan ve binlerce yıldır bizlerle olan Tanrılarımızdan uzak mı duracaksınız? Yahudi yalanlarına inanıp orijinal Tanrılarını unutanların çokluğundan dolayı bu hâldeyiz.

şeytana ruhumu satmadığımı,onun benim ruhumu köleleştirmeyeceğini nerden bileceğim ölümden

Şeytan, Zeus'un TA KENDİSİDİR. Evet, Antik Yunanların baştanrısından bahsediyorum. Düşman, bizi O'ndan soğutmak için "gerçek" anlamına gelen "Sat" kökünden Satan'ı oluşturdu ve kelimenin anlamının "düşman" olduğunu söyledi.

Zeus, Afrodit gibi tanrılardan bahsedince çoğumuzun içinde olumlu hisler oluşur ama "Şeytan, Astaroth" denince insanlar "korkunç iblislerden" bahsettiğimizi düşünür.

Astaroth, Afrodit'in Orta Doğu'daki ismi olan Astarte'den geldi ve bu isim bazı yerlerde Aştarot olarak duyulurdu. Sonradan "utanç" anlamına gelen "Astoreth" ve ardından "Astaroth"a çevirdi.

Zeus'un başka bir yönü olan Baalzevul'dan İncil'de Şeytan'ın ta kendisi olarak bahsedilir ve öyledir de. Her ne kadar sonradan "Beelzebub" olarak bozulsa da İncil'de Baalzevul olarak geçer. Basit bir araştırmayla bile Baalzevul'un Orta Doğu'nun en sevilen tanrılarından olduğunu görebilirsiniz, aynı şekilde Baal'ın Kral anlamına geldiğini de.

Bunlar Tanrılarımızın korkunçlaştırılmasının birer örneğidir.

Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Dinimizi iyice araştırdıktan sonra Zeus adı ile ilgili güncellemelere bakın. Neden zamanında "Şeytan" adını kullandığımızı anlayacaksınız.

"Şeytan" isminden korkmanız İbrahimi programlamanın bir sonucudur. Şeytan neden ruhunuzu çalsın?

Zeus, Afrodit, Apollon gibi tanrıların ismini duyunca insanların içi ısınır. Zeus, Yüce Kraldır; Afrodit, güzeller güzeli ebedi kraliçemiz ve anamızdır; Apollon, erkeklerin en güzelidir. "Apollonik vücut". Onların ruhunuzu çalmak istemesi mantıklı geliyor mu? Cevabınız hayır ise ikinci bir soru: "O hâlde neden Şeytan'dan korkuyorsunuz, Zeus'tan farkı nedir?"

Yeni bir çağa adım attık. Dinimizin adı Zevizm, takipçileri Zevist ve Baştanrısı Zeus'tur. Zeus'un Tapınağı (Temple of Zeus) olarak biliniyoruz. Çok şey değişti ama aynı zamanda hiçbir şey değişmedi de.

Yanacağını nereden biliyorsun, belki sonsuza kadar cha cha dansı yaptıracaklar?

İşe doğru sandığın çoğu şeyin aslında yalan olduğunu öğrenerek başlayabilirsin.

Bu bağlantıdaki yazıları oku, öğrenecek çok şeyin var dostum.
Yanmak sadece bir metafor normalde ateistim zaten inanmıyorum benim demek istediğim yanacağımı bildiğim değil yanmayacağımı bilmediğim nerdreyse tüm dinlerde şeytan gibi bir varlık var ve kötülük bu varlıkla bağdaştırılıyor buna rağmen satanizmin dayandığı kanıt nedir bunu sorguluyorum.diğer dinlerin bir kitabı var satanizmin dayanağı nedir?

Kusura bakmayın biraz tepkisel yazmışım, kaba bir davranış mazur görün lütfen ama bi diğer seçeneklere bakın bir de buraya bakın ne demeye çalıştığımı anlayacaksınız. Köleleştirecek yer burası değil. Tam tersi biz kendimizi tanrılığa ulaştırmak için çalışıyoruz,ruhumuzu geliştirip güçlendiriyoruz. Siteyi okuyun lütfen
Sorun değil , metaforlarım biraz saçma olmuş sanırım demek istediğim Zeusa nasıl güvenebilirim bildiğim kadarı ile SS nin tam bir dayanağı yokken neye bakarak ona güvenebilirim mesala müslümanlıkta kanıt aramak istesem kurana bakarım SS de neye bakacağım.bir ruh çağırma rüteli yapsam mesala bir meleğin mi yoksa bir demon un mu doğruyu söyleyeceğini nerden bile bilirim

Böyle bir ihtimal yoktur, olamaz. Yahudi'nin yalanları yüzünden insanlığı yaratan ve binlerce yıldır bizlerle olan Tanrılarımızdan uzak mı duracaksınız? Yahudi yalanlarına inanıp orijinal Tanrılarını unutanların çokluğundan dolayı bu hâldeyiz.

Şeytan, Zeus'un TA KENDİSİDİR. Evet, Antik Yunanların baştanrısından bahsediyorum. Düşman, bizi O'ndan soğutmak için "gerçek" anlamına gelen "Sat" kökünden Satan'ı oluşturdu ve kelimenin anlamının "düşman" olduğunu söyledi.

Zeus, Afrodit gibi tanrılardan bahsedince çoğumuzun içinde olumlu hisler oluşur ama "Şeytan, Astaroth" denince insanlar "korkunç iblislerden" bahsettiğimizi düşünür.

Astaroth, Afrodit'in Orta Doğu'daki ismi olan Astarte'den geldi ve bu isim bazı yerlerde Aştarot olarak duyulurdu. Sonradan "utanç" anlamına gelen "Astoreth" ve ardından "Astaroth"a çevirdi.

Zeus'un başka bir yönü olan Baalzevul'dan İncil'de Şeytan'ın ta kendisi olarak bahsedilir ve öyledir de. Her ne kadar sonradan "Beelzebub" olarak bozulsa da İncil'de Baalzevul olarak geçer. Basit bir araştırmayla bile Baalzevul'un Orta Doğu'nun en sevilen tanrılarından olduğunu görebilirsiniz, aynı şekilde Baal'ın Kral anlamına geldiğini de.

Bunlar Tanrılarımızın korkunçlaştırılmasının birer örneğidir.

Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Dinimizi iyice araştırdıktan sonra Zeus adı ile ilgili güncellemelere bakın. Neden zamanında "Şeytan" adını kullandığımızı anlayacaksınız.

"Şeytan" isminden korkmanız İbrahimi programlamanın bir sonucudur. Şeytan neden ruhunuzu çalsın?

Zeus, Afrodit, Apollon gibi tanrıların ismini duyunca insanların içi ısınır. Zeus, Yüce Kraldır; Afrodit, güzeller güzeli ebedi kraliçemiz ve anamızdır; Apollon, erkeklerin en güzelidir. "Apollonik vücut". Onların ruhunuzu çalmak istemesi mantıklı geliyor mu? Cevabınız hayır ise ikinci bir soru: "O hâlde neden Şeytan'dan korkuyorsunuz, Zeus'tan farkı nedir?"

Yeni bir çağa adım attık. Dinimizin adı Zevizm, takipçileri Zevist ve Baştanrısı Zeus'tur. Zeus'un Tapınağı (Temple of Zeus) olarak biliniyoruz. Çok şey değişti ama aynı zamanda hiçbir şey değişmedi de.
sanırım metaforlarda saçmalamışım bir demonun ruhumu köle yapması gibi bir derdim yok bunu söylerken şunu kastediyorum her iki tarafta bana iyilik ve güç vaadediyor her iki tarafda diğer tarafı seçersem bundan mahrum kalacağımı söylüyor verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama demek istediğim hangisinin doğru olduğundan tam olarak nasıl emin olabileceğim yani bunu hristiyanlık mı doğru müslümanlık mı sorusu gibi düşünün gerçekten doğruyu bulmak için tarafsız bir kaynak lazım peki bu tarafsız kaynak ne?

Temple of Zeus'un öğretilerinden başka yerlerde bahsedilmediğinden size kanıt olarak dış bir kaynak sunamayacağımı üzülerek belirtmeliyim. Tanrılarımızın öğretisini başka yerlerden öğrenmek yerine onların biricik tapınağından öğrenmek çok daha mantıklıdır. ToZ'a bağlı olan sitelerde yılların emeğiyle yazılan sayısız yazı var. 2002'den beri sürekli yeni yazılar yazılıyor, daha kapsamlı bir kaynak olamazdı.

Bu sebeple kanıt olarak "İşte burada, bunu okuyun." diyebileceğimiz ve sizin bize sorduğunuz o kaynak, Temple of Zeus'tur.

Türkçe siteyi tamamen okuyun. Arşiv kısmından tüm yazılara ulaşabiliyorsunuz.

Araştırdıkça Zevizm'in tutarlı olduğunu ve tarihsel süreçte izlenebildiğini fark etmiş olmalısınız. Bu tutarlılıklar ve bağlantılar sizde bir anlam ifade ediyor olmalı.

...nerdreyse tüm dinlerde şeytan gibi bir varlık var ve kötülük bu varlıkla bağdaştırılıyor...
Bu kısmı aslında bir önceki mesajımda cevaplamış oldum ancak Tanrılarımızın bizleri binlerce yıldır tanıyan, insanlıkla çağlar boyu sevgi ve saygı doğrultusunda bağ kurmuş Pagan Tanrıları olduğunu hatırlatmak isterim. Düşmanları tarafından "Şeytan" olarak isimlendirilen tanrımız; Zeus, Tengri, Thor, Odin, Amon gibi isimlerle bilinen ilahlardan başka bir Tanrı değildir.

Zevizm'i öğrenirken daima bütünün parçalarını öğrenirsiniz, bütünü bir anda tek bir yerde bulamazsınız. Bütüne ulaşmak bir süreçtir. Zamanla bağlantıları bulmaya başlayacaksınız. Siteleri okuyun, kurcalayın. Her köşeden farklı bilgi çıkıyor. Araştırmacı bir ruh olarak ilerleyin.

Türkçe siteyi okuduktan sonra -hatta okurken- forumlarda dolaşın, İngilizce siteleri kurcalayın.

İngilizce ana site: https://templeofzeus.org/
Sitelerimize ulaşmada kolaylık sağlayan site: https://zeusisgod.org/

Temple of Zeus'un öğretilerinden başka yerlerde bahsedilmediğinden size kanıt olarak dış bir kaynak sunamayacağımı üzülerek belirtmeliyim. Tanrılarımızın öğretisini başka yerlerden öğrenmek yerine onların biricik tapınağından öğrenmek çok daha mantıklıdır. ToZ'a bağlı olan sitelerde yılların emeğiyle yazılan sayısız yazı var. 2002'den beri sürekli yeni yazılar yazılıyor, daha kapsamlı bir kaynak olamazdı.

Bu sebeple kanıt olarak "İşte burada, bunu okuyun." diyebileceğimiz ve sizin bize sorduğunuz o kaynak, Temple of Zeus'tur.

Türkçe siteyi tamamen okuyun. Arşiv kısmından tüm yazılara ulaşabiliyorsunuz.

Araştırdıkça Zevizm'in tutarlı olduğunu ve tarihsel süreçte izlenebildiğini fark etmiş olmalısınız. Bu tutarlılıklar ve bağlantılar sizde bir anlam ifade ediyor olmalı.

Bu kısmı aslında bir önceki mesajımda cevaplamış oldum ancak Tanrılarımızın bizleri binlerce yıldır tanıyan, insanlıkla çağlar boyu sevgi ve saygı doğrultusunda bağ kurmuş Pagan Tanrıları olduğunu hatırlatmak isterim. Düşmanları tarafından "Şeytan" olarak isimlendirilen tanrımız; Zeus, Tengri, Thor, Odin, Amon gibi isimlerle bilinen ilahlardan başka bir Tanrı değildir.

Zevizm'i öğrenirken daima bütünün parçalarını öğrenirsiniz, bütünü bir anda tek bir yerde bulamazsınız. Bütüne ulaşmak bir süreçtir. Zamanla bağlantıları bulmaya başlayacaksınız. Siteleri okuyun, kurcalayın. Her köşeden farklı bilgi çıkıyor. Araştırmacı bir ruh olarak ilerleyin.

Türkçe siteyi okuduktan sonra -hatta okurken- forumlarda dolaşın, İngilizce siteleri kurcalayın.

İngilizce ana site: https://templeofzeus.org/
Sitelerimize ulaşmada kolaylık sağlayan site: https://zeusisgod.org/
Ayırdığınız zaman ve verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim

Kendi ihtiyaçlarınızı bildikten sonra, hangi ihtiyacınızın ne kadar derinden eksik olduğunu anlayabilirsiniz.

Diğer inançlar ve ruhani alem hakkındaki negatif duruşlardan olan ateizm de, yeterli derinlikte olmadığından meselenin yüzeysel kaldığı düşünce biçimleri.

Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yüzeysel kalmış fakat bu şekilde öznel açılardan yaşamanıza mümkünat vermediğiniz konuyu tespit edip, bu yönden yani bu ihtiyacın gerekli derinlikte karşılandığı açıdan dinimizi benimserseniz bu sağlıklı ve kalıcı aynı zamanda da tatmin edici bir kanıt olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back