Peace of the Dark said:
3.Soruyla alakalı: Bir de önümüzde büyük bir su problemi olduğu söyleniyor. İleride su savaşları olacağına dair, bu bilgilerin tutarlılığı ya da josta bir açıklaması var mı? Yoksa bunun da zırva yanları var mı?
4. Soruyla alakalı: Elon Musk'ın da desteklediği Güneş'i karartma adı altında, "ScoPex" isimli bir proje var. Havaya kalsiyum karbonat salarak, Güneş'ten gelen ısının azaltılması yönünde "küresel ısınmayı durdurma" şeklinde bir projeymiş. Bunun sonucunda Dünya yüzeyinden Güneş, siyah olarak gözükecekmiş. Ben bu projenin gerçekten bahsettikleri amaca hizmet ettiğini düşünmüyorum.
Siz demiştiniz önceki yorumlarınızdan birinde, Kova çağı vs. ve bunu yahudilerin kullanarak insanlara aşı üzerinde baskı yapması falan. Güneşin de kararması aslında onların centillere yapacağı birçok ruhani laneti, daha kolay ve yapılabilir hale getirebilir diye düşünüyorum. Çünkü meditasyonlarımızda bile Güneş'i arındırıcı ve temizleyici olarak kullanıyoruz. Güneş'in sarı değil de, siyah şeklinde görülmesi...
Birçok bilim insanı da bu projeye delilik olarak bakıyor.
Esenlikler,
3- Bu konu hakkında bir bilgim yok.
4- Bu proje forumlarda fazla tartışılmamış. Yakın zamanda yaşanabilecek bir tehdit olduğunu sanmıyorum. Yahudiler daha kolunuza kafalarına göre bir sözde aşıyı vurmakta zorlanıyorlar. Tabii ki çok daha kötü projeleri var ancak insanlar artık daha sık uyanıyor. Satürn'ün Kova'da oluşuna rağmen bile istedikleri verimi alamıyorlar.
Bir diğer nokta da aklı başında atalarımız sağ olsun bizi koruyan anayasalarımız var. İnsanlar bunlara sarıldıkça ve bizim spiritüel çabalarımız da potansiyel tehditleri ortadan kaldırdıkça bunların kolay kolay yaşanabileceğini sanmıyorum. Tabii ki başarısızlıklarından delirmiş Yahudiler her şeyi yapabilir ve ayrıca savaşı henüz kazanmış değiliz ancak ivmelendiğimiz de bir gerçek ve 2 yıl içinde gezegenler de bize gülecek.
Evet, Balık Çağı'nın nasıl çift doğasını kullanıp materyalist bir doğa yarattılarsa Kova Çağı'nı da ölümcül teknolojiler geliştirmek için kullanacaklardır ancak Kova, aynı zamanda aydınlanmayı getirir ve eski çağlardaki insanlar, Yahudileri umursamamış olsa bile artık Centiller bu tehdidin farkına varıyor. Yanlış hatırlamıyorsam ya 1 ay aralıkla ya da aynı ay içinde Satürn Kova'dan çıkacak ve Plüton Kova'ya girecek.
Plüton'un etkileri çok yoğun olduğu için ve Kova da okült bilgiyi yönettiği için spiritüel uyanış da olabilir. Anlayacağınız hakikaten Kova, Şeytan'ın Çağı olacak. Yahudiler her ne kadar tamamen kaybedene kadar deneyecek olsalar da artık bunlar son çırpınışları.
İyi geceler.