⛧00mans0n⛧
Member
Esenlikler, kısa tutacağım. Ölüm büyüsü hariç, düşmanlarımızı, hasımlarımızı sürüm sürüm süründürecek bir büyü çalışması var mı?
Ripping energy. Bu biraz risklidir çünkü enerji çekilen insanın karakteristik özelliklerini ve negatif enerjisini veya üzerindeki laneti de çekebilirsiniz. Enerjiyi dönüştürmeyi bilmeniz gerekir.Esenlikler, kısa tutacağım. Ölüm büyüsü hariç, düşmanlarımızı, hasımlarımızı sürüm sürüm süründürecek bir büyü çalışması var mı?
Büyü hakkında araştırma yaptım ama nasıl yapılacağına dair bir açıklama bulamadım nasıl yapıldığını biliyosanız anlatabilir misiniz ?Ripping energy. Bu biraz risklidir çünkü enerji çekilen insanın karakteristik özelliklerini ve negatif enerjisini veya üzerindeki laneti de çekebilirsiniz. Enerjiyi dönüştürmeyi bilmeniz gerekir.
Kyntara bey/hanım doğru söylüyor. Eğer gelişmiş değilseniz bu çalışma sise zarar verebilir. https://templeofzeus.org/Energy_Ripping.phpBüyü hakkında araştırma yaptım ama nasıl yapılacağına dair bir açıklama bulamadım nasıl yapıldığını biliyosanız anlatabilir misiniz ?
Zaten şuan yapmayacağım ileri dönemler için söylüyorum planlı haraket ediyorum genelde.Gelişmiş bir ruh değilseniz energy ripping'in size zarar getireceği aşikâr.
Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim zaten bunu şuan yapmayacaktım zamanı geldiğinde hepsiyle teker teker ugraşacağım.Temple of Zeus sitesinde Energy Ripping çalışması mevcut.
Deneyimi olan birisi olarak şunu söylemek isterim, bence saçma bir özgüven ile gaza gelip çalışmayı yapmayın; ben yaptığım zamana göre hayli gelişmiş olmama karşın yine de yapmaktan kaçınma eğilimindeyim. Evet gerçekten sürüm sürüm süründürüyor fakat iki üç kat daha fazla koruma aurası ve enerji yönlendirme çalışması yapmanız gerek; üstelik tüm bunları düzgün yapsanız da yine size zarar verme ihtimali çok fazla, o yüzden YAPMAYIN!
Bazı insanların enerjisi o denli kötü ve yapışkan ki sizi şuan içinde bulunduğunuz dönemden daha kötü bir döneme sokabilir. Bende neredeyse böyle olmuştu, evet karşımdaki hasmın yaşam enerjisini gözle görülür ve kulakla duyulur şekilde emip boşaltmıştım lakin ertesi aylarda ruhani gelişimime ket vurmuştu. Toparlanması gerçekten zor oluyor, o yüzden yapmayın; hele karşınızdaki kişi rezil rüsva bir pislikse yanınıza bile yaklaştırmayın.
Size vereceğim daha makul bir tavsiye var, yarın Dolunay; AstroSeek'e göre Türkiye ise tam olarak saat 23:40 da Dolunaydan çıkmış oluyor. Bunu söylüyorum çünkü Ay şuan Oğlak burcunda; yani kendi üreteceğiniz bir kara büyü çalışması için en iyi zamanlardan birindeyiz.
Rünik çalışma yapmak isterseniz Thurisaz, Hagl, Eis veya Nauthiz gibi Rünler kullanabilirsiniz. Size yegane tavsiyem Hagl Rünüdür çünkü şahsen nasıl Sauil Rünü olumlu çalışmaların, ak büyülerimizin etkisini arttırıyorsa Hagl'in de kara büyü çalışmalarına kuvvet kattığında inanıyorum. Gerçekten yıkıcı bir Rün.
Bunun dışında ekstra tavsiye olarak eğer yapma niyetindeyseniz element invokasyonu yerine evokasyon yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca koyu gri rengi de kullanabilirsiniz. Aura Temizleme sırasında vücuttan dışarı imgelediğiniz pisliği spesifik olarak düşmanınıza yönlendirebilirsiniz. Yaratıcı olun.
Yine de en iyisi, Standart Yıkım Ritüeli yaparak Tanrılara yalvarabilirsiniz; eğer haksızlığa uğradıysanız ve zarar gördüyseniz hasmınıza uygun cezayı keseceklerdir.
Hayır, Tanrı ritüellerinde kullanılan rünlerin enerjileri doğrudan ilgili Tanrılara bağlıdır; bu nedenle size herhangi bir zarar vermezler.Hagl thurisaz rünu Tanrı/ça rituellerindede var, Tanrı rıtueli yaparken titretiyorum ozaman kendime zarar verirmi ? bu rünler o kadar tehlikeliyse
baglama buyusu ise yarayabilir diye duydum.Esenlikler, kısa tutacağım. Ölüm büyüsü hariç, düşmanlarımızı, hasımlarımızı sürüm sürüm süründürecek bir büyü çalışması var mı?
O uzak kişiyi kendimizden uzak tutmak için yapılıyor genelde.baglama buyusu ise yarayabilir diye duydum.
Ya benim klavyem niye sıkıntılı whshsjsjO uzak kişiyi kendimizden uzak tutmak için yapılıyor genelde.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan