Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tetragrammaton’u Öldürme RTR için rehber var mı?

Mali

New member
Tetragrammaton’u Öldürme RTR ındaki ters üçgenli ve tablolu kısımlar arasında naıl bir ilişli olduğunu anlayamadım ve maalesef nasıl yapılacağını açıkalayan bir yazı da bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Benim de kafamı karıştırmıştı ilk başta fakat bir kaç denemeden sonra alışıyorsunuz, şöyle anlatayım:
  • İlk önce üçgen kısmı aklınıza kazıyın, ara sıra bakabilirsiniz tabii; sonra yapacağınız şey şu şekilde;
  • En üst sıradaki, yani ilk sıradaki harfleri titretin. Her harf 3'er kez olacak şekilde; (DUUY DUY DOHY THOHY TUUY HAYH HEH VAHV VAHW VUHV WAHW HAYH HEH)
  • Sonra bir alt sıraya geçin, buradaki harfleri 6'şar kez titreteceksiniz; (DUUY DUY DOHY THOHY TUUY HAYH HEH VAHV VAHW VUHV WAHW)
  • Üçüncü sıraya geçin, buradaki harfleri 9'ar kez titreteceksiniz; (DUUY DUY DOHY THOHY TUUY HAYH HEH)
  • Son sıraya geçin, buradaki harfleri de 12'şer kez titreteceksiniz (DUUY DUY DOHY THOHY TUUY)
Her sırayı titrettikten sonra o sırayı parmağınızla karalayın ve harflerin olgun bir meyvenin aniden çürümesi gibi çürüyüp solduğunu; sonra da yok olduğunu hayal edin. Tüm sıraları yapıp karaladıktan sonra da aklınızda tuttuğunuz resmin havada uçan bir uçağın infilak etmesi gibi yok olduğunu düşünün, sonra da solup yok oluyor. Odağınızı korumanız gereken bir çalışma, o yüzden biraz yorucu gözükse bile denemelisiniz.

Ayrıca odağınız bozulmasın diye parmaklarınızı kullanarak kaç kez titrettiğinizi hesaplayabilirsiniz. Ben üçer gruplar halinde parmaklarımı açıp kapatıyorum, işimi bayağı kolaylaştırıyor. Şunu da ekleyebilirim, sondaki olumlamaları sesli söylemenize gerek yok. Ben sesli söylediğim zaman hem çok zaman alıyor hem de odağım kayboluyor ki odağı korumamız bu çalışmada her şey demek, o yüzden sessiz fakat inançlı bir şekilde olumlamayı söylemek en iyisi olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back