Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dua ile katkıda bulunmak ve Venüs karesi

Targon

Member
Merhaba, esenlikler.

Son birkaç haftadır içimde büyük bir istek var; bu istek de buradaki herkese dua yoluyla bir katkıda bulunmak. Genelde bir şeye ihtiyacım olduğunda, o Tanrıya ritüel yaparken dualarımı çoğul şekilde ediyorum.
Örneğin Thoth Tanrımızdan yardım istiyorsam, sadece kendim için değil, ihtiyacı olan tüm Zevist kardeşlerim için de bilgelik vermesini diliyorum.
Ayrıca forumda derdini paylaşan biri olduğunda, ona özel olarak Tanrılarımıza dua ediyorum.
Bu tür dualar işe yarar mı? En azından sadece bana değil, hepimize iyi gelecek ve bizi kutsayacak bir ritüel var mı? Elimden geldiğince böyle bir şeyi yapmak çok isterim.

Ek olarak, 6 Haziran’da Venüs karesine başladım. Her gün gerekli Venüs mantrasını titretiyorum. Bunun dışında imgeleme ya da olumlama yapmam gerekiyor mu?
Ve 49 gün sonunda Venüs karesini bitirdiğimde, ayrıca yapmam gereken başka bir şey var mı?

Teşekkür ederim.

Merhaba, esenlikler.

Son birkaç haftadır içimde büyük bir istek var; bu istek de buradaki herkese dua yoluyla bir katkıda bulunmak. Genelde bir şeye ihtiyacım olduğunda, o Tanrıya ritüel yaparken dualarımı çoğul şekilde ediyorum.
Örneğin Thoth Tanrımızdan yardım istiyorsam, sadece kendim için değil, ihtiyacı olan tüm Zevist kardeşlerim için de bilgelik vermesini diliyorum.
Ayrıca forumda derdini paylaşan biri olduğunda, ona özel olarak Tanrılarımıza dua ediyorum.
Bu tür dualar işe yarar mı? En azından sadece bana değil, hepimize iyi gelecek ve bizi kutsayacak bir ritüel var mı? Elimden geldiğince böyle bir şeyi yapmak çok isterim.

Ek olarak, 6 Haziran’da Venüs karesine başladım. Her gün gerekli Venüs mantrasını titretiyorum. Bunun dışında imgeleme ya da olumlama yapmam gerekiyor mu?
Ve 49 gün sonunda Venüs karesini bitirdiğimde, ayrıca yapmam gereken başka bir şey var mı?

Teşekkür ederim.
Bence işe yarar. Hem bu çok güzel bir davranış. Topluluk kutsama ritüelleri olabilir belki ama çoğunlukla ritüel takvimleri gereğince yapılıyor kolektif oldukları için. Program dışında tekil olarak da yapılabilir sonuçta olumlamalar kolektif yönde. Ama bunun üzerine düşünmemiştim hiç bu yüzden söyleyebileceklerim bu kadar.

Merhaba, esenlikler.

Teşekkür ederim.
Kusura bakmayın şimdi fark ettim venüs karesini konu alan sorunuzu.

Evet gerekli. Sonuçta bu da bir büyü çalışması.
Sessizce çalışmanın meyvelerini beklemek (ama çalışmayı çok fazla düşünüp hayatınız merkezine almadan) ve hayatınıza devam etmek.

Diğer Zevist kardeşleriniz için dua etmek iyidir ama bunu abartmadığınızdan ve gerekli olan durumlarda yaptığınızdan emin olun.

Venüs karesine gelince, eğer karenizi şu ana kadar böyle yaptıysanız, karenizi yapmayı bırakın ve 13 Haziran'da tekrar başlayın.

Karenizin ne kadarını doğru/yanlış yaptığınızı bilemeyeceğimiz için size talimatları tekrar hatırlatalım:

13 Haziran'da, Venüs saatinde başlamalısınız. Saatlere buradan bakın: https://planetaryhours.net

Ya uzun mantrayı (AUM DRAAM DRIM DRAUM SAU SHUKRAYA NAMA/SVAHA) ya da kısa mantrayı (AUM SHUKRAYA NAMA/SVAHA) titreteceksiniz.

Ruhani Venüs karesi yapıyorsanız sonda sadece SVAHA titretin, materyal Venüs karesi yapıyorsanız sonda sadece NAMA titretin. Çok kabaca, ruhani kareler içsel bir dönüşüm tetikler. Materyal kareler daha dışsal bir dönüşüm tetikler. İç ve dış dünyalar arasındaki işlev farkı gibi düşünebilirsiniz. Tabii bu çok kaba bir tanım, daha fazia bilgi için bu yazımızı okuyun:

Ruhani ve materyal karenin gün sıralaması ve mantra sayısı farklıdır, buna dikkat edin.

Mantrayı o günün gerektirdiği miktarda titrettikten sonra, kareniz için belirlediğiniz olumlamayı yapın. Olumlamayı 10 kere yaptıysanız, tüm kare boyunca 10 tekrar yapın.

Olumlama sonrası karenin tezahür ettirmesini istediğiniz şeyleri imgeleyin, karenin enerjisini hissedin.

Eğer mantrayı yanlış sayıda titrettiyseniz, hemen durun ve enerjinin iptal olduğunu irade edin. Ardından birkaç saat bekleyin ve kareye tekrar başlayın. Eğer mantrayı yanlış sayıda titrettikten sonra olumlama yaparsanız, karenizi geçersiz kılmş olursunuz. Karelerin matematiksel bir düzeni vardır, bu kompleks bir durumdur ve bozulmamalıdır.

Eğer karenizi geçersiz kılıp, bunu fark etmeden yapmaya devam ederseniz ya kare hiçbir işe yaramaz ya da mantra titretme ve olumlama dolayısıyla sıradan bir büyüye dönüşür.

Kareleri yapmak başlangıçta zor olabilir, eğer Venüs karesi size zor geliyorsa, 12 Haziran'daki Jüpiter karesini yapmanızı tavsiye ederim. 16 günlük Jüpiter karenizi tamamlayın, karelerin nasıl yapıldığına ve nelere dikkat etmeniz gerektiğine alışın. Ardından 27 Haziran veya 4 Temmuz tarihlerinde tekrar Venüs karesine başlayabilirsiniz.

Merhaba, esenlikler.

Teşekkür ederim.
Ben Targon bey Zeus ritüeli yaparken sizin içinde iyilikler diliyorum tüm ss ler için zaten ritüelin için de var

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back