Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Güneş Enerjileri

AlterOne

Active member
Esenlikler,

Güneş ile alakalı mantraları yoğun kullanıyorum bu sıralar. Güneş karesi de yapıyorum bir yandan. Bundan dolayı mı bilmiyorum, veya plasebo mu yaşıyorum onu da bilmiyorum. Günlük temizlenme çalışmalarında bile Surya titretirken sıcak basıyor, enerjisi çok sıcaksı geliyor. Bunun hakkında ne yapacağımı bilmiyorum. Su mantrası ile temizlenme fikrini uyguluyorum şu an ama akıl kârı olup olmadığını bilmiyorum. Sanki bir tür burnout veya crash yaşıyor gibiyim.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Solar mantralar doğal olarak böyle hissettirecektir. Eğer bunalmış hissediyorsanız tekrar sayılarınızı düşürün veya diğer mantraları kullanın.

Mantraların aşırı kullanılması, özellikle de solar mantralardan bahsediyorsak, ekstrem vakalarda zihninizi olumsuz etkileyebilir. Dolayısıyla limitlerinizi bilin ve bunların dışına çok çıkmamaya çalışın. Gelişim ve güç için bazı dönemlerde daha yoğun çalışmalar yapılabilir ama ruhumuz sürekli yoğun meditasyonları kaldıramaz. Dengelenme ve uyumlanma dönemleri elzemdir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back