Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Genetik Mühendisliği?

dfkgh

New member
Tanrıların veya sadece Lord Şeytan'ın (tam hatırlayamıyorum) bizi genetik mühendisliğiyle yarattığını yazan bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Buna göre fiziksel çocukları değiliz, durum buykan onlarca hayat sonra bile olsa gerçekten Tanrılık konumuna yükselebilecek miyiz yaratılmış olmamıza rağmen.

Bu arada bu genetik mühendisliğiyle akakalı konuyu tam anlamadım o yüzden böyle bir şey soruyorum açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Tanrıların veya sadece Lord Şeytan'ın (tam hatırlayamıyorum) bizi genetik mühendisliğiyle yarattığını yazan bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Buna göre fiziksel çocukları değiliz, durum buykan onlarca hayat sonra bile olsa gerçekten Tanrılık konumuna yükselebilecek miyiz yaratılmış olmamıza rağmen.

Bu arada bu genetik mühendisliğiyle akakalı konuyu tam anlamadım o yüzden böyle bir şey soruyorum açıklayabilirseniz çok sevinirim.
Biz onların çocuklarıyız derken onları babamız/annemiz gibi sevdiğimiz yücelttiğimiz ve saygı duyduğumuz için aynı zamanda onlarda bizleri çocukları gibi görüp sevdiklerini düşündüğümüz için diyoruz.

Hayır. Gerçekten Anne/Babamız oldukları için diyoruz.

Şeytan ve bazı Demonlar kendi DNA'larını bize vererek evrimimizi hızlandırdılar. Bazı insanlar doğrudan Tanrı soyundan gelir; Lord Andras bunun için güzel bir örnektir. Genetik mühendisliğe dahil olup olmadığına dair bilgim yok fakat; dünyada pek çok insan ile kanbağı olduğunu biliyorum.

Mantıken; kan bağımız olmasa, nasıl bir Tanrı ve bir insan birlikte birlikte olabilir ki?

Kelimenin tam anlamıyla Sperminiz ve Yumurtalarınızla Şeytan'ı temsil ediyorsunuz.

Bakınız: Çeviri: Göksel Anne ve Göksel Baba: Tanrılarımız

Tanrılarımız her açıdan en gelişmiş teknolojilere sahipler. Zeus babamız, dünyadaki 'bizlerde' potansiyel keşfetti ve insan türüne kendi genlerinden verdi. Temel mantık bunda yatıyor. Yabancı forumda 'çiftleştiler' diyen de var ancak yersiz/gereksiz bir yorumlama çabası olduğunu düşündüm. Muhtemelen 'çiftleşmekten' öte yolları vardı. Tam olarak evrimin hangi aşamasında bunun gerçekleştiği gibi soru sorulduğunda, daha geçen hafta bir açılmış Thread'dan Maelstorm Bey'in yorumu var.

Soru:
"maelstorm bey size bir sorum olacak. evrimi kabul ediyoruz denmisti, peki insanlar tanri olabilme potansiyalini tam olarak ne zaman kazandi? primatlari vs herkes biliyor. peki evrimlesme surecinin hangi asamasinda bunu kazandik? maymunlara benzerken mi? homo erectus mesela bu potansiyale sahip miydi? sadece sapienslere ozgu bir sey mi, yoksa tum insan turlerinde var miydi? yerlesik hayata gectigimizde mi basladi yoksa avci toplayici iken de mevcut muydu? dini inanclar basladigi zaman mi basladi yoksa? gobeklitepe zamanlari belki."

Bu konu çok kapsamlı ve anlamak için birden fazla alanda anlayış gerekiyor.

Yüksek Rahip Cobra'nın aşağıdaki gönderilerini okursanız sorunuzun cevabını fazlasıyla alacağınızı düşünüyorum.

Aynı zamanda, yine daha geçen hafta benzer bir soru sormuştum. Sağolsunlar, cevaplar beni farklı konulara götürdü. Belki işinizi görebilir:
Lord Azazel ve Leydi Astaroth Hakkında

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back