Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Tanrıların insan eşleri ve ırk karışımı

Sirius

New member
İnsanlar arası ilişkinin ırkların arasında kalması söyleniyor. Ama tanrıların dünyada bulunduğu zaman onların insan eşlerine sahip olduğu da söyleniyor. Bu durum bir ırk sorunu oluşturmaz mı? Burda bir beyazın nordikle beraberliği gibi bir tez gösterilebilecek olsada sonuçta biz kendi gezegenimizde DNA'larını taşıyan melezleriz. Bu durumda da ırksal bir uyum söz konusu olmaz.

İnsanlar arası ilişkinin ırkların arasında kalması söyleniyor. Ama tanrıların dünyada bulunduğu zaman onların insan eşlerine sahip olduğu da söyleniyor. Bu durum bir ırk sorunu oluşturmaz mı? Burda bir beyazın nordikle beraberliği gibi bir tez gösterilebilecek olsada sonuçta biz kendi gezegenimizde DNA'larını taşıyan melezleriz. Bu durumda da ırksal bir uyum söz konusu olmaz.
Tanrılar bizi kendi DNA'larıyla yarattığından bir sorun olmuyor.

Benim de bu konudan bir sorum var. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki Tanrılar kendi aralarında farklı ırklar olsa da bazı evlilikler yapmıştı. Örneğin bir siyahla beyaz Tanrı/ça. Bu duruma da sanki "mükemmelleşme sonucu sorunlar ortadan kalkıyor" gibi bir cevap gelmişti. Doğru mu hatırlıyorum ve bu durum gerçekten böyle mi?

Tanrılar bizi kendi DNA'larıyla yarattığından bir sorun olmuyor.

Benim de bu konudan bir sorum var. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki Tanrılar kendi aralarında farklı ırklar olsa da bazı evlilikler yapmıştı. Örneğin bir siyahla beyaz Tanrı/ça. Bu duruma da sanki "mükemmelleşme sonucu sorunlar ortadan kalkıyor" gibi bir cevap gelmişti. Doğru mu hatırlıyorum ve bu durum gerçekten böyle mi?
Özellikle de Mısır Tanrılarından bazıları siyah tenli resmedildiği için Onların Siyahi olduğunu düşünenler olmuştu. Siyah olduğu söylenen bazı Tanrılar aslında Siyah değildir. Bununla ilgisi olabilir.

Özellikle de Mısır Tanrılarından bazıları siyah tenli resmedildiği için Onların Siyahi olduğunu düşünenler olmuştu. Siyah olduğu söylenen bazı Tanrılar aslında Siyah değildir. Bununla ilgisi olabilir.
Bildiğim kadarıyla mısırlılar siyah değil beyaz ırktan. Peki neden bazı Tanrıları siyah olarak resmettiler?

Bildiğim kadarıyla mısırlılar siyah değil beyaz ırktan. Peki neden bazı Tanrıları siyah olarak resmettiler?
Siyah tenli resmedilmeleri Siyah ırkla değil, siyah renginin simgeledikleriyle ilişkili. Nil Nehri taşınca toprak kara ve verimli olurdu, yeniden doğuş (tarım döngüsünün başlaması) ve bereketle ilgili. Taşkın deyince aklımıza felaket geliyor ama Mısırlılar taşkın olunca toprakları daha verimli olduğu için sevinirlerdi. Başka bir sebebi varsa da bilmiyorum.

Tanrılar bizi kendi DNA'larıyla yarattıklarından bir sorun olmuyor.

Benim de bu konudan bir sorumluluğum var. Yanlış sızıntı olabilirim ama sanki Tanrılar kendi aralarında farklı ırklar olsa da bazı evlilikler yapmışlar. Mesela bir siyahla beyaz Tanrı/ça. Bu durumda sanki "mükemmelleşme sonucu sorunlar ortadan kalkıyor" gibi bir cevap gelmişti. Doğru muyum ve bu durum gerçekten böyle mi?
Banada tanrılaşmadan sonra bu durumun zararsızlaşacağı makul bir şekilde ortaya çıkmasıyla karşıdaki kişi bir insan ve ona bir etki yaşandı. Ayrıca aynı gezegendeki ırklarda bile büyük sorunlar gezegenler arasında yaşanacak ilişki
tanrılaşma ilede tolere edilebileceğine emin değilim.

Banada tanrılaşmadan sonra bu durumun zararsızlaşacağı makul bir şekilde ortaya çıkmasıyla karşıdaki kişi bir insan ve ona bir etki yaşandı. Ayrıca aynı gezegendeki ırklarda bile büyük sorunlar gezegenler arasında yaşanacak ilişki
tanrılaşma ilede tolere edilebileceğine emin değilim.
Hem anlıyorum hem anlayamıyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back