Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

spritüel satanizmde zikir var mıdır ?

DeadStorm

New member
islamda biliyorsunuz insanlar zikir çekiyorlar ve belli bir adete göre çekiyorlar sonra da açılım ruhani açılım oluyor çok kısa sürede 3. göz ve kulak perdelerini aralıyorlar. benim sorum şu spritüel satanizmde de bir isim var mı zikredip hıphızlı ruhani açılım gerçekleştirmek için. varsa o isim nedir ve kaç kere tekrarlanmalıdır?

islamda biliyorsunuz insanlar zikir çekiyorlar ve belli bir adete göre çekiyorlar sonra da açılım ruhani açılım oluyor çok kısa sürede 3. göz ve kulak perdelerini aralıyorlar. benim sorum şu spritüel satanizmde de bir isim var mı zikredip hıphızlı ruhani açılım gerçekleştirmek için. varsa o isim nedir ve kaç kere tekrarlanmalıdır?
Ruhunuzu hızlı bir şekilde geliştirmenin tek bir yolu var: düzenli ve dengeli bir şekilde meditasyonlar ve yogalarınızı yapmaktır.

Düzenli bir şekilde meditasyonlarınızı yapıyor musunuz?

Bu "perdeleri" koyanlar zaten kendileri. İnandırıldığınız şey yalan, gerçekte ne "kalp gözleri" açılıyor ne de 3. Gözleri. Sadece kendilerine zarar veriyorlar. Bunun anlaşılmaması içinde "sevgi" ve "teslimiyet" ile uyuşturuluyorlar.
Siteyi okuyun cevapları bulursunuz.

Zikir çekmek ve tesbih ile ibadet uzak doğudan mala boncukları ve mantra titretmeden çalıntıdır. Müslümanların orasını burasını açtıkları yok sadece cahillik ile büyük bir huşu içinde sarhoş oluyorlar ki sözde bu onları sakinleştirmek yerine ruhlarını sömürüyor. Tavsiyem yapmamanız.

Bunlar zırva.

Bir tane iyi şey yapıyorlar o da farkında olmadan.

Nazar değen insan gördüyseniz aslında bu bir negatif enerjidir. Nazarı kaldırmak için dualar okuyorlar. Bu okudukları dua ve surelerin lanet olduğunu değiştirmese de, nazarı kaldırmak amaçlı ve imgesiyle okudukları için gerçekten bu negatif enerjiyi kaldırabiliyorlar.

Çocukken toplu zikir çekilen ortamlarda çokça bulunmuştum, hala dün gibi hatırlıyorum nasıl korktuğumu. Histerik bir şekilde kendilerinden geçerek tüm hayat enerjilerini YHWH-Elohim'e aktarıyorlar, o sırada kafasını duvara vura vura zikir çekenler, krizle kendinen geçenler, kendi kendini dövenler, bağırmaktan sesi kısılanlar, bu gözler neler gördü neler.

Üstte de denildiği gibi farkında olmadan yaptıkları tek faydalı şey var o çoğu durumda geçerli değil, ruhani olarak ilerlemiyorlar, sadece psikoza giriyorlar. Bir süreden sonra da akıl sağlığını yavaş yavaş kaybediyor çoğu

islamda biliyorsunuz insanlar zikir çekiyorlar ve belli bir adete göre çekiyorlar sonra da açılım ruhani açılım oluyor çok kısa sürede 3. göz ve kulak perdelerini aralıyorlar. benim sorum şu spritüel satanizmde de bir isim var mı zikredip hıphızlı ruhani açılım gerçekleştirmek için. varsa o isim nedir
islamda biliyorsunuz insanlar zikir çekiyorlar ve belli bir adete göre çekiyorlar sonra da açılım ruhani açılım oluyor çok kısa sürede 3. göz ve kulak perdelerini aralıyorlar. benim sorum şu spritüel satanizmde de bir isim var mı zikredip hıphızlı ruhani açılım gerçekleştirmek için. varsa o isim nedir ve kaç kere tekrarlanmalıdır
Zikirmi ? burası cübbeli ahmetin dergâhımı ? daha neler duycaz,

Bizim daha çok matralarımız var biz bunları titreti okuruz veya her hangi bir tanrının ismini zikretmekte insana iyi gelir bazen lord Orabası zikrederim isim olarak.
Çakralar ise düzenli program gerektirir
İbrahimi programlar sadece zarar veriri.
Esenliklerle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back