Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Taç Çakrası Pembe İmgelenebilir Mi?

ThanaReal said:
Sizin Çakra Gifi patladı sanırsam, taç çakrası pembe değil mor. JoS'tada mor olduğu yazıyor.

Esenlikler,

Vurdunuz gol oldu, bu sezon gol kralısınız!

image.png

İyi geceler.

Baktığımız zaman rengin pembemsi mor şeklinde olduğunu görebiliriz. Evet çok pembemsi duruyor ama morun açık bir tonu bu.

Siz yine de daha koyu bir mor imgeleyebilirsiniz.

ThanaReal said:
Sabahın 5'i meme mi hazırladın ayrıca meme yapmak nereden geldi aklına dfaşglkağadfhşl :lol: :lol: Ama benle alay etmek mi, yoksa espri olsun diye mi yaptın pek anlamadım. Neyse iyi geceler mi desem günaydın mı? Kendime göre söyleyecek olursam iyi geceler, bozuk uyku düzeni sebebiyle yeni uyumaya gidiyorum. Esenlikler dilerim de ayrıca.

Esenlikler,

Size özel erkenden kalkıp hazırladım, güldürebildiysem ne mutlu bana! (Bir aşk itirafı değildir...)

İyi geceler, iyi uykular dilerim.

ThanaReal said:
Kadın veya Eşcinsel olsaydım size aşık olurdum, ama maalesef erkeğim :D :lol:

Esenlikler,

Aman diyeyim, Baroness Bey'in dediği gibi sevgilim var ve kendisi de forumda, sadakatimi gör sevgilim! ;)

İyi günler.

ThanaReal said:
Baroness Blossom said:
ThanaReal said:

Zaten sevgilisi var thana.

Biliyorum şaka yaptım sadece :D

Noctur said:
ThanaReal said:

Esenlikler,

Aman diyeyim, Baroness Bey'in dediği gibi sevgilim var ve kendisi de forumda, sadakatimi gör sevgilim! ;)

İyi günler.
1200px-Heart_coraz%C3%B3n.svg.png

image.png

image.png

image.png

ThanaReal said:
mel. said:
ThanaReal said:
Biliyorum şaka yaptım sadece :D

1200px-Heart_coraz%C3%B3n.svg.png

image.png

image.png

image.png

Thana'ya ithafen yapılmış memeler olarak başlığı değiştiriyorum. Niye bana bu kadar meme yapılmaya başlandı adşlfgkah

Şakalarım komik olduğuna göre stand-up'çı olabilirim o zaman. Allah'ın beli üzerine şakalar yapmayı düşünebilirim çünkü az önce 2 RTR yaparak Allah'ın beline Thor'un çekiciyle vurmuş bulundum. Daha sonra Büyük İskender'in Kılıcıyla:

2740e543d6e8e11ecc8e11a374cb1085.gif

Şakalarınız yerine RTR yapmanız başta siz olmak üzere hepimiz için çok daha iyi olacaktır :)

Tamam şöyle yapalım morumsu pembe imgeleyin. :lol:

Vaktim olduğunda o rengi koyulaştırabilirsem koyulaştıracağım.

ThanaReal said:
Aeternus said:
Baktığımız zaman rengin pembemsi mor şeklinde olduğunu görebiliriz. Evet çok pembemsi duruyor ama morun açık bir tonu bu.

Siz yine de daha koyu bir mor imgeleyebilirsiniz.

Fark ettim ki pembeyi rahat imgeleyebiliyorum, pembe imgelesem sorun olur mu, şöyle bir pembe:

cBirbc3.png

Esenlikler,
Renginde imgelemelisiniz kesinlikle.
İyi günler dilerim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back