Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Travma etkisinden çıkamamak

anonymous042

Member
Bundan uzun yıllar önce arkadaşımla birlikte 3 4 kişi tarafından acımasızca ıssız biyerde darp edildik. üstüne rezil edildik o kişiler tarafından. ve bu yapılan kötülüğü ne de unutup içimdeki intikam ateşini bastırabiliyorum ne de yaşadığım travmalardan dolayı oluşan korku,kaygı,panik,kavga korkusunu atlatabiliyorum. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bi kaç ay bunu tamamen unutmuştum herşey yolundaydı ancak arkadaşım bunu tekrar hatırlatınca aklıma yine takıldı ve sinir krizleri geçirip yine kendimi kaybettim. bu gerçekten çok can sıkıcı ve kötü bir konu olmaya başladı benim için. hayatımı büyük ölçüde etkiliyor. eğer derseniz ki psikolejik tedavi gör vs. Konu burda değil. konu bunu unutup kabullenemiyorum ve onlardan intikam almak için canı mı vericek kadar aptal düşüncelerle boğuluyorum bunu kontrol etmekde çok zorlanıyorum ne yapmalıyım gerçekten artık bilmiyorum. yıllarca insanlar tarafından bela çeken birisiyim. ne önerebilirsiniz.?

Boşluk meditasyonu yapmaya devam edin ve düşüncelerinizi tam olarak kontrol edebildiğiniz zaman ne yapacağınıza karar verin. İntikam güzel durabilir fakat onlara bir ceza vermeden önce etik çerçevede düşünmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bu adımlardan sonra ceza için uygun bir büyü yapabilirsiniz.

Bundan uzun yıllar önce arkadaşımla birlikte 3 4 kişi tarafından acımasızca ıssız biyerde darp edildik. üstüne rezil edildik o kişiler tarafından. ve bu yapılan kötülüğü ne de unutup içimdeki intikam ateşini bastırabiliyorum ne de yaşadığım travmalardan dolayı oluşan korku,kaygı,panik,kavga korkusunu atlatabiliyorum. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bi kaç ay bunu tamamen unutmuştum herşey yolundaydı ancak arkadaşım bunu tekrar hatırlatınca aklıma yine takıldı ve sinir krizleri geçirip yine kendimi kaybettim. bu gerçekten çok can sıkıcı ve kötü bir konu olmaya başladı benim için. hayatımı büyük ölçüde etkiliyor. eğer derseniz ki psikolejik tedavi gör vs. Konu burda değil. konu bunu unutup kabullenemiyorum ve onlardan intikam almak için canı mı vericek kadar aptal düşüncelerle boğuluyorum bunu kontrol etmekde çok zorlanıyorum ne yapmalıyım gerçekten artık bilmiyorum. yıllarca insanlar tarafından bela çeken birisiyim. ne önerebilirsiniz.?
Yaklaşımım doğru mu emin değilim ancak benim bu konudaki düşüncelerim şöyle sizi darp edenler sizden daha güçlü siz zayıfsınız onlardan intikam almak size huzur getirmeyecek çünkü zayıf olduğunuz müddetçe bu tarz olaylar yaşamaya devam edeceksiniz intikamdan ziyade kendimi nasıl güçlendirebilirim diye düşünmelisiniz kaygı anksiyete kavga korkusu bu olayın tekrar yaşanabileceğini bilmenizden ötürür oluşur bir savunma sporu öğrenebilirsiniz ve ya sizi darp eden dört kişiye karşı 40kişilik bir arkadaş grubuna katılabiliriniz tamamen sizin ihtiyacınız eksiğiniz neyse ona uygun birşey yapın düşünceleri uzaklaştırıp hiçbirşey olmamış gibi yapıp o olayı unutmanın size birşey kazandıracağını sanmıyorum nasıl ki güç meditasyonu yapıyorsak fiziksel alemde de aynı şekilde güçlü olmalıyız diye düşünüyorum

Ne yazık ki travma etkisi geçmesi veya etkisinin azalması baya zaman alıyor.
Peki başka birilerine anlatınız mı bu olayı? Anlatmadıysanız bence bu yüzden korku ve panik yaşıyor olabilirsiniz, güvendiğiniz birine anlatabilirsiniz (psikologa da anlatmak iyi gelebilir), içinizi dökün bence.
Bu tür pislik ruhsuz insanlar çok ve herkesin karşısına çıkabilir, intikam alsanız bile onların içindeki o pisliği temizleyemezsiniz.

Benimde unutmaya zorlandığım travmam vardı çoçukken yaşamıştım ve onu kimseye anlatmıyordum korkuyordum ve nasıl tepki alacağımı bilmiyordum, güvendiğim kişiye içimi döktüm ağlayarak (çünki çok uzun süre
kimseye söylemeden içimde tutumuştum) ve artık hatırlasam bile beni etkilemiyor çünki oradakı suçsuz kişi benim ve vicdanım gayet rahat gerisini öyleleri düşünsün.

yapabileceginiz cok sey var. meditasyonlari kesmeyin, tam gaz devam. korunma icin runleri kullanin, mantralari tekrarlayin. hepsi sitede var. buyu konusunda biraz sakin kafayla dusunun derim. benim onerim akil sagliklariyla oynamaniz. neptun diye hatirliyorum, bu konuda size yardimci olabilir. onun enerjisini yonlendirin. lord andras ile calisabilirsiniz. kendisi dusmanlara karsi, ozellikle SS'lere zarar vren dusmanlara karsi cok cok korumacidir.

Psikoloji olarak büyü arşivi diye aratın forumda. Oradaki bastırılmış duygularla alakalı çalışma fayda edecektir. Veya duygusal bedenin iyileştirme çalışmasını da yapabilirsiniz.

Yıllarca insanlardan çekmeniz konusunda karmanız olduğu belli. Bu karmayı kırmanız lazım en temelde.

Negatif karma sahibiyken bu şekilde bence kara büyü yapmayın intikam olarak. Lord Alastor’un Gücü Ritüelini yapın bir süre, en azından 1-2 hafta. Ondan bu durum hakkında yardım isteyin. Türkçe forumda birkaç başlıkta Lord Alastor’un gücünden bahseden Zevist kardeşlerimiz vardı, onlara da göz atın.

Seni çok ama çok iyi anlıyorum sevgili kardeşim. Bu tarz durumları sakın görmezden gelme, bir şey yapmamayı seçersen birkaç ay sonra unutacaksındır lâkin uzun sürede bu durum seni depresyona sürükleyebilir. Bastırılmış duygular çok tehlikelidir. Yaşadığın şey çok zor ve uğradığın darptan fazla onlara karşı bir intikam alamaman seni rahatsız ediyor. Bu noktada odaklanman gereken onlara karşı bu kadar nefret duymanın sana bir faydası olmayacağıdır. Aksine, zararı olacaktır. Karşındaki insanların ne kadar zavallı olduğu ortada. Böyle bir şeye aklı başındaki kimse kalkışmaz. Bir psikoloğa görün, yeni hobiler edin, hayatı kutla, yenilen ve bu duyguları neden hissettiğin üzerine meditasyon yap. Bende uzun süredir benzer bir süreçten geçiyorum. Bastırılmış öfke, umutsuzluk, yalnızlık. Sabah ve akşam olarak iç gözlem meditasyonu yapabilirsin, bunun yanında duygusal beden iyileştirme çalışması da faydalı olacaktır. Kendine çok iyi bak ve hiç kimsenin seni üzmesin e izin verme.🖤🖤

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back