Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ερώτηση

Dieselst

New member
Καλησπέρα ήμουν στο πνευματικό σατανισμό κοντά 1 χρόνο έκανα διαλογισμούς ισχύος (όχι καθημερινά ) και γενικά η ζωή μου πήγαινε προς το χειρότερο πολλές ανασφάλειες δεν ξέρω ξανά γύρισα στο χριστιανικό θεό τώρα τελευταία αλλά κάτι με τραβάει πίσω θα με δεχτεί ο σατανάς;

Καλησπέρα, κατανοώ τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις. Όλοι μας είχαμε αμφιβολίες όταν ξεκινήσαμε και πολλοί από εμάς γύρισαν προσωρινά στον Χριστιανισμό. Έχοντας όμως δει τις αλήθειες τις οποίες η Χριστιανική Εκκλησία προσπαθεί να αποκρύψει, είναι λογικό να θέλει κανείς να ταχθεί με τους Θεούς.

Επιπλέον, τους τελευταίους μήνες η πρώην Χαρά του Σατανά, που πλέον ονομάζεται Ναός του Διός, έχει υποστεί ένα πλήθος αλλαγών. Αναγνωρίσαμε ότι ο "Σατανάς" είναι στην πραγματικότητα ο Δίας, ο Βασιλιάς των Θεών (Δαιμόνων).

Έχει δημιοσιευτεί αρκετό καινούριο υλικό στις ιστοσελίδες μας και έρχονται και άλλα τις επόμενες εβδομάδες. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι να κρατάς επαφή με τους Θεούς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προσευχή, τις τελετουργίες των Θεών, καθώς και την εφαρμογή της Ηθικής τους στην καθημερινή ζωή. Οι διαλογισμοί ισχύος είναι σημαντικοί, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην έλλειψη και την υπερβολή.

Χαιρόμαστε που επιθυμείς να επιστρέψεις στους Θεούς. Εμείς θα είμαστε εδώ για βοήθεια και καθοδήγηση.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back