Mishmelovi said:
Aeternus said:
Çünkü sonsuza dek sizin için nesneleri oynatamazlar, sizin de ayrı bir çaba gösterip hissetmek için gelişmenizi beklerler.
Sadece Tanrı (ça)lar değil genel olarak ruhani varlıklar bunu yapmıyor ve sebebini soruyorum. İletişim konusunda da aynısı birinin aklında tuttuğu bilgiyi, rengi, sayıyı vermiyor/veremiyor. Eğer alabildiğini söyleyen varsa başka.
Esenlikler,
Maddesel eşyaları hareket ettirebilselerdi saçma olurdu. Boyut farkı var aramızda, bir ruhun gelip de tabakları hava da uçurmasının doğru bulmazdım ben. Ki tanrılar dünyaya gelmiyorlar ki senin kapını çarpsınlar ya da mumunu hareket ettirsinler. Eğer dünyada olsalardı boyut farkının da bir önemi olmazdı, çünkü baya güçlü varlıklar.
Tanrılar bize farklı insanların düşünceleri hakkında bilgi verebilirler. Tarot ya da sarkaç aracılığıyla bunları öğrenebilirsiniz, eğer ilerlerseniz... Ama ben bir tanrının arkadaşınızın aklında tuttuğu sayıyla ilgileneceğini zannetmiyorum, Tanrılarla farklı şeyler için iletişime girmeye çalışın. Fazla meşgul olan varlıkları denemek bana pek mantıklı gelmiyor, ki Tanrılar da ilgilenmeyecektir. Size kendilerini kanıtlamak zorunda değiller, onları aramak zorunda olan sizsiniz. Çünkü gerçek bilgi ve kurtuluş onlarda, insanlık olarak başka çaremiz yok.
İyi günler dilerim.