unforgiven said:
Esenlikler,
Wunjo çalışmasına başlamak için en uygun tarih ne zamandır? Kaç gün devam ettirmemiz kalıcılık açısından iyi olur?
Ve elinde çalışmaya sahip olan biri atarsa sevinirim. JoS sitesindeki pdfleri açamıyorum.
İyi akşamlar.
Esenlikler,
Buyur canim
[Bu çalışma Ay, Akrep burcundayken yapılmalıdır, zira Akrep burcu dönüşümleri, büyük
değişimleri ve psikolojik sorunları yönetir. Bu çalışmanın yapılabileceği uygun olan diğer tek
zaman Ay’ın Balık'ta olduğu zamanlardır.
Gün olarak da mümkünse Jüpiter, Güneş, Ay veya Merkür/Venüs günleri uygundur. Ama Ay'ın
durumu (küçülmesi/büyümesi) ve burcuna kıyasla gezegensel gün pek önemli değildir. Bu çalışma
için Ay Küçülmekteyken başlamak en iyisidir, zira Ay Küçülürken bir şeyleri bitirmeye yönelik
çalışmalar daha uygundur; ve bu çalışmada da psikolojik sorunları bitiriyoruz.
Başlama saati olarak Güneş (Kişinin kendisini temsil eder), Ay (bilinçaltı, duygular, alışkanlıklar)
veya Jüpiter (iyi, talihli şeyler) kullanılabilir. Başlarken bu saatlerden birinde başlamanız en iyisi
olacaktır, ama onun dışında başka saatlerde yaparsanız çok sıkıntı olmaz, ara sıra örneğin Mars
saatinde yaparsanız çalışma mahvolmayacaktır.
Bu çalışma 40, 80 veya 90 gün yapılabilir. Çalışmaya başladığınız günden itibaren sayıp uygun bir
bitirme zamanı belirlemek sizin elinizde. Uzunluğu ihtiyacınıza göre belirleyin. Bir uzun 90 günlük
çalışma yapılabilir, veya duruma göre birkaç tane 40 günlük de yapılabilir.
Rün: Wunjo (veya Wunjo'nun herhangi bir varyasyonu; Waunyo, Vend, Vin, Wynn gibi. Nasıl
titretileceğine buradan bakabilirsiniz.). Sayısı 8'dir; o yüzden 88 tekrar yapabilirsiniz. Eğer yüksek
tekrarlara alışık değilseniz 40 da olabilir, veya işinize yarayacağını düşündüğünüz başka herhangi
bir sayı.
9 kere söyleyeceğiniz afirmasyon: "Wunjo rününün enerjileri beni tüm psikolojik, zihinsel ve
duygusal hasar ve acılardan tamamen, bütünüyle ve kalıcı olarak pozitif ve sağlıklı bir biçimde
iyileştiriyor."
Şimdi, bu çalışmayı yapmak ilk başta çok çirkin şeyleri gün yüzüne çıkartabilir. Örneğin çocukken
korku dolu bir hayatınız vardıysa veya sürekli karın ağrıları çekiyorduysanız bu çalışma onları bir
süreliğine geri getirebilir. Aynı zamanda gün içinde travmatik tecrübelerinize dair anılar da
canlanabilir. Ama bu durumlar çok uzun sürmeyecektir, bu olası olaylara acılarınızdan ve
travmalarınızdan sıyrılıp daha sağlıklı ve güçlü bir seviyeye yükselmeniz için tırmanmanız gereken
basamaklar olarak bakın. Sebat edin ve sonuç olarak her zamankinden güçlü (ve aklıselim) bir
şekilde çalışmayı tamamlayın!

Not: Her gün çalışmanızı yapmadan önce enerji yükseltmeyi ve afirmasyonların en sonunda bir tane
AUM ile bitirmeyi unutmayın.]
Geçtiğimiz 3 şubatta başladım ben, o zaman uygundu. Şimdi programa göre en uygun tarih 3 mart. Öncesinde olduğunu düşünmüyorum. Ben 40 gün- 40 gün olarak yapmayı düşünüyorum. Hem 12. günde bile çok faydasını gördüm. İlk zamanlar travmalar akla gelebilir yazıyor ama ben hiç yaşamadım, hatta çok fazla düşündüp acı duyduğum şeylerle barıştım ve umursamamaya başladım. Gereksiz ergenlik halimide aştım Şeytana şükür. Şimdiden kutlu olsun kardeşim

.
İyi günler dilerim.