Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Venerarea Protecției Zeilor

Abyss

New member
De-a lungul anilor mei petrecuți pe calea Zeilor, am observat și am venerat mai presus de toate puterile protectoare ale Zeilor. Dintre toate lucrurile, am văzut în testament și direct cât de puternici sunt Zeii în protecția lor. Membri care scapă de catastrofe, incendii și tot felul de alte lucruri; sau dacă chiar și negativitatea a lovit, nu a lovit zona cea mai distructivă sau persoana în sine.

Există cazuri în care putem face erori grave care fac uneori această intervenție foarte dificilă și, totuși, Zeii pot fi acolo pentru a ne ajuta. Dar, în ceea ce privește cele de mai sus, este întotdeauna sensibil să rămânem pe calea sănătoasă și corectă a vieții și să nu le testăm puterile protectoare, darămite să le testăm negativ. Cu toate acestea, iată-i mereu cu mâini iubitoare pentru a ne ajuta atunci când noi, oamenii, facem ceea ce știm să facem cel mai bine: erori și greșeli.

Este imperativ să înțelegem că protecția Zeilor se extinde în multe domenii ale vieții. Pot apărea evenimente negative. Însă faptul că cineva se roagă la ei, obține putere sau este nevătămat emoțional de aceste evenimente, este dovada protecției în sine. Am fost martor la evenimente negative din viața mea sau a altora, văzute în fața mea, de aproximativ o sută de ori și am observat ce mare diferență face să-i ai pe Zei în viața ta față de a nu-i avea. În viață, am văzut nenumărate situații în care șansele de a fi salvat erau atât de marginale, încât ar fi fost imposibil ca anumite lucruri să se fi întâmplat, am văzut și asta. Repetitiv.

Am văzut cum vieți se prăbușesc și oameni se prăbușesc în fața ochilor mei din cele mai mici lucruri (în special cei din exterior), și cazuri în care alții care au fost doborâți de viață, totuși Zeviștii având aceste lucruri și multe altele care se întâmplă și prin intermediul Zeilor, găsind totuși puterea de a reconstrui și de a se ridica pe picioare. Reconstruind mai bine, pe traiectoria către victorii viitoare, cu speranță reînnoită.

Această putere este din nou o putere protectoare a Zeilor. Lumea nu este cel mai pașnic loc și viața poate deveni oribilă și crudă; Totuși, în frumusețea vieții, există și un alt tip de frumusețe și anume ajutorul Zeilor. Cu cât suntem mai aproape de circumstanțe negative, cu atât suntem binecuvântați să avem experiențe ca Zeviști care arată acest ajutor ca fiind evident.

Nu uita să le faci Zeilor mai ușor să te protejeze. Primul nivel în acest sens este ascultarea. Când Zeii îți dau semnale că te afli pe o cale periculoasă, că te poți schimba, cum ar fi sănătatea, de exemplu, ține cont de sfaturile lor. Sau pe alte căi ale vieții. Zeii vor ridica semne pentru tine, astfel încât să eviți dezastrele. Totuși, ceea ce mă surprinde este că, în ciuda erorilor umane sau a falsității, Zeii nu renunță niciodată la noi, indiferent cât de sumbre par situațiile.

Viața noastră, a oamenilor, poate fi în fălcile distrugerii sau legile universului pot apăsa greu pe gâtul nostru, dar Zeii din domeniul lor ne ajută cum pot. Cu cât permitem mai mult ajutorului să vină, cu atât mai bine.

Atât de mulți oameni își trăiesc viața fără nicio protecție. Neprotejați, fără nimeni care să aibă grijă de ei. Zevistul știe că există „cineva” acolo pentru el, dar pentru mulți alți oameni? Nimeni, de fapt. În multe cazuri, au câștigat acest lucru neimplicându-se pe cale și în Zei. Sau construind relații adecvate; care fac parte și din aceasta în viața materială. Deoarece nu au grijă de ceilalți, alții nu au grijă de ei. Acest ciclu este foarte periculos pentru orice ființă.

Există cazuri în viață în care toți vectorii de sprijin și protecție pot eșua, iar noi, oamenii, încercăm să construim societăți sigure, dar inamicul le supără și creează pericole tot timpul. Protecția este esențială pentru supraviețuirea și creșterea tuturor ființelor. Punem acest lucru în pericol zilnic și îl luăm ușor și, bineînțeles, mulți neagă și aspectele spirituale ale acestui lucru. Rezultatele sunt foarte rele. În fiecare zi citesc lucruri teribile la știri și văd haos, dar acest haos îmi amintește doar de protecția Zeilor și cât de importantă este.

Pentru că suntem atât de inconștienți de viață, adesea o luăm de bună și spunem „asta este viața”. Nu, în societate nu trebuie să umbli pe străzi și să te îngrijorezi toată ziua de atacuri iminente. Aceasta nu este o stare normală de a fi și arată că am ajuns la un nivel de societate nedemnă. Acest lucru face ca protecția spirituală pe care o explic aici să fie și mai importantă. Ființele umane nu ar trebui să fie expuse la aceste lucruri tot timpul. Inamicul normalizează acest lucru doar din motive distructive. Îi alungăm influența și trebuie să continuăm să facem acest lucru.

În fiecare zi mă trezesc și mă duc la culcare mulțumindu-le pentru că ne protejează pe fiecare dintre noi. Nu există cuvinte pentru a descrie ce înseamnă această legătură pentru cineva atunci când înțelege cum este viața „în general” și cum este viața pentru Zevist. Diferența este atât de drastică, încât o poți înțelege doar după o perioadă foarte lungă de timp petrecută pe Calea Adevărată. Zeii sunt sprijinul tău atunci când toate cărțile au fost împărțite greșit de viață și, chiar dacă nu poți câștiga o mână stabilită de soartă, ei știu cum să te ridice sau să te scoată în afara mesei, să-ți ofere un nou început și să te ajute să-ți resetezi căile. Când cărțile sunt împărțite bine, ei se asigură că gestionezi victoria în mod corespunzător.

Nimeni și nicio ființă nu poate fi la fel de puternică precum Zeii în aceste chestiuni, așa că avem tot dreptul să-i venerăm și să-i urmăm. Le sunt recunoscător și le voi fi mereu recunoscător pentru toate lucrurile, văzute și nevăzute, pe care le fac pentru fiecare dintre noi și în viețile tuturor.

-Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Sursa originala: https://ancient-forums.com/threads/venerating-the-protection-of-the-gods.302410/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back