Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Templul Lui Zeus A Avut Dreptate: Dar Urmează Mai Mult…

Abyss

New member
Mulți oameni credeau că suntem „deliranți” și nu suntem aici pentru o misiune foarte particulară și existențială. Misiunea existențială a Templului lui Zeus este cea mai mare pe care planeta a văzut-o în secole și nimic din ceea ce am văzut în viață nu se compară cu aceasta; uită-te în jur și vei înțelege.

Pe măsură ce o parte specifică a acestei misiuni se desfășura, revelația despre adevărata natură a „Israelului” și a „religiei” sale, programele de subordonare, limitarea spiritului uman și eliberarea de decadența ascultării de egoul fals al acestor ființe, ei credeau că totul este „nebunie”. „Sănătatea lor mintală” a fost decisă de deținătorii matricei.

Cu ani în urmă, mulți oameni nu înțelegeau de ce Templul lui Zeus vorbea despre mulțimile de criminali și înlocuirea masivă a Europenilor și Americanilor. Au etichetat-o drept „bigotism”. Acum, doar cei mai proști și mai puțin informați sau ipocriții nu văd acest lucru ca pe o realitate evidentă.

Se pare că râuri de sânge de copii și bebeluși, desfășurarea unui genocid asupra unor oameni nevinovați în Palestina și multe alte evenimente s-au acumulat până la un punct. Despre acest punct am vorbit mulți ani. Am clarificat lumii că suntem aici, printre alte misiuni, pentru a ghida și a sprijini lumea în această tranziție. Această tranziție nu s-a încheiat. Dar bătălia existențială de care am spus tuturor ani de zile, este de fapt aici și acum și are loc în acest moment.

Acum, dacă citești știrile în fiecare zi, știi ce vreau să spun prin afirmațiile de mai sus. Știi, scopul nu este de a conduce lumea; lumea poate fi condusă, dar la sfârșitul acestui joc te vei confrunta cu Zeii. În acest moment este important să fii curat. Pe măsură ce spiritul umanității și vechii Zei învie, toată lumea va înțelege, chiar și cele mai murdare și mai urâte suflete ale planetei, că sunt urmărite. Templul lui Zeus s-a manifestat prin ei și ei au creat acest bastion mic, dar extrem de puternic, cu care cunoașterea spirituală și puterea aplicate de către cei puțini aleși au întors traiectoria omenirii într-o altă direcție.

Inamicul va cădea și vei vedea cum se întâmplă asta; mulți nu vor crede și vor atribui acest lucru Intervenției Divine. Asta pentru că, într-adevăr, așa se va întâmpla. Vor fi zdrobiți de Zeii care observă omenirea și știu că această direcție în care ne îndreptăm a fost una greșită. Și o vor îndrepta spre uimirea și venerația tuturor oamenilor; dar dovada acestui fapt este că „puțini aleși” au încercat să-și câștige poziția printre Zei în această întreprindere, dovedindu-le Zeilor că omenirea nu era în întregime rea, coruptă și retardată.

Oamenii întreabă, în general, „Ce sunt eu?”, „Ce face chestia asta ToZ?” - o explicație foarte scurtă este suficientă aici. Când Zeii se vor plictisi de nedreptatea și răul omenirii, vor impune o justiție a situației, iar cei responsabili vor plăti prețul. Din când în când, vor trimite câțiva oameni și câteva ființe spirituale pentru a verifica dacă acest lucru va fi adevărat. Inamicul se așteaptă la tancuri și rachete, dar nu există astfel de lucruri; Pedeapsa lor vine dintr-un tărâm superior, care plutește mereu deasupra lor și se apropie de ei, unde niciun tanc și nicio inteligență artificială nu-i poate salva sau scăpa.

Pe măsură ce își folosesc tancurile și rachetele și continuă, ei încarcă acel tărâm al Justiției Supreme, Domeniul lui Zeus, și încarcă mereu un fulger mai înalt și mai mare, care va cădea cu o forță crescând dincolo de imaginație asupra tuturor. În timp ce scriu pe corpul unui bebeluș cu 35 de gloanțe, Zeus le scrie și soarta în decretul tunetului Său.

Când răul se acumulează, Zeii îl risipesc prin forță spirituală. Acest lucru nu poate fi oprit; este inutil chiar și să te gândești la asta, iar când cineva încearcă să-și manipuleze drumul în asta, adaugă și mai multă durere pe factură. Nicio rugăciune îndreptată către „HaShem” pentru o iertare falsă luni dimineață (și uciderea bebelușilor luni seară) nu va fi suficientă. Ceea ce au susținut în mod eronat bătrânii lui Israel este fals, iar eu transmit acest lucru direct de la Zei, ca autoritate spirituală în această privință. Singura iertare adevărată a universului este ca răul să-și abandoneze căile. Nimic altceva nu va funcționa.

Ciclul continuă așa: răul încearcă să scape de dreptate iar și iar, până în momentul în care cade cu putere maximă.

În timp ce răul își celebrează tărâmurile și se află la cele mai înalte culmi, deține toate funcțiile și principiile pământului, băncile centrale, toate puterile și tot ce depășește imaginația umană, Zeii îi echipează pe oameni, unitățile lor, cu inimă, putere, suflet și forță spirituală, care răstoarnă totul precum tunetul lui Zeus. Ei nu pot înțelege acest lucru, nici altcineva. Și, ca atare, Zeus îi doboară pe cei care odinioară credeau că sunt invincibili, nemuritori sau că au capacitatea de a-I răsturna domnia. Zeii nu au creat omenirea pentru râuri nesfârșite de sânge, pentru a fi complet lipsită de spiritualitate, pentru a fi monștri în formă umană.

Legile pe care le explic aici vor fi aplicate în curând, probabil în moduri care nu vor fi pe placul majorității „participanților” la acest „joc” de aici. Știu numeroase ființe primitive și malefice care se conectează la rețelele de socializare și spun: „O, uite, acești oameni malefici ne antipatizează sau ne critică, doar am făcut genocid și am ucis niște bebeluși, cât de inacceptabil din partea lor!”. Nu contează ce simt sau ce spun; oamenii se trezesc și tunetul colectiv al purificării se intensifică.

Participanții malefici numesc asta „rău” atunci când sunt observați sau înțeleși și, chiar mai rău, consideră acest fapt atunci când li se spune să nu continue cu răul, dar este doar Dreptate, nimic altceva. Există oameni care măcelăresc bebeluși în Palestina și fac atrocități nesfârșite pe care cred că nu le văd Zeii; ca niște animale însetate de sânge, cred că vor scăpa nepedepsiți.

Zeii privesc cu ochi foarte deschiși. Fiecare cadavru care se adaugă la listă, adaugă la nota lor de plată o greutate nesfârșită pe care nu o pot plăti cu monedele pe care le-au deținut atât de favorabil pentru a înrobi omenirea. Există un fel de povară care se acumulează, pe care nimic nu o poate ocoli.

Inamicul acum înaintează și este judecat de întreaga omenire. Acestea sunt căile pe care intră cineva atunci când vrea să construiască cele mai mari conspirații ale omenirii și să planifice genocide la scară largă, pur și simplu din cauza nevoilor sale egoiste. Să vedem cum funcționează asta pe viitor.

O afirmație Antică spune ceva de genul: „Pentru un singur om care încearcă să evolueze în forma Zeilor, Zeii pot salva o națiune”. Aceasta arată lipsa spiritualității adevărate, a îndrumării adevărate și a busolei adevărate în lume pentru o lungă perioadă de timp.

Ca o ultimă replică la această postare, nu vă temeți de bărbații care poartă rachete și amenință lumea cu un genocid masiv pentru „Țara lor Mare”, ci să vă temeți de femeile singure din Palestina care se roagă Zeilor și le spun să-i învingă pe făptași în mijlocul neputinței lor, pentru că Zeii îi vor asculta pe aceștia din urmă în final.

screenshot-2025-09-04-at-1-21-50%E2%80%AFam-png.8320

-Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Sursa originala: https://ancient-forums.com/threads/the-temple-of-zeus-was-correct-but-theres-more-to-come.303354/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back