Lysander Florian Thornis
Well-known member
Kem göz uygulamak ile ilgili yazıyı okudum ve birkaç şeyi anlamadım
(2. Söylediğimde kendimi görmeden imgeleyeceğim yani sadece aynadan kendimi görücem)
Burdaki yukarı bakmayı lenore'e sormuştum ve "Yukarıdan kasıt üçüncü gözünüze doğru bakmak." Dedi. Şimdi ben aynada 3. Gözümün bulunduğu yere bakıcam dimi ?Bir aynanın karşısına oturun ve rahatlayın. Yaklaşık 1-2 dakika yukarıya bakın, bu sizin alfa durumuna geçmenizde yardımcı olur. Trans seviyenizi olabildiğiniz kadar derinleştirin."
Yani gözlerim açık bir şekilde gözlerimden aynaya giden ve aynadan bana gelen (beyaz-altın renkte ?) Enerji mi imgelemem lazım yoksa tam olarak aynaya bakarken benim aynaya gönderdiğim enerji tekrar bana geri gelen enerjiyi mi imgelemeliyim ?"Aynada kendi gözlerinize odaklanın. Enerjinizi gözlerinizle yansıtmaya başlayın. *Bu çalışmayı yaparken -bariz sebeplerden dolayı- herhangi bir negatif enerjiye odaklamayın!"
(2. Söylediğimde kendimi görmeden imgeleyeceğim yani sadece aynadan kendimi görücem)
Bunun tamamını anlamadım diyebilirim. Yani onun gözlerinin derinliklerine bakıcam ve kafatasından beynin derinliklerini saran enerjiyi solucam öyle mi ? Doğru mu anladım ?Uygulanan kişinin gözlerinin derinliklerine bakın, isteğinizi yaptırmak için neredeyse gözlerini geçerek enerjinizi kafatasının arkasına doğru ve doğrudan beynine yansıtın. Yoğun bir şekilde odaklanın.