Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Doğal maden ve taşların üzerimizdeki etkisi ve tarz, imaj oluşturma?

Agartha

Active member
Yarın çelik kolye zinciri alacağım. Belki bileklikte alırım. Aslında seviyorum böyle şeyleri ama çok ilgilenmedim bana gösteriş gibi geliyordu sanırım veya hep onu taşımak zahmetli olur diye düşündüm. Gümüşte hoş gözüküyor ama pahalı geldi.

Şimdi sorum şu: bir ara bu maddelerin özellikleri/etkisinin olduğu bir yazı yayınlanmıştı o nerede? Gümüş ve çelik'in özellikleri nedir onlara bakacağım. Siz biliyor musunuz?

İkinci sorum da nasıl imaj geliştirilir? Kendimi yansıtacak bir tarz yaratmak istiyorum gerek kılık kıyafet gerek davranış, duruş ve konuşma biçimi, sözcükler vs. Bunların hepsini kaplayacak bir çalışma var mı? Veya sadece kılık kıyafet için tarzımı öğrenip yansıtabileceğim bir çalışma var mı?

Tek başlarına bir etkileri yok ruhani açıdan. Ancak bu konuda onları beslemek ayrı.

Şahsen yaptığım bir çalışmanın enerjileri ile uyumlu olan bir taşın kolyesini almayı düşünüyorum. Enerjisini taşıdığından değil simgelediğinden. Hem de uyumlu olduğundan.

Tek başlarına bir etkileri yok ruhani açıdan. Ancak bu konuda onları beslemek ayrı.

Şahsen yaptığım bir çalışmanın enerjileri ile uyumlu olan bir taşın kolyesini almayı düşünüyorum. Enerjisini taşıdığından değil simgelediğinden. Hem de uyumlu olduğundan.
Güzel ben de enerjimi aktarırım o özelliğe göre. Çelik veya gümüşün uyumlu olduğu enerjiler neler?

Güzel ben de enerjimi aktarırım o özelliğe göre. Çelik veya gümüşün uyumlu olduğu enerjiler neler?

Bu konuda bilgim yok. Türkçe sitede rünlerin açıklamalarındaki taşlara bakabilirsiniz. Duygusal iyileştirme çalışmasında da bazı taşlardan bahsediliyordu.

Bu konuda bilgim yok. Türkçe sitede rünlerin açıklamalarındaki taşlara bakabilirsiniz. Duygusal iyileştirme çalışmasında da bazı taşlardan bahsediliyordu.
Baktım ve hiçbirini göremedim. Ayrıca taşların ve diğer doğal şeylerin hiçbir etkisinin olmadığı fikri de mantıklı gelmiyor. Her şeyin bir enerjisi var sonuçta. Belki kişiyi etkileyecek kadar yoktur ama onunda enerjilerinin bir frekansı yok mu ve kişinin o enerjilere uyumlanmasını kolaylaştıramaz mı?

Sizin için Arşiv de ve forum da biraz araştırma yaptım ama madenler hakkında net bir kaynak maalesef bulamadım.
Çok teşekkür ederim. Aslında gerçekten uzun bir yazı olduğunu hatırlıyorum fakat ben de arayınca bulamadım. İkinci sorum için bir tavsiyeniz var mı?

Çok teşekkür ederim. Aslında gerçekten uzun bir yazı olduğunu hatırlıyorum fakat ben de arayınca bulamadım. İkinci sorum için bir tavsiyeniz var mı?
Rica ederim. İkinci sorunuz için sanırım hem maddesel hemde ruhani bir imaj kombine etmek istiyorsunuz, bunun için ilk olarak Auranızı güçlendirmeniz zaten en temel olanıdır(bunu biliyorsunuz zaten ama yeni okuyacak olanlar için açıkladım).

Auranızın gücü baskınlığı sizi diğer insanlara daha ilgi çekici gösterir.

Karakterinizle uyumlu olan sizi yansıtan renk nedir sizce? Bunu sorgulayın ve sitede renklerin anlamlarına bakın "Renk Meditasyonu" ile kendinizi dilediğiniz gibi o enerjinin renk özüyle doldurun, bu sayede auranız da karakterinizin bir nevi kombinesi olucaktır.

Ve bu arada eklemek istiyorum bitkilerin ve madenlerin kesinlikle ruhani gücü yoktur denemez, fakat bir insan kadar güçlü değillerdir bizim onları şarj etmemiz ile bize amacımız da ek yardımcı görevi görürler denebilir.

Ruhani imaj için verebileceğim tavsiyeler bunlardı maddesel de ise şunu söyleyebilirim. Bence kılık kıyafetten önce iletişim,diksiyon,bilgi birikimi,bakım ve nezaket bence bunlar olduğu sürece imaj konusunda hiç kimse elinize su dökemez.

Forumda bile güzel bir imajinızın olduğunu söylemek isterim Agartha Bey'bilgin üyelerden birisiniz, içimden söylemek geldi. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back