Cevaplarınızı bekliyorum.
Yahudi olmayan herkes Zevist olabilir.
Eğer paylaşmak sizin için sorun değilse, transition'un hangi aşamasındasınız? De-transition mümkün mü?
Kadın ve erkek olmak ruh ile ilgili, bedeninizi değiştirseniz bile kadın olmazsınız. Bir erkek kadın bedeninde doğmaz ve bir kadın erkek bedeninde doğmaz. Stereotipler ve içselleştirilmiş homofobi yüzünden insanlar yanlış yönlendiriliyorlar. ''Kadınsı'' şeyler; pembe renginden hoşlanmak, futbol değil bale sevmek, çocukken kızlarla daha iyi arkadaş olmak, nazik olmak, erkeklere cinsel ilgi duymak bir erkeği kadın yapmaz.
Bunların hiçbirini yapmak için kadın olmak zorunlu değil. Saçını uzatabilir, ojeli bir goth olabilir, zarif bir balet olabilir bir erkek ve erkekliği gitmez. Uzun örgülü saçlı bir viking savaşçısına, etek giyen bir iskoç erkeğine kadınsı diyemeyiz. Saç, giyiniş, makyaj kültürel şeyler. Bunları yapmak cinsiyet değiştirmez. Hormon almak ve cinsel organlarınızı sakatlamak ise zarar vermekten başka bir işe yaramaz.
Transların önemli bir kısmının geçmiş hayatında küçükken hadım edilen erkekler veya çok küçük yaşta evlendirilip tecavüze uğramış ya da farklı travmalar yaşamış kişiler olduğunu düşünüyorum. Cinsiyet ile ilgili çeşitli travmaları var ve bunun yüzünden o cinsiyet olmaktan kaçmaya çalışıyorlar. Penisi eski yaşamında mutile edildiği için ve hayatının çoğunu öyle yaşadığı için şimdi ona sahip olmak, o olayı yaşamamış olsa olacak olan ergenliğe girmek gibi şeyleri yaşamak ''doğal olmayan'' bir şey gibi geliyor. Mevcut hayatında da olabilir. Cinsel tacize uğrayan insanların o kişi olmayı bırakmak için kendini mahvetmeleri nadir bir şey değil. Obezite ya da aneroksiya buna tepki olarak gelişebilir. Cinsiyet değiştirmek, kendini jiletlemek gibi bir self-harm.
Kadın olmak zorunda değilsiniz. Bir erkek olarak olduğunuz gibi var olabilirsiniz. Erkek olma stereotiplerine uymak zorunda değilsiniz. Ruhaniyette ilerledikçe ruhunuzdaki eril ve dişil enerjiler dengelenir ve böyle sorunlar kalmaz.
Eğer transition'un çok ileri bir aşamasındaysanız da endişelenmeyin, Yahudi olmayan herkes Zevist olabilir. Tanrılar ne düşünür bilmiyorum, ben transların fiziksel olarak yaralı ve ruhsal olarak kayıp olduğunu, merhameti hak ettiklerini düşünüyorum. Her grup içinde kötüler var. ''Kadın beyanı verip kadın tuvaletine girip kadınları taciz edebilmek için!!'' Bunlar var mıdır, yani kötü niyetli insanlar hep var. Ben çoğunluğunun sadece yanlış yönlendirilmiş olduğunu düşünüyorum.
İran'da homoseksüellerin zorla cinsiyetini değiştiriyorlar. At nalı teorisindeki gibi, düşmanın birbirine zıt görünen iki programı da yine aynı yere götürüyor. Kendinize en yakın hissettiğiniz Tanrıça veya Tanrı'ya dua etmenizi tavsiye ederim. Ritüeli varsa yapmalısınız.