Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yardıma ihtiyacım var

Zeus's Lilly

New member
Kulağa çok önemli bir konu değilmiş gibi gelebilir ama benim için çok çok önemli bir konu bu. Lütfen dalga geçmeyin ya da alay etmeyin.

Benim balkonumuzda baktığım bir sürü bitki ve çiçeğim vardı. Hepsine 2 yıldır bakıyorum bazıları ömrünü tamamlayıp soldular fakat şu an balkonumuzda olanların çoğu 2 yaşında. Annemle bayağıdır kavga ediyoruz onlar yüzünden. Balkonda kapladığı yerlerden şikayet edip duruyordu. Aldığım bitki topraklarının kilerde durmasından bile şikayet ediyordu. Sürekli saçmaladığını söylüyordum ve kavga ediyorduk.

Bu bitkiler benim için çok değerli ve özel. Onları çok seviyorum. Hatta bayramlarda akrabaların yanına 2 3 hafta kalmaya gittiğimizde sulama sistemi yapmama rağmen kabuslar görüyordum solduklarına dair.

Çok uzattım. Sorun şu ki ben annemle bugun cok fena kavga ettim. Sonra sakinlesmek ve müzik dinlemek için dışarıya ciktim. Iki saat dışarıda durduktan sonra eve geldim ve bitkilerim ortada yoktu. Annem ben yokken onlari atmis. Neredeler diye defalarca kez sordum basta sakince guzelce sonra cildirip bagira bagira sordum cevap vermiyor. Onlari bir şekilde bulmam lazim. Bulabilirsem ve cok gec kalmamışsam hala kurtarabilirim. Sadece bulmam gerek ama her yere baktim.

Onlari kaybedersem toparlayamam ben cok fena depresyona girerim. Onlar benim bebeklerim, ellerimde büyüdüler. Yalvarırım yardım edin. Onların yerini bulabilmem için yapabileceğim bir calisma var mi? Tanrılar bana bu konuda yardım edebilir mi? Bilen birisi varsa lutfen yardim etsin. Dalga gecmeyin lutfen, onlar da diger tum canlilar gibi onemli. Insandan hayvandan farkları yok.

Acil olduğu icin apar topar yazdim yazim yanlışı varsa ozur dilerim biraz cirkin bir yazi olmus olabilir.

Cevaplarinizi dort gozle bekliyorum.

Çiçekler, evlerde bence neşe ve huzur verir.
Özellikle en sevdiğiniz türe sahipseniz. Keşke tartışma olmasaydı. Bitkileri bu kadar sevmenize rağmen sırf yer kaplıyor diye atılma sebebini anlayamadım. Umarım anneniz pişman olur ve yerini söyler.

Benim şahsi düşünceme göre, Tanrılar önemli ya da önemsiz olsun bir şey o Zevist için değerliyse her zaman yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Tanrılardan yardım isteyin.

Bilimsel olarak çiçekler acı çekmez ve sahiplerini tanımaz. “Gidip yeni bir çiçek alın” konularına hiç girmeyeceğim; belli ki onları çok seviyorsunuz.
Umarım en kısa zamanda bulursunuz. Bende sizin için dua edeceğim.
Esenlikler.

Esenlikler,

Derhal koruyucunuza dua edin. Çiçeklerinizin yerini bulmak için yapacağınız çalışma haftalar sürecektir ve o zamana kadar iş işten geçmiş olacaktır. Seviyenizi bilmiyorum ancak eğer zaten ustalaşmışsanız sarkaç kullanabilirsiniz. Sarkaçta ustalaşmak oldukça zordur, bu sebeple ustalaşmadığınızı varsayarak Tanrılara dua etmeniz ve -her ne kadar yaptığınızı bilsem de- bulmak için elinizden geleni yapmanız dışında bir seçenek aklıma gelmiyor.

Bitkileri çok sevmeniz normaldir lâkin bu durum rüyalarınıza girip depresyona yol açıyorsa bu sevgi sağlıklı olmayabilir, bu konu üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Eğer istenmeyen şey gerçekleşirse ve çok üzülürseniz astrolojik olarak müsait bir zamanda Yüksek Rahibe Lydia tarafından verilen Duygusal Bedeni İyileştirme Çalışmasını yapın. Açıkçası herkesin psikolojik durumu fark etmeksizin bu çalışmayı yapması gerektiğini düşünüyorum.

Umarım çiçeklerinizi zarar görmeden bulabilirsiniz.

Kayıp şeylerin bulunmasına şu an ritüeli yapılan -Khepri Power Ritual- Tanrımız yardım eder. Ona dua etmeli ve ritüelini yapmalısınız.

Türkçe ritüel linki: https://spirituelsatanizm.org/kheprinin-gucu-ritueli/

Türkçe siteden alıntı:

CIMERIES, namı diğer CIMEJES

**Cimeries, aynı zamanda Mısır Tanrısı “Khepera” olarak da bilinir. “Kheperi”, “Khepri”, “Kheprer” ve “Chepera” isimleriyle de bilinir.
Cimejes-Sigil-300x297.gif

*Kendisi bir müridine “Khepu” olarak hitap edilmeyi tercih ettiğini belirtmiştir.

• Zodyak Pozisyonu: Kova Burcunun 25-29 dereceleri
  • Tarihleri 14-18 Şubat
  • Tarot Kartı: Kılıç 7’lisi
  • Mum Rengi: Koyu Mavi
  • Bitkisi: Çam
  • Elementi: Hava
  • Gezegeni: Venüs
  • Metali: Bakır
  • Rütbesi: Marki
  • Lord Cimeries bir Gece Demonı’dır ve 20 lejyon yönetir.
Lord Cimeries ruhani açıdan güç ve çokça cesaret bahşeder; kişiyi savaşta yiğit kılar, edebiyat öğretir ve kaybolmuş herhangi bir şeyi bulabilir. Gramer, mantık ve retorik öğretir ve askerlerin ve askeri personellerin koruyucusudur. Aynı zamanda gömülü hazine bulabilir.
Cimeries’in çok güzel, omzuna kadar uzanan çilek sarısı saçları var ve yapılı. Kanatları çok geniş ve kendisi çok yakışıklı bir Tanrıdır. Kanatları altın rengidir. Kendisi de altın rengi, parlak sim gibi tozlarla kaplıdır.
MÜHRÜ

https://templeofzeus.org/DemonNames.php#CIMERIES

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back