Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorularım

Lindita666

Member
Herkese esenlikler öncelikle.

1) Bu hayatta belirli bir gelişim düzeyine erişirsek reenkarnasyonda istediğimiz konumu ve aileyi seçebiliyor muyuz?

2) Yapay zekanın fikir babası ve mucidi de Y*ahudi. Zeus'un Tapınağı'nın bu konuda bir açıklaması var mı?

Esenlikler,
1- Bu belli istisnalar dışında Tanrıların bile karışamayacağı bir şeydir. Aile çok daha karmaşık bir yapıdır.

Burada benim kimin kızı ya da annesi olacağınız az çok belli olduğuna dair bir teorim var. Bir örnek vermem gerekirse doğduğunuz bölgenin tarihine, onunla alakalı numaralara bakın çoğunun koruyucunuzla ilişkili olduğunu görebilirsiniz.

Bu yaşamınızda öğrenmeniz gereken dersler var ve hayat bunu size öğretmek için doğru okula yollayacak.

2- "İnsanlık için" yaptıkları çoğu şeye ya öncesinde sahiptik ya da şimdiye dek sahip olmak zorundaydık. Ayrıca John McCharty İrlandalı diye biliyorum.

İyi günler.

Esenlikler,
1- Bu belli istisnalar dışında Tanrıların bile karışamayacağı bir şeydir. Aile çok daha karmaşık bir yapıdır.

Burada benim kimin kızı ya da annesi olacağınız az çok belli olduğuna dair bir teorim var. Bir örnek vermem gerekirse doğduğunuz bölgenin tarihine, onunla alakalı numaralara bakın çoğunun koruyucunuzla ilişkili olduğunu görebilirsiniz.

Bu yaşamınızda öğrenmeniz gereken dersler var ve hayat bunu size öğretmek için doğru okula yollayacak.

2- "İnsanlık için" yaptıkları çoğu şeye ya öncesinde sahiptik ya da şimdiye dek sahip olmak zorundaydık. Ayrıca John McCharty İrlandalı diye biliyorum.

İyi günler.
Tanrıların yapamayacağı bir şey bulunmuyor.

Tanrıların yapamayacağı bir şey bulunmuyor.
Kendimi yalnış ifade etmiş olmalıyım. Doğanın kendi olduklarını ve buna aksi davranmayacaklarını söylemek istedim.

Esenlikler,

İyi günler.
John McCharty'nin annesi Yahudi. İrlandalı olması birşeyi değiştirmez, Einstein'de Alman idi.

Herkese esenlikler öncelikle.

1) Bu hayatta belirli bir gelişim düzeyine erişirsek reenkarnasyonda istediğimiz konumu ve aileyi seçebiliyor muyuz?

2) Yapay zekanın fikir babası ve mucidi de Y*ahudi. Zeus'un Tapınağı'nın bu konuda bir açıklaması var mı?
1) yanlışım olabilir ama ben yasayacağımız hayatın bir özetini bilebileceğimizi biliyoruz diye biliyorum. Ama onun dışında extra olarak hangi ailede fln doğmak istediğimizi seçebileceğimizi sanmıyorum.

2) Tapınağımızın ne düşündüğünü tam olarak bilmiyorum ama bence insanları tembelleştirip yaratıcılıklarını körelten bir oluşum.

Esenlikler,

Yani ailemizi Tanrılar belirlemiyor mu?

Yani ailemizi Tanrılar belirlemiyor mu?
Öldüğümüzde ruhlarımız Tanrıların gözetimi altında kalır ve korunur. Sonraki hayatınızsa rastgele değildir, belli etkenlerden dolayı belli yerlerde doğarsınız. Tanrılar sizin reenkarne olmanıza astrolojik etkenler, karmanız, ırksal dereceniz gibi etkenleri redderek istediğiniz yerde doğmanızı sağlamaz. Ve evet, onlar hayatınızın her anında sizi gözetim altında tutarlar.

Her şey onların gözü önünde olur.

Bu hayatta karşılaştığınız bazı insanların bile hayatınızda olmasının ardında bu gibi sebepler vardır.

Yani doğmadan biliyor muyuz? 😳
Gelecek taşa kazanmış değildir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back