Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hayvanlarda sağlık çalışması

Targon

Member
Merhaba, esenlikler dilerim.
Bu sabah kuşumda bir gariplik hissettim. Normalde sabahları öten kuş, birden hiç ötmemeye başladı. Yanına gidip baktığımda ise yerinde titriyordu. Ne ağzını açabiliyor ne de gözlerini tam olarak açabiliyordu, hep kısıktı. Veterinere götürdüğümde ona birkaç ilaç verdi, iyileşmesi için. Ancak, ölebileceğini de söyledi. Şu an durumu çok kötü.

Nasıl bir sağlık çalışması yapabilirim ona, bilmiyorum. Kuşu 1-2 günlüğüne bir komşuya bırakmıştım, evde olamayacağım için. kuşa musluk suyumu verdi yoksa başka nedenden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum Daha genç bir kuş çünkü.

Yardımınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu sabah kuşumda bir gariplik hissettim. Normalde sabahları öten kuş, birden hiç ötmemeye başladı. Yanına gidip baktığımda ise yerinde titriyordu. Ne ağzını açabiliyor ne de gözlerini tam olarak açabiliyordu, hep kısıktı. Veterinere götürdüğümde ona birkaç ilaç verdi, iyileşmesi için. Ancak, ölebileceğini de söyledi. Şu an durumu çok kötü.

Nasıl bir sağlık çalışması yapabilirim ona, bilmiyorum. Kuşu 1-2 günlüğüne bir komşuya bırakmıştım, evde olamayacağım için. kuşa musluk suyumu verdi yoksa başka nedenden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum Daha genç bir kuş çünkü.

Geçmiş olsun targon bey, havalar sıcak belkide etkilenmiştir sıcaktan, tek kuşmuydu yanına keşke bir kuş daha olsaydı sıkılmazdı hayvan, umarım kuşunuz iyileşir

Geçmiş olsun targon bey, havalar sıcak belkide etkilenmiştir sıcaktan, tek kuşmuydu yanına keşke bir kuş daha olsaydı sıkılmazdı hayvan, umarım kuşunuz iyileşir
Teşekkür ederim aydınlıkyol abi. kuşun eşide var birbirlerine çok bağlılar bu kuşum ölürse büyük ihtimal onunda sağlık sorunları başlıcak yemek falan yememeye başlar üzüntüden
Sultan papağanları böyle diye biliyorum

Leydi Maxinenin böyle bir anısı var arayarak bula bilirsin orda, tam olarak emin değilim, nasıl yapıyordu söylüyordu kardeşim

Teşekkür ederim aydınlıkyol abi. kuşun eşide var birbirlerine çok bağlılar bu kuşum ölürse büyük ihtimal onunda sağlık sorunları başlıcak yemek falan yememeye başlar üzüntüden
Sultan papağanları böyle diye biliyorum
abi kuşları kimseye güvenipte bırakma, bazi çocuklar kuşlara eziyet edebilir, çocuk anlamaz kuşa zarar verir, kafesin üstüne örtü bile koyanlar oluyor dikkat et, geçmiş olsun birşey olmaz biraz havalandir, suyunu musluktan koyma, hazır su al erikli su olsun her suda iyi değil, suyunu yemini tazele iyileşir

Öncelikle geçmiş olsun.

Sağlık çalışması yapmadan önce düşünülmesi gereken bazı şeyler var. Kuşunuzu iyileştirmek istemenizi anlıyorum ancak kendinizi de düşünmeniz gerekiyor. Başkası üzerine bir çalışma yaparken o kişiyle ruhlarımız etkileşime girer. Kişinin hasta ruhundan etkilenmeyecek kadar güçlü bir auranız var mı? Siz şu an sağlıklı mısınız? Cevap vermeniz için söylemiyorum, kendinize bunları sormanız gerek.

Çalışmaya gelecek olursak sitede sağlık çalışmaları var, onlara bakabilirsiniz. Wunjo, Suryae, Hrim kullanılabilir ama rünle gezegensel mantrayı karıştırmayın. Ama gökyüzünü inceleyip ona göre çalışma yapmakta fayda var. Ay küçüldüğü için çalışma sağlığın artmasıyla değil, hastalıkların yok olmasıyla ilgili olmalı. Ay küçülürken Thurisaz da mantıklı.

Her gün Valefor’un Gücü Ritüelini yapın ve enerjiyi kuşunuza yönlendirin. Veteriner tedavisine de mutlaka devam edin. Lord Valefor’a içtenlikle dua edin ve yardımını isteyin. Kendisi gerçek anlamda mucizeler yaratabiliyor, bunu bizzat tecrübe ettim.
Teşekkür ederim Sonne abi mutlaka yapacağım.

Eklemeyi unuttuğum bir şey var. Ben yapacağım, kararlıyım diyorsanız öncesinde 88/100 ALGİS kullanmanızı tavsiye ederim.
Büyük ihtimal etkilenmeyecek güçlü bir ruhum yok ama denemem lazım teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back