Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudileşme

Xerxes547

Member
Geçenlerde öğle arasıra denk geldim bir adamın tevratla ilgili vidosunu gördüm. Adam ilk başlarda ehli sünet zamanla değişmiş. Bir centil zamanla nasıl yahudileşiyor?
Bunu benze kişilerdende görüyorum, benim babam aşırı derece müslüman ama aynı bizim gibi yahudilere karşı bu nasıl oluyor?
Bendede bazen yahudileşme oluyor bunu nasıl engeleyebilirim.
Birde tevrata ki şiddet ayetlerini çımbızlıyormuyuz yoksa gerçektende şiddet ayetimi öncesi ve sonrası varmı?
Esenliklerle

Herhangi bir Yahudileşme durumu söz konusu değildir.

Yahudiler, ölüm programlarını tasarlarken, bilinçli olarak bir nefret döngüsü inşa etmeyi ve topluluklar arasında kalıcı bir bölünmüşlük sağlamayı amaçladılar. İlginçtir ki, bu döngüye kendileri de dâhildir. Bu yüzden, bir Müslüman ya da Hristiyanın bir Yahudiden nefret ederken kendi dinine daha sıkı sarılması, nadir rastlanan bir durum değildir.

Kendileriyle ilgili o denli fazla şey ifşa ediliyor ki, eğer siz bunu "cımbızlama" olarak değerlendiriyorsanız, tümünü hayal dahi edemiyorum. Daha kapsamlı bilgi edinmek isterseniz, bu siteyi inceleyebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back