Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaptığım Tanrı Ritüelleri Yanlışmıydı ?

anonymous042

Member
İyi akşamlar , Uzun zamandır Tanrı ritüellerini sadece 1 kere yapıyorum. ama sanırım 1 den fazla yapılması gerekiyor yani soru şu şekilde, 1 kere yapılan Tanrı ritüeli faydalı olur mu etkili olur mu. etkili olduğunu gördüm ancak 1 den fazla mı yapılmalı ?

Bir Tanrı ritüelini yalnızca bir kere dahi yapsanız etkisi olacaktır ama daha hissedilebilir etkiler için birden fazla kez yapabilirsiniz.

Elbette bu "birden fazla kez" durumu aynı gün olmamalı. Yani bugün Anubis ritüeli yaptıysanız dinlenin, yarın bir kere daha yapın. Ardından kaç gün boyunca bunu devam ettirmeniz gerekiyorsa tekrar edin. Bazı durumlarda bir Tanrı ritüelinin 40 gün boyunca yapılmasının önemli etkileri olabiliyor, buna ihtiyacınız ve de iyi bir sebebiniz varsa deneyebilirsiniz.

Bir Tanrı ritüelini yalnızca bir kere dahi yapsanız etkisi olacaktır ama daha hissedilebilir etkiler için birden fazla kez yapabilirsiniz.

Elbette bu "birden fazla kez" durumu aynı gün olmamalı. Yani bugün Anubis ritüeli yaptıysanız dinlenin, yarın bir kere daha yapın. Ardından kaç gün boyunca bunu devam ettirmeniz gerekiyorsa tekrar edin. Bazı durumlarda bir Tanrı ritüelinin 40 gün boyunca yapılmasının önemli etkileri olabiliyor, buna ihtiyacınız ve de iyi bir sebebiniz varsa deneyebilirsiniz.
Bu tanrı ritüelerini yaparsak örneğin lord Orabas gibi, onun etki alanlarında gelişir miyiz?
Esenliklerle

Bu tanrı ritüelerini yaparsak örneğin lord Orabas gibi, onun etki alanlarında gelişir miyiz?
Esenliklerle
Lord Orabasın ritüelini denemedim ancak, Lord Thothun ritüeli ile başarıyı HpS Maxinenin ritüeliyle bereketi, Lord Amon Ra'nın ritüeliyle yüksek bir koruma enerjisini kendime çekmiştim yani sorunun cevabı evet, size de esenlikler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back