Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hastalık

galadort

New member
Merhabalar meditasyonlarını düzenli nir şekildd yapan satanistlerin kolay kolay hasta olmayacağı gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ve meditasyonlarımı fazlasıyla ve düzenli olarak yaptığım halde o kadar ağır bir şekilde hasta oldum ki sanki yaptığım meditasyonların bir işe yaramadığını düşünüyorum

İlk olarak bu tarz şeylerin mutlak kesinliği yoktur, bunun sebebi de şudur ki; herkes özgün bir bireydir ve bu yüzden hayatı farklı deneyimler, "aynı" şeyleri yapmamıza rağmen birbirimizden ayrı yollara çıkarız. Dolayısıyla, "X koşullarında Y ve Z yerine getirildiğinde kolay kolay hasta olunmayacaktır." gibi bir şey yoktur. Bunun yerine, ruhani olarak güçlü insanlar daha zor hasta olurlar ama bu hasta olma ihtimalini sıfırlamaz. Bazı insanlar meditasyon yapmamasına rağmen daha az hasta olurlar. Yani bunu etkileyen birden fazla şey vardır. Hayat, çoğu zaman siyah ve beyazdan değil ancak grilerden oluşur.

İkincisi, meditasyonlarınızı ne kadar düzenli ve fazlasıyla yaptığınız da, yine sizin yorumlamanızdır. Her gün 5 saat meditasyon yapıyor olsanız dahi, teknikleri doğru bir şekilde yerine getiremiyorsanız, o hâlde meditasyonların etkisi de az olacaktır diyebiliriz. Yine bu, sizin bu işi ne kadar iyi becerebildiğinize bağlıdır.

Ayrıca şahsi fikrim, meditasyonlarını düzenli ve fazlasıyla yapan bir insan, ruhani açıdan kıt değilse, mutlaka bazı "gerçeküstü" deneyimler yaşayacaktır. Eğer bunları yaşamadıysanız, o hâlde siz bu işi hakkını vererek yapamıyorsunuz veya henüz daha yolun başındasınız, bunun sonucunda da meditasyonların "işe yarayıp yaramadığını", hasta olup olmadığınıza bağlıyorsunuz. Ha, eğer deneyimleriniz varsa, o zaman tüm bu deneyimleri bir kenara koyup, yine meditasyonlarınızın etkisini gerekçelendirmek için hasta olup olmamayı kullanmanın gerçekten çok ama çok ilginç bir düşünce akışı olduğunu belirtebilirim. Belki hasta oldunuz ama bunu düşünen nadir kişilerden olabilirsiniz.

Hatta size çok ama çok ilginç bir şey söyleyeyim, bir Satanist olarak hasta olmanıza şaşırmak yerine, sahip olduğunuz gücü kullanarak kendinizi iyileştirmeyi tercih ederseniz, muhtemelen çok daha akılcı bir şey yapmış olursunuz. Biz işin sonunda aptal insanların tekiyiz ve işler istediğimiz gibi olmadığında, problemleri dışarıda aramak yerine kendi içimize dönebilmeliyiz kardeşim. Zira bizim ancak kendimiz üzerinde etkimiz vardır, dışsal herhangi bir şeye müdahale gücümüz çok ama çok sınırlıdır. Yani meditasyonların etkisine inançsızlık göstermeyin, biriktirdiğiniz gücü şifa için kullanın.

Bunun için Valefor'un ya da Marbas'ın güç ritüelini yapabilirsiniz. Ağır bir hastalık olduğu için, direkt güç ritüellerini gerçekleştirmenin, normal büyüye kıyasla daha etkili olacağını düşünüyorum. Yine de, büyü deneyiminiz varsa, basitçe bir şifa yaparsınız, olur biter. Ayrıca koruyucunuzdan da, bu olaylardan almanız gereken dersler hakkında yardım rica edebilirsiniz.

Son olarak, çok çok büyük geçmiş olsun ve umuyorum en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

wibbow said:
Merhabalar meditasyonlarını düzenli nir şekildd yapan satanistlerin kolay kolay hasta olmayacağı gibi bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ve meditasyonlarımı fazlasıyla ve düzenli olarak yaptığım halde o kadar ağır bir şekilde hasta oldum ki sanki yaptığım meditasyonların bir işe yaramadığını düşünüyorum

Herkesin direnci ayrıdır, bu kişinin doğum haritasındaki yerleşimler ile de belli olabilir.

Mesela, Mars ve Güneş birlikte pozitif bir açı yaptıysa bu kişiye olağanüstü bir yaşam gücü ve hastalıklara karşı direnç verir.

Yine de, sadece ruhaniyete bel bağlamayın ve vitamin alımınıza dikkat edin. Geçmiş olsun.

wibbow said:

Hepimiz hasta oluruz önce bunu kabul edelim. Patojene maruz kalırsan hasta olursun, sigara içersen kanser olursun, fazla yersen obez olursun vs. bu liste böyle uzar gider. Bulunduğumuz dünyada bunlar son derece olası şeyler.Diğer konuya gelinirse, meditasyon ve yoga yapmanın, düşünce gücü denen şeyin gerçekten ve gerçekten beden üzerinde pozitif etkileri olduğu bilim dünyasında giderek netlik kazanan bir konu. Evet gerçekten düzenli yapılan meditasyon hastalıkları önleyebilir, hastalığın etkilerini azaltabilir ve immün sistemine etki edebilir. Bunu biliyoruz çünkü stres, doğrudan olmamakla beraber, bağışıklığı bozuyor. O halde aynı mantıkla, stresten ve ruhsal sıkıntılardan uzak durmak da bunun tersini yapıyor. Ki bunu başarabilmenin en etkili yollarından birisi meditasyondur.
Ancak tıpkı stres örneğindeki gibi bu, doğrudan değil de dolaylı yoldan gerçekleşiyor. Yani ne kadar çok meditasyon yaparsan yap, ne kadar çok tanrılara güvenirsen güven eğer ki günde 1 paket sigara içiyorsan ve yıllardır içiyorsan akciğer kanseri hemen hemen kaçınılmaz olur. Bu yüzden hem meditasyonunu yapıp hem sağlıklı yaşarsan -ki öncelik budur- evet o zaman çok daha zor hasta olursun
iyi geceler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back