Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bu yaşadıklarım tam olarak neyle ilgili olabilir?

Dlna485

Member
Esenlikler, bu yaşadıklarım şansla mı alakalı Saturnle mi alakalı karmayla mı alakalı neyle alakalı tam olarak anlayamıyorum.
Yaşadığım şeyler: mesela bir bankaya ilk ben gidiyorum sırada bekliyorum sonuncu beni çağırıyorlar bir şekilde (ilk geldiğimi görüp sonunucu beni çağırdıkları oldu). Bir polikniğe gidiyorum sırada bekliyorum sıra bana gelince ben beklemede kalıyorum yakınlaştığım işçinin işi çıkıyor 7-8 dakika beklemek zorunda kalıyorum (benden önce ve sonra bekleyenler yağdan kıl çeker gibi işlerini hall edip gidiyor). Bir işe girip çalışmak istedim seneller önce engellerle karşılaştım ve zaman alacak şekilde mücadele edip engelleri kaldırıp öyle girip çalıştıp. Yani anlayacağınız sanki bir şekilde birileri bir engel çıkartıyor veya anlamadığım şekilde engellerle karşılaşıyorum (başkasına söylesem güler nasıl olur diye).

Bir tek bu yukarıda saydığım şeyler değil bir çok buna benzer şeyler yaşadım ve neden yaşadığımı bilmiyorum, bu tür şeyler yaşamamak için Saturn karesi yapsam diye düşünüyorum ama Saturn iyicil gezegen olmadığı için içimde biraz korku var, işler daha kötüleştirir diye.
(Bu yaşadıklarım zamanla ilgili olduğu için saturnle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Yani şunu da ekleyeyim, bu yaşadığım şeyler olarken sabr gösteriyorum, her hangi bir sabrsız davranış sergilemiyorum ama neden tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum anlamıyorum.

Esenlikler, bu yaşadıklarım şansla mı alakalı Saturnle mi alakalı karmayla mı alakalı neyle alakalı tam olarak anlayamıyorum.
Yaşadığım şeyler: mesela bir bankaya ilk ben gidiyorum sırada bekliyorum sonuncu beni çağırıyorlar bir şekilde (ilk geldiğimi görüp sonunucu beni çağırdıkları oldu). Bir polikniğe gidiyorum sırada bekliyorum sıra bana gelince ben beklemede kalıyorum yakınlaştığım işçinin işi çıkıyor 7-8 dakika beklemek zorunda kalıyorum (benden önce ve sonra bekleyenler yağdan kıl çeker gibi işlerini hall edip gidiyor). Bir işe girip çalışmak istedim seneller önce engellerle karşılaştım ve zaman alacak şekilde mücadele edip engelleri kaldırıp öyle girip çalıştıp. Yani anlayacağınız sanki bir şekilde birileri bir engel çıkartıyor veya anlamadığım şekilde engellerle karşılaşıyorum (başkasına söylesem güler nasıl olur diye).

Bir tek bu yukarıda saydığım şeyler değil bir çok buna benzer şeyler yaşadım ve neden yaşadığımı bilmiyorum, bu tür şeyler yaşamamak için Saturn karesi yapsam diye düşünüyorum ama Saturn iyicil gezegen olmadığı için içimde biraz korku var, işler daha kötüleştirir diye.
(Bu yaşadıklarım zamanla ilgili olduğu için saturnle ilgili olduğunu düşünüyorum.
(Neden italik ile yazıyorsunuz ki)

Bunlar çok normal. Welcome the Reality.

Bankada evet ilk ben gelip sonuncu oluyorum. Hastane randevu sisteminden mağdur olmayan yok. İşçiye niye yakınlaşıyorsunuz ? Anlamadım. Evet benimde öyle olmuştu. Engeller hep bazen. İnsanın kendi düşünceleri bazense dış etkenler ama bunlar o kadarda kötü değil. En azından iş bulma konusunda belki Jüpiter karesi yapılabilir ama çok büyük bir kara Talih gibi gelmedi.

Hayır satrün karesi yapmayın.

Satürn karesi yapmak yerine bu konudaki engelleri kaldırmak için bir çalışma ve bununla birlikte veya bunun sonrasında durumu iyileştirici bir çalışma yapın. Tam anlatamadım ama örnek verebilirim: Para konusunda sıkıntınız varsa önce para ile ilgili olumsuz karmayı/engelleri kaldırın ve sonrasında para büyüsü yapın.

(Neden italik ile yazıyorsunuz ki)

Bunlar çok normal. Welcome the Reality.

Bankada evet ilk ben gelip sonuncu oluyorum. Hastane randevu sisteminden mağdur olmayan yok. İşçiye niye yakınlaşıyorsunuz ? Anlamadım. Evet benimde öyle olmuştu. Engeller hep bazen. İnsanın kendi düşünceleri bazense dış etkenler ama bunlar o kadarda kötü değil. En azından iş bulma konusunda belki Jüpiter karesi yapılabilir ama çok büyük bir kara Talih gibi gelmedi.

Hayır satrün karesi yapmayın.
(Bu yazı şeklinin daha güzel gözüktüğünü düşündüğüm için.)

Bunlar çok normal yazmışsınız ama bana normal gelmiyor, bir tek hastane gibi yerler değil, bir yere gittim bekliyorum başkalarıyla beraber bir şekilde ya görmezden geliniyorum ya sona kalıyorum, en son çağrılan ben oluyorum ve bu benim dışımda gelişen bir olay bir şekilde engeller çıkıyor ortaya.
İlk Jupiter karesini yaptım, para konusunda olanıda yapmayı düşünüyorum.

Devlet sistemiyle alakalı. Herkes aynısını yaşıyor.
Bu yaşadıklarımı bir tek hastane poliknik ve ya banka gibi yerlerde yaşamıyorum, başka her hangi bir yerde beklemede sırada beklerken ya engeller çıkıyor veya sona kalıyorum.

Satürn karesi yapmak yerine bu konudaki engelleri kaldırmak için bir çalışma ve bununla birlikte veya bunun sonrasında durumu iyileştirici bir çalışma yapın. Tam anlatamadım ama örnek verebilirim: Para konusunda sıkıntınız varsa önce para ile ilgili olumsuz karmayı/engelleri kaldırın ve sonrasında para büyüsü yapın.
Bu yaşadıklarım bir tek parayla ilgili değil, tabi bir işe girip çalışıncada sanki bir kaç engel çıkıyor ve benim kendi çabam gerekiyor düzelmesi için ama bir şekilde bir yerde sırada beklerken sona kalıyorum ve bunu bariz şekilde farkettim aynı şeyi defalarca yaşadıktan sonra.
Bir kaç ay önce yine bir yerde sırada diğer insanlarla beraber oturup bekliyordum ve evet yine ben ilk gitmiştim oraya ama ne hikmetse en son beni çağırdılar ve hatta bana sizde mi bekliyorsunuz dediler oturup beklediğimi görmelerine rağmen (sinirlensem mi tebessüm etsem mi bilemedim) bir şekilde görmezden geliniyorum gibi geliyor, diğerleri nasıl bekliyor öyle bekliyorum ama bunları ben yaşıyorum.

Parayla ilgili olumsuz karmayı kaldırın dediniz yani parayla ilgili kötü düşüncelerimi mi değiştireyim düşünerek bunu mu kastediyorsunuz? ve para büyüsü tam olarak nedir? anladığım kadarıyla parayla ilgili olumlu cümleler kurarak olumlamak mı?

Nasıl bir çalışma önerirsiniz ? Şuan negatif karma çalışması yapıyorum ama spesifik olarak para ile ilgili olmumsuz karma ya da engelleri kaldıracak bir çalışma yapmıyorum

Nasıl bir çalışma önerirsiniz ? Şuan negatif karma çalışması yapıyorum ama spesifik olarak para ile ilgili olmumsuz karma ya da engelleri kaldıracak bir çalışma yapmıyorum
Parayla ilgili bir sorununuz yoksa şimdilik gerek olmayabilir. Bu da negatif karma kırma çalışmasıyla aynı mantıkta ilerler.

Şu anki çalışmanızda Munka kullanıyorsanız Munka yerine Ansuz ve Uruz rünleriyle veya Aum Gaum Ganapataye Nama mantrasıyla çalışma yapılabilir, 90 veya 144 tekrar iyidir. Ardından olumlamayı da 9 kez söyleyebilirsiniz.

Bu tarz özgürleştirme veya karma kırma çalışmaları, derin temizlikle beraber yapılmalıdır çünkü ruhumuzdaki karma özgürleştiği için temizlenmezse açığa çıkıp tezahür edebilir ve bunu istemeyiz. Hatta genelde temizlik yaparken bile her gün bu temizliğe devam edilmesi zorunludur deriz çünkü temizlik yaparken sadece kir temizlemeyiz, aynı zamanda bazı kirleri de açığa çıkarırız ve açığa çıkan kirlerin gerçeğe yansımaması için temizlenmesi gerekir. Ağustos başında derin temizlik ve Witches Sabbath hakkında bir yazı paylaşacağım.

Özgürleştirmeyi para, sağlık gibi ciddi çalışmalardan önce öneriyorum çünkü bu durumları düzeltmek için (para kazanma ve iyileştirme çalışmaları gibi) yapılan çalışmalar sanılanın aksine daha da kötüye gidebilir zira durumu daha kötüleşen kişinin bu konuda bir negatif karması vardır. Bu yüzden önce karmayı kırmalıdır.

Bu arada başlangıç tarihine de dikkat edin. Ay Kova veya Balık'ta küçülüyor olsun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back