Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kem göz uygulamak ile ilgili birkaç soru

Lysander Florian Thornis

Well-known member
Kem göz uygulamak ile ilgili yazıyı okudum ve birkaç şeyi anlamadım

Bir aynanın karşısına oturun ve rahatlayın. Yaklaşık 1-2 dakika yukarıya bakın, bu sizin alfa durumuna geçmenizde yardımcı olur. Trans seviyenizi olabildiğiniz kadar derinleştirin."
Burdaki yukarı bakmayı lenore'e sormuştum ve "Yukarıdan kasıt üçüncü gözünüze doğru bakmak." Dedi. Şimdi ben aynada 3. Gözümün bulunduğu yere bakıcam dimi ?

"Aynada kendi gözlerinize odaklanın. Enerjinizi gözlerinizle yansıtmaya başlayın. *Bu çalışmayı yaparken -bariz sebeplerden dolayı- herhangi bir negatif enerjiye odaklamayın!"
Yani gözlerim açık bir şekilde gözlerimden aynaya giden ve aynadan bana gelen (beyaz-altın renkte ?) Enerji mi imgelemem lazım yoksa tam olarak aynaya bakarken benim aynaya gönderdiğim enerji tekrar bana geri gelen enerjiyi mi imgelemeliyim ?
(2. Söylediğimde kendimi görmeden imgeleyeceğim yani sadece aynadan kendimi görücem)

Uygulanan kişinin gözlerinin derinliklerine bakın, isteğinizi yaptırmak için neredeyse gözlerini geçerek enerjinizi kafatasının arkasına doğru ve doğrudan beynine yansıtın. Yoğun bir şekilde odaklanın.
Bunun tamamını anlamadım diyebilirim. Yani onun gözlerinin derinliklerine bakıcam ve kafatasından beynin derinliklerini saran enerjiyi solucam öyle mi ? Doğru mu anladım ?

Esenlikler.
1. Evet 3.gözüne odaklanacaksın. Biraz daha odağını verince orada baskı hissedeceksindir.

2. İlk olarak enerjiyi imgeleyip yaratacaksın ve bu yarattığın enerji sana yansıyacak. (Gözler kapalı mı açık mı net bir şey diyemem ama odaklanmayı söylüyorsa açık olmak daha iyi olur)

3.Bunu yaparken iyice o kişinin tüm zihnini ele geçirdiğini imgele, bu bahsedilen yansımayı aynaya tuttuğun flaş ışığı gibi imgeleme ve iyice yansıt.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back