Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Zeus'un soyu

Aryan, Sanskritçe olarak aslen spiritüel tanrılıkla alakalıydı. Unvan olaraksa bu tanrıların soyundan gelen kişiler için kullanılırdı. Örneğin Büyük İskender'in anne tarafı Lord Beelzebul'un soyundan geldiği için Aryan kullanımına uygunlar. Tabii ayrıca spiritüel olarak gelişmiş kişileri tanımlamak için de kullanıldı. Irkla alakasız bir unvan yani.

Aryan Ustalar genelde Beyaz olduğu için bu unvan genelde Beyazlar adına kullanıldı. Asıl olaraksa spiritüel potansiyel ve kapasiteye, kutsal soya işaret etme amacıyla kullanılmış bir terim ve unvan.
Forumda gezerken Elite Bey'in bu yazısına denk geldim ve aklıma şu takıldı ''Eğer Zeus bizim babamız ise bir insan başka birine göre nasıl daha fazla Zeus'un soyundan olabilir?''

Konuyla ilgili net bir bilgi sahibi olmamak ile beraber, Tanrıların kendilerine süreç içerisinde insanlar arasından eşler seçtiğini ve bu insanlarla evlilik yaşadığını biliyorum. Buradaki soy kavramı günlük hayattaki soy kavramıyla eşdeğer kullanılıyor sanırsam. Ruhani olarak hepimiz Zeus Baba'nın yaratımıyız ancak Tanrı/İnsan evliliklerinden oluşan soyağaçlarında daha farklı bir bağ ortaya çıkmış diye düşünüyorum.

Konuyla ilgili net bir bilgi sahibi olmamak ile beraber, Tanrıların kendilerine süreç içerisinde insanlar arasından eşler seçtiğini ve bu insanlarla evlilik yaşadığını biliyorum. Buradaki soy kavramı günlük hayattaki soy kavramıyla eşdeğer kullanılıyor sanırsam. Ruhani olarak hepimiz Zeus Baba'nın yaratımıyız ancak Tanrı/İnsan evliliklerinden oluşan soyağaçlarında daha farklı bir bağ ortaya çıkmış diye düşünüyorum.
Hayır. Gerçekten Anne/Babamız oldukları için diyoruz.

Şeytan ve bazı Demonlar kendi DNA'larını bize vererek evrimimizi hızlandırdılar. Bazı insanlar doğrudan Tanrı soyundan gelir; Lord Andras bunun için güzel bir örnektir. Genetik mühendisliğe dahil olup olmadığına dair bilgim yok fakat; dünyada pek çok insan ile kanbağı olduğunu biliyorum.

Mantıken; kan bağımız olmasa, nasıl bir Tanrı ve bir insan birlikte birlikte olabilir ki?

Kelimenin tam anlamıyla Sperminiz ve Yumurtalarınızla Şeytan'ı temsil ediyorsunuz.
Demek istediğim zaten Zeus babamız o zaman bunun dışında nasıl bir gen aktarımı olabiliyor?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back