Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Yeni gelen birine satanizmi nasıl kanıtlayabilirim

BLACKMAGE

New member
Bi arkadaşımla havadan sudan konuşurken az çok zeki oldugunu fark ettim sevdigim biri ayrıca
akşamında seytana soru sordm onu satanizme davet edeyim mi diye
(Normalde bunu tanıdığım birine yapmam canımı tehlikeye atmamak için veya günlük hayatta dışlanmamak için)

Şeytan ve Lord Apollonla iletişime geçerken ikiside onun satanist olcağından emin şekilde bana bahsetti biraz şaşırdım açıkcası

Durum şuan şöyle ben satanizmi ona anlatıyorum mitolojilerin sembolizmi şeytanın nasıl bişey oldugu satanizmin nasıl oldugu hepsini anlıyor inkar etmiyor dogrulugunu ama

şeytana inanma konusunda biraz şupheci böyle bi varlığın olduğuna şüpheyle bakıyor

Ona nasıl kanıtlayabilirim şeytanın gerçekten var olduğunu?

Yardımcı olursanız sevinirim
Esenlikler

Öncelikle, Zevizm demeye başlamalısınız.

İkinci olarak, insanlara bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Birlikte keşfeden iki arkadaş olabilirsiniz. İnsanlara linklerimizi gönderirken adanmış biri olduğunuzu söylemenize gerek yok. ''Aaaa bak bu da ilginç'' yeterince iyi bir sebep. Ben bu yoga rutinini takip ediyorum, doğum haritana baktın mı hiç, bak burada Tapınakçılar hakkında ne demiş veya sayfalarımızın herhangi birini herhangi bir sebeple gönderebilirsiniz. Kendinizi ifşa etmemelisiniz. İlgisi varsa kendisi okumaya devam eder zaten. Ben arkadaşlarıma ''ya kızlar şöyle bir incubus sevgilimiz olsa ne güzel olurdu'' diye de gönderirim. Bunu yaparken kendimin Şeytana taptığını niye söyleyeyim ki?

Varlığını "kanıtlamanız" gereken varlık Şeytan değil, Zeus. Bağlam değişikliği yapma sebebimiz bu.

Yani Şeytan aslında kötü değildi, düşman onu böyle gösterdi vb. konularla uğraşmanıza gerek yok. Arkadaşınız bu konuda zorlanıyor zira buna Goetik bağlamdan yaklaşıyorsunuz. Bunun yerine Antik Yunan bağlamından, yani Zeus'tan başlayın ve Orijinal Tanrılarımızın nasıl da dünyadaki tüm centil kültürlerde kendilerine yer edindiklerini anlatın. Sonuç olarak insanlığın tarihi, Yahudilerin saçmalıklarından başlamıyor. On binlerce yıllık bir kültürümüz ve Tanrılarla olan etkileşimlerimizin kanıtları var. Bunlara odaklanın.

Kısacası Şeytan'dan başlamak yerine, Zeus'tan başlayın ve düşmanın tüm bunları yozlaştırmak için neler yaptığından bahsedin. Gerisi arkadaşınızın ne kadar açık olduğuna bağlı olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back