Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Other #77469 Позволяет ли мне моя душа и её раса? [Does my soul and its race allow me?]

AskSatanOperator

Well-known member
Я извиняюсь, но текст будет русским: у меня очень мало времени, серьёзно, я прошу прощения... Мой вопрос заключается в том, что я наполовину белая, наполовину азиатка; во мне присутствуют польские, украинские, казахские, русские, монгольские (отдалённо), возможно, немецкие, возможно, китайские (к слову, я в прошлой жизни своей могла жить в Китае, не знаю, учтётся ли это и нужно ли это) - и многие другие нации. Я живу сейчас в Казахстане, это - Родина моей души, но мои родители собираются переехать в Португалию. Позволяет ли моя раса, мои нации, моя душа проживать там? Я не чувствую Португалию своей страной. Я бы больше предпочла жить в Германии, если уж выбирать Европу, но я бессильна в выборе места жительства. Могу ли я проживать в Португалии? И следует ли мне вернуться по совершеннолетию на Родину? Или, может быть, в Германию переехать? Или ещё куда-нибудь, в Китай, например... Скажите, пожалуйста. Спасибо. Извините за длинный пост и русский текст в английском форуме...

[I apologize, but the text will be Russian: I have very little time, seriously, I apologize.... My question is that I am half white, half Asian; I have Polish, Ukrainian, Kazakh, Russian, Mongolian (remotely), maybe German, maybe Chinese (by the way, I may have lived in China in my past life, I don't know if that counts or if it's necessary) - and many other nations. I live now in Kazakhstan, it is the homeland of my soul, but my parents are going to move to Portugal. Does my race, my nations, my soul allow me to live there? I don't feel Portugal is my country. I would rather live in Germany if I were to choose Europe, but I am powerless to choose where to live. Can I live in Portugal? And should I return to my home country when I come of age? Or should I move to Germany? Or somewhere else, to China, for example..... Please tell me. Thank you. Sorry for the long post and the Russian text in the English forum...]

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back