Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk

AlterOne

Member
Son zamanlarda Tanrıların ritüellerini yapıyorum ve yaptığım büyü çalışmalarından daha etkili oluyorlar. Hayatımın daha pozitif olması için ak büyü olacak şekilde aşk büyüsü yapmayı planlıyordum lakin durum yukarıdaki gibi olduğundan, Tanrıların enerjisinden faydalanma fikri aklıma geldi. Belirli konularda yardım almak için olan Tanrıların listesini okudum, inceledim fakat tam kafamda oturmadı. Resmi bir davet yapıp sadece bu konuda yardım istemek istemiyorum. Onların ritüellerini yapmak istiyorum.

Sizce bu tür bir şey için ritüel yapmak mantıklı mı?

Tanrı ritüelleri; ritüeli yapılan Tanrının yönettiği alanlardan faydalanmak için harikadır, niyet ederek yaparsanız istediğiniz şeyi elde etmenizde çok büyük katkıları vardır. Örneğin bilgelik için Lord Thoth'un ritüeli yapılabilir. Afrodit Ana'nın ritüeli amacınız için uygundur zira sevilen Tanrıçamız, Venüs olarak da bilinir.

Belki de elde etmek istediğiniz şeye ulaşmak için bir zorunluluk değildir fakat ritüellere astrolojik olarak müsait bir zamanda (6 Haziran 2025 aşk için muhteşemdir. Hem Ay Terazi'de hem de Venüs Boğa'da olacak, daha iyi bir gün olamazdı) başlayıp 40 gün boyunca günde bir kez yapın, etkisi çok yüksek olacaktır.

Ancak Tanrı ritüellerini yaparken o konuyla ilgili büyü de yaparsanız çok iyi olur.

Tanrı ritüelleri; ritüeli yapılan Tanrının yönettiği alanlardan faydalanmak için harikadır, niyet ederek yaparsanız istediğiniz şeyi elde etmenizde çok büyük katkıları vardır. Örneğin bilgelik için Lord Thoth'un ritüeli yapılabilir. Afrodit Ana'nın ritüeli amacınız için uygundur zira sevilen Tanrıçamız, Venüs olarak da bilinir.

Belki de elde etmek istediğiniz şeye ulaşmak için bir zorunluluk değildir fakat ritüellere astrolojik olarak müsait bir zamanda (6 Haziran 2025 aşk için muhteşemdir. Hem Ay Terazi'de hem de Venüs Boğa'da olacak, daha iyi bir gün olamazdı) başlayıp 40 gün boyunca günde bir kez yapın, etkisi çok yüksek olacaktır.

Ancak Tanrı ritüellerini yaparken o konuyla ilgili büyü de yaparsanız çok iyi olur.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Dediklerinizi dikkate alacağım. Benim amaçlarımdan birisi de genel olarak Tanrı ritüeli yapmak. Mesela Lord Valefor’un ritüelini sağlık amaçlı yapmış olsam da farklı şeyler de kattı.

Belirttiğiniz tarihte iki çalışmayla muazzam enerjiler söz konusu gibi duruyor. Kara kitabıma not alıyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Evet, Tanrı ritüellerinin birçok katkısı vardır. Zaten yakın olduğunuz bir Tanrı ile iyice yakınlaşırsınız. Ritüeller ayrıca insanlığın zihnini Tanrılara açar, Tanrıların gücünün dünyada hissedilebilirliğini artırırlar. Bizler de Tanrılar ile bağlantı kurmanın sevincini yaşarız.

Az önce, ilk yazdığım yorumda 40 gün boyunca yapacağınız ritüelin Kraliçe Astarte'nin veya aşk ile ilgilenen başka bir Tanrının ritüeli olduğunu eklemeyi unuttuğumu fark ettim. 40 günlük süre boyunca aynı Tanrının ritüelini yapın. Venüs olarak da bilindiğinden Leydi Astarte'nin ritüeli en iyisi gibi gözüküyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back