Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Üniversite Sınavı için Kara büyü

Aveline

New member
İyi günler ablalarım abilerim ben bir kaç yıldır Zevizm'i takip ediyorum hatta adandım. Ben geçen sene üniversite sınavına girip lord Thoth ve leydi Vapula'dan yardım alarak çok tanınmış güzel bir üniversiteyi kazandım Tanrılara ve Tanrıçalara şükürler olsun ki. Ama gitmedim ve üniversitemin o senesindeki kaydımı dondurdum, neden peki biliyor musunuz? çünkü sevgilim (eski sevgilim)le beraber okuyacaktık çünkü bana söz vermişti. O benim gibi puan almadı ve seneye gireceğini söyledi.
Ama gel gelelim ki ben kaydımı dondurddum ve bir süre sonra sevgilimden ayrıldım çünkü beni istismar ediyordu. Müslümandı ve benim müslüman olmadığımı biliyordu (Zevist/Satansit olduğumu söylememiştim ama müslüman olmadığımı öğrenmişti) ve sırf canımı yakmak için inancımla dalga geçti, hatta bilmediği için şansını deneyip tüm inançlara sallıyordu öyle. Sözde şaka yapıyor diye dış görünüşümle dalga geçti, sonra "şöyle yapma böyle yapma ben şöyle böyle yapmandan nefret ediyorum ayrılırız seninle" diyerek beni çok kısıtladı, ben ondan kopmak istiyodum ama "sen zaten beni bırakmazsın bize bişey olmaz" diyerek aklıma giriyordu. Hassas olduğum şeylerin de üstüne basıp duruyordu ve psikolojimi çok bozdu benim. Çok açık olamadıysam kusura bakmayın ama duygusal istismar yaptı bana, manipüle etti bir süre ve bende en sonunda geçen yazın burama kadar geldi, sitede okuduğum bağları koparma çalışmasını yapıp benmle iletişime geçebileceği heryeri sildim kapattım

Ama o benim hangi üniversteyi kazandığımı biliyor ve yarın sınava gircek, üniverstem iyi olduğu için kazanması zor ama yine de ihtimali var çünkü hırs yapmış olabilir ve ben onu tekrar görmek istemiyorum ve çok korkuyorum. Yarın sınavının kötü geçmesini istiyorum onun, hiç bir yeri kazanamasın çünkü eminim bir şekide yolunu bulup tekrar yaklaşmaya çalışcak bana. Eğer bu sene de kazanamazsa ailesi onu işe falan verir herhalde, şerefsiz gitsin mcdonalsta hamburger köftesi cızbızlasın. Onunla tekrar karşılaşmaya dayanamam çünkü size anlatamadığım daha çok şey var maalesef, ailem bana çok destek oluyo ama bu onların etki edebileceği bişeyde değil, ben de en iyi çözümün Tanrılara dua etmek olduğunu düşündüm ve Leydi Vapulaya dua ettim ve mührü üstüne meditasyon yaptımm. Yarın umarım sınavı kötü geçer ama yapabileceğim başka bişey varmı? gerçekten benim peşimden gelmesini engellemem lazım çünkü şerefsiz evladı yüzünden 1 yıl olacak psikologlarda sürükleniyorum, bana verdiği zararın hesabı yok ve tekrar karşılaşırsam ya belasını bulacak benden yada ben belamı bulucam; tekrar görmekten çok korkuyorum onu.

Bir şey önerin ablalarım abilerim gözünüzü seveyim, tüm yaz diken üstünde yürüyücem yoksa. Ben de üniversite sınavına girip başka üniverste kazanabilirdim ama kazandığım üniversite feda edilebilecek bir yer değil asla

Onun için hala üzülüyorum😭 ama ben bana zarar vermesine göz yumamam sineye çekemem ben artık. Bir zevistin hayatı mahvolacağına müslüman bir istismarcının geleceği mahvolsun😢

Onun için hala üzülüyorum😭 ama ben bana zarar vermesine göz yumamam sineye çekemem ben artık. Bir zevistin hayatı mahvolacağına müslüman bir istismarcının geleceği mahvolsun😢
onun aurasinin ustune kara bir enerji yollayabilirsin, kafasinin karismasi icin neptunun gucuyle (su elementi) thurisaz rununu bir arada kullanip yine onun kotulugu icin niyetlerde bulunabilirsin. leydi lilithe dua etmeni oneriyorum, kendisi istismara karsi cok katidir. ayni sekilde lord andras ve leydi astarte de cok yardimci olurlar sana. ayni zamanda ona kara buyu yapabilirsin ama sanirim artik gec oldu, biraz ugrastirir ayrica ve ise yarayip yaramayacagi da kesin degil enerji seviyeni bilmiyorum. zaten hicbir sey yapmayip genel olarak dua edersen tanrilar onu sirf kendilerine hakarette bulundugu icin lanetlerler. benim eski sevgilim de benim dinimi bilip dalga geciyordu dovmustum, ama sen dovme bisi olur falan. dediklerimi yaparsan ise yarayabilir ama dedigim gibi biraz gec oldu sanirim.

İyi günler ablalarım abilerim ben bir kaç yıldır Zevizm'i takip ediyorum hatta adandım. Ben geçen sene üniversite sınavına girip lord Thoth ve leydi Vapula'dan yardım alarak çok yönlü güzel bir üniversiteyi kazandım Tanrılara ve Tanrıçalara şükürler olsun ki. Ama gitmedim ve üniversitemin o senedeki kaydımı dondurdum, neden peki biliyor musun? çünkü sevgilim (eski sevgilim)le beraber okuyacak çünkü bana söz sözü. O benim gibi puan alamadığını ve seneye giremeyeceğini söyledi.
Ama gel gelelim ki ben kaydımı dondurdum ve bir süre sonra sevgilimden ayrıldım çünkü beni istismar ediyor. Müslümandı ve benim Müslüman olmadığımı biliyordu (Zevist/Satansit açıklamasını söylemiştim ama Müslüman olmadığımı öğrenmişti) ve sırf canımı yakmak için inancımla dalga geçti, hatta bilmediği için aralığı deneyip tüm inançlara sallıyordu öyle. Sözde şaka yapıyor diye dıştan ağlarımla dalga geçti, sonra "şöyle yapma böyle yapma ben böyle yapmaktan nefret etmekten ayrılırsınız sizden" diyerek beni çok kısıtladı, ben kopma ondank istiyodum ama "sen zaten beni bırakmazsın bize bir şey olmaz" diyerek kesilmeler meydana geldi. Hassas olduklarımın üstünde temel sağlık ve psikolojimi çok bozdu benim. Çok başarısız durumdaysam kusura dayanıklılık ama duygusal istismar yaptı bana, manipüle etti bir süre ve bükme en sonunda geçen yazın burama kadar geldi, sitede boşanma bağları kopmama çıkışı kaydetme benmle iletişimden geçebilecek heryeri sildim kapattım

Ama o benim hangi üniversteyi bildiğini ve yapabildiğini sınava gircek, üniverstem iyi olduğu için kazanmak zor ama yine de olasılığı var çünkü hırs yapmış olabilir ve ben onu tekrar görmek istemiyorum ve çok uzaktayım. Yarınki sınavın kötü olmasını isterim, onun, hiç bir yeri kazanmasın çünkü kesinlikle bir şekil yolunu bulur tekrar yaklaşmaya çalışcak bana. Eğer bu sene de kazanamazsa aile onu işe falan verir herhalde, şerefsiz gitsin mcdonalsta hamburger köftesi cızbızlasın. tekrar karşılaşmaya dayanamam çünkü size anlatamadığım daha çok şey var maalesef, ailem bana çok destek oluyo ama bu onların etki edebileceği bir şeyde değil, ben de en iyi çözümün Tanrılara dua ettiğini düşündüm ve Leydi Vapulaya dua ettim ve mührü tamamlama yaptımm. Yarın umarım sınav kötü geçer ama yapabileceğim başka bir şey var mı? gerçekten benim peşimden vazgeçmem lazım çünkü şerefsiz evladı yüzünden 1 yıl olacak psikologlarda sürükleniyorum, bana verilen hasarın yok hesabı ve tekrar karşılaşırsam ya belasını bulacağından benden yada ben belamı bulucam; tekrar görmekten çok uzakta onu.

Bir şey önerin ablalarım abilerimi gözünüzü seveyim, tüm yaz diken üstünde yürüyücem yoksa. Ben de üniversite sınavına girip başka üniversite kazanabilirdim ama kazandığım üniversitede feda edilebilir bir yer değil asla
Esenlikler kardeşim, öncelikle yaşadığınız bu zor ve yıpratıcı süreç için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu kişinin size yaşattıkları asla kabul edilebilir değil. En kısa zamanda onunla olan tüm bağınızı tamamen koparmanızı tavsiye ediyorum. Auranızı güçlendirmeye devam edin tür olumsuz kişiler size yaklaşamasın. Lord Andras ve Lady Astarte’den bu konu için yardımlarını rica edebilirsiniz.

Eğer bu kişi sizi rahatsız etmeye devam ederse, bunu ciddiye alın. Ailenizin size destek olduğunu belirtmişsiniz; durumu açık ve doğru bir şekilde ifade ederseniz eminim sizi anlayacaklardır. Gerekirse yasal yolları kullanmaktan çekinmeyin.

Ve eklemek istediğim bir konu daha var, bu sadece sizin için değil, tüm kardeşlerimizin dikkat etmesi gereken bir durum. Evet, artık eskisi kadar baskıcı bir din ortamında yaşamıyoruz, ancak hâlâ tamamen güvende değiliz.

Lütfen hiç kimseye güvenmeyin. İnancınızı belli ettiğinizde ya da açıkladığınızda, bu tür insanlar size daha fazla yöneliyor. Özellikle yaşınız küçükse, bu iğrenç kişiler bu durumu size karşı bir silah gibi kullanabiliyor. Sevgiliniz, arkadaşınız, hatta aileniz bile olsa, kimseye bu konuda tam anlamıyla güvenemezsiniz.

Kişisel bilgileriniz, inancınız, sırlarınız sadece sizde kalmalı bir başkasında değil. Ne olursa olsun, bu konuda dikkatli olun. Güvende olmak, önce kendi sınırlarınızı korumaktan geçiyor.

İyi günler ablalarım abilerim ben bir kaç yıldır Zevizm'i takip ediyorum hatta adandım. Ben geçen sene üniversite sınavına girip lord Thoth ve leydi Vapula'dan yardım alarak çok tanınmış güzel bir üniversiteyi kazandım Tanrılara ve Tanrıçalara şükürler olsun ki. Ama gitmedim ve üniversitemin o senesindeki kaydımı dondurdum, neden peki biliyor musunuz? çünkü sevgilim (eski sevgilim)le beraber okuyacaktık çünkü bana söz vermişti. O benim gibi puan almadı ve seneye gireceğini söyledi.
Ama gel gelelim ki ben kaydımı dondurddum ve bir süre sonra sevgilimden ayrıldım çünkü beni istismar ediyordu. Müslümandı ve benim müslüman olmadığımı biliyordu (Zevist/Satansit olduğumu söylememiştim ama müslüman olmadığımı öğrenmişti) ve sırf canımı yakmak için inancımla dalga geçti, hatta bilmediği için şansını deneyip tüm inançlara sallıyordu öyle. Sözde şaka yapıyor diye dış görünüşümle dalga geçti, sonra "şöyle yapma böyle yapma ben şöyle böyle yapmandan nefret ediyorum ayrılırız seninle" diyerek beni çok kısıtladı, ben ondan kopmak istiyodum ama "sen zaten beni bırakmazsın bize bişey olmaz" diyerek aklıma giriyordu. Hassas olduğum şeylerin de üstüne basıp duruyordu ve psikolojimi çok bozdu benim. Çok açık olamadıysam kusura bakmayın ama duygusal istismar yaptı bana, manipüle etti bir süre ve bende en sonunda geçen yazın burama kadar geldi, sitede okuduğum bağları koparma çalışmasını yapıp benmle iletişime geçebileceği heryeri sildim kapattım

Ama o benim hangi üniversteyi kazandığımı biliyor ve yarın sınava gircek, üniverstem iyi olduğu için kazanması zor ama yine de ihtimali var çünkü hırs yapmış olabilir ve ben onu tekrar görmek istemiyorum ve çok korkuyorum. Yarın sınavının kötü geçmesini istiyorum onun, hiç bir yeri kazanamasın çünkü eminim bir şekide yolunu bulup tekrar yaklaşmaya çalışcak bana. Eğer bu sene de kazanamazsa ailesi onu işe falan verir herhalde, şerefsiz gitsin mcdonalsta hamburger köftesi cızbızlasın. Onunla tekrar karşılaşmaya dayanamam çünkü size anlatamadığım daha çok şey var maalesef, ailem bana çok destek oluyo ama bu onların etki edebileceği bişeyde değil, ben de en iyi çözümün Tanrılara dua etmek olduğunu düşündüm ve Leydi Vapulaya dua ettim ve mührü üstüne meditasyon yaptımm. Yarın umarım sınavı kötü geçer ama yapabileceğim başka bişey varmı? gerçekten benim peşimden gelmesini engellemem lazım çünkü şerefsiz evladı yüzünden 1 yıl olacak psikologlarda sürükleniyorum, bana verdiği zararın hesabı yok ve tekrar karşılaşırsam ya belasını bulacak benden yada ben belamı bulucam; tekrar görmekten çok korkuyorum onu.

Bir şey önerin ablalarım abilerim gözünüzü seveyim, tüm yaz diken üstünde yürüyücem yoksa. Ben de üniversite sınavına girip başka üniverste kazanabilirdim ama kazandığım üniversite feda edilebilecek bir yer değil asla
Pislik yobaza bak herkesi kendileri gibi olsun istiyorlar, ben ağızlarının payını veriyorum,bunlar pislik insan bunlar kendi dinlerinede inanmıyor aslında öyle görmüşler, araştırma sorgulama yok, insanlık merhamet yok hoşgörü safi kuru kibir, kardeşim gönlünü ferah tut ZEUS TANRI seni korur, hiç birşey olmaz okumana bak, hayatta başarılar dilerim gördüğün yerde tükür yüzüne pisliğin, muhattab olma inceldiği yerden kopsun esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back